Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Der har boet mennesker i dette område helt tilbage til den første kolonisering af Sardinien, hvilket blandt andet de gamle, kegleformede stentårne, nuragher, i området vidner om. Den første del af bynavnet, Quartu, har latins oprindelse og henviser efter sigende til byens beliggenhed fire mil fra hovedvejen mellem Palau og Cagliari. Anden del af navnet ærer byens skytshelgen. 

Den flotte og livlige Poetto-strand, som er 8 km lang, ligger imellem selve Quartu Sant"Elena og Cagliari. I de varme måneder samler befolkning fra begge byer sig her om aftenen omkring det lille gademarket eller rundt på caféerne og spisesteder langs havnepromenaden og La Marina.

Cagliaris centrum er også absolut et besøg værd både for den gamle borg, der dominerer byen, og for dens shoppingsmuligheder.

Kort over Quartu Sant"Elena

Klik på kortet herunder for et overblik over ferieboliger i byen samt en oversigt over de nærmeste lufthavne og afstande fra byer i Nordeuropa.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Hotel, ferielejlighed eller villa?

Udvalget på mere end 1.500 ferieboliger i Italien, som du finder her hos In-Italia, inkluderer en bred vifte af nøje udvalgte hoteller, ferielejligheder og villaer på Sardinien. 

I søgemaskinen ovenfor kan du hurtigt få et overblik over tilgængelig ferieboliger i og omkring Quartu Sant"Elena. Såkan du nemt finde den perfekte base for din ferie, hvad enten du foretrækker at bo helt ned mod vandet eller lidt tilbagetrukket. Søgeresultatet vil inkluderer alle boligtype, men hvis du kun søger en bestemt type, kan du bruge filterfunktionen til at indsnævre listen. 
 
Husk også at hoteller og ferielejligheder ikke er de eneste indkvarteringsmuligheder. Skal du for eksempel ferie med storfamilien eller en venneflok? Så kan vi varmt anbefale leje af en hel villa på Sardinien. Her har I det hele for jer selv og skal ikke dele pool og stedets andre faciliteter med andre gæster. 

Har du spørgsmål om de forskellige muligheder, er du meget velkommen til at ringe. Vores rejsekonsulenter sidder klar med anbefalinger og gode råd tilpasset dine ønsker.

Lufthavne og lokal transport

Cagliaris lufthavn ligger ca. 16 km kørsel fra Quartu Sant"Elena. Denne lufthavn betjenes i skrivende stund af talrige rute- og charterflyselskaber - både lavprisselskaber som easyJet, Ryanair og Airberlin, men også mere traditionelle som Lufthansa og British Airways. Der er derfor som regel mulighed for at finde en forbindelse hertil fra Danmark.

Du kan selv tjekker det aktuelle udvalg af flyrejser til denne og andre lufthavne på Sardinien i søgemaskinen her på In-italia. Her er det desuden nemt at finde og sammenligne priser på flybilletter de datoer, der passer bedst til din ferie.

Der er busforbindelse mellem Cagliari og Quartu Sant"Elena, og vil du primært opholde dig i dette område i løbet af ferien, er den offentlige transport tilstrækkelig. Der er dog også meget andet at se på Sardinien, og vil du tage på udlfugter, kan det være en fordel med den frihed en lejebil giver.

Restauranter og shopping

Den lange Poetto-strand er generelt meget velforsynet med kiosker, barer, restauranter og supermarkeder. Du behøver derfor ikke bevæge dig langt for at tilfredsstille de daglige behov, og kan glæde dig til mange kulinariske oplevelser. 

Udover nutidens turisme er området traditionelt kendt for sin produktion af gode vine, citrusfrugter og lækker bagværk. 

Læs mere om Quartu Sant"Elena

Udflugter

Det er nemt at bruge meget af ferien på de flotte strande på denne del af øen. Men tag også på ture ind til Cagliari, hvor man særligt i den gamle bydels smalle gader kan udforske kultur og historie, mens der i den nyere bydel er talrige butikker og restauranter. Byen har også talrige spændende museer, teatre og gallerier.

Quartu Sant"Elena ligger desuden på kanten af Molentargius markslandet, som er et beskyttet naturområde, hvor man blandt andet kan se lyserøde flamingoer, der kun yngler her på det sydlige Sardinien og i Sydfrankrig.

Ønsker du at besøge øens største seværdigheder i selskab med en lokalkendt, certificeret guide, tilbyder vores samarbejdspartnere et væld af velorganiseret udflugter på Sardinien, som du med fordel kan booke allerede hjemmefra.

Lokale links

Byens officielle hjemmeside

Turisthjemmesiden for Cagliari finder du her

Skjul teksten
 
 
search map