Feriebolig i Porto Rotondo på Sardinien

Smeralda Village

 
Smeralda Village er ikke tilgængelig i øjeblikket
Smeralda Village er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Porto Rotondo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Nyopført feriecenter beliggende ca. 150 meter fra havet og 100 meter fra Porto Rotondos centrum med mange spisesteder, butikker og vaskeri, samt den hyggelige havn. Der er dog ca. 800 meter til nærmeste sandstrand (Ira-stranden). Smeralda Village tilbyder gratis shuttlebus hertil i perioden 15. juni til 15. september. Andre velkendte strande er Punta Volpe og Spiaggia dei Sassi, som begge ligger ca. 1 km herfra.

Smeralda Village er omgivet af en velholdt have med typisk middelhavsvegetation, hvor der også findes svømmebassin samt børnebassin og legeplads. Der findes endvidere reception, restaurant / bar (restaurant og bar er lukket i ydersæsonerne), isbod, og parkeringsplads. Den lille lystbådehavn nåes via en sti der går fra poolområdet og gemmen haven. Fra havnen arrangeres udflugter til øgruppen La Maddalena, imens kajakker og vandcykler kan lejes ved stranden. På Ira-stranden kan man leje parasoller og liggestole.

Læs mere om Smeralda Village

De 150 lejligheder ligger enten i stueetagen, på første eller anden sal. Lejlighederne er rummelige og pænt møblerede og råder alle over fjernsyn og - mod betaling af tillæg - aircondition. De kan være fordelt på en eller to etager og råder alle over terrasse eller stor balkon, hvor det er muligt at indtage måltiderne. Bemærk venligst, at ingen lejligheder har udsigt til havet eller bassinområdet. Lejlighederne af type LUX er nyrenoverede med møbler og indretning af høj standard, men ellers er de opbygget som de andre.

Læs om lejlighederne på Smeralda Village

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Residence La Ciaccia

Ciaccia, Sardinien

Residence Stella di Gallura

Porto Rotondo, Sardinien

Residence Borgo degli Ulivi

Arbatax, Sardinien

Anbefalinger til dig

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært på Sardinien

search map