Feriebolig i Quartu Sant'Elena på Sardinien

Hotel Califfo

 
Hotel Califfo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Califfo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Quartu Sant'Elena og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Califfo ligger 9 km udenfor Cagliari i den lille forstad Quartu Sant'Elena. I nærheden findes den dejlige Poetto strand (ca. 1,5 km).

I sommersæsonen er der gratis bus fra hotellet til stranden og retur. Underholdning, shows og sportsfaciliter samt diskotek er tilknyttet hotellet. Desuden er der busser der kører til centrum af Cagliari by. Sportsfaciliter omfatter bla. tennisbaner, pool, lille fodboldbane, bordtennis. Hesteridning foregår ca. 6 km fra hotellet, dykning kan prøves ca. 3 km fra hotellet og golf ligger ca. 25 km æk.

I hotellets restaurant serveres der typiske sardiske specialiter fra området og retterne er baseret på dagens råvarer og dertil kommer et ekseptionel vinkort.

Læs mere om Hotel Califfo

Af de ca. 100 værelser har mange en panoramisk udsigt over Cagliari bugten. De er alle udstyret med aircondition, internet forbindelse (mod forespørgsel), SAT-tv, minibar, radio, telefon, sikkerhedsboks og badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 
search map