Feriebolig i Porto Rotondo på Sardinien

Residence Stella di Gallura

 
Residence Stella di Gallura er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Stella di Gallura er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Porto Rotondo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Stella di Gallura Residence ligger ca. 800 m fra den nærmeste strand - mere berømte strande som Ira og Golfo di Marinella, hvor man kan leje kanoer, vandcykler og gummibåde, ligger ca. 2 km herfra. Middelhavet omkranser lejlighederne og husene.>> Læs mere om rejser til Sardinien her


Pool og fælles faciliteter


To swimmingpools, af hvilket et er for børn, står til rådighed for alle gæster ved restauranten. I den store fælles have mellem lejlighederne og havet er der blevet indrettet et flot grillområde, hvor gæsterne selv kan tilberede deres kød eller fisk og nyde det under den store overdækkede pavillon. Residensen tilbyder desuden tennisbane og overdækket parkeringsplads. Nærmeste supermarked og kiosk ligger ca. 800 meter fra lejlighederne. Flere butikker findes i Porto Rotondos centrum, hvor man også finder flere pizzeriaer og restauranter, diskoteker og pubs, utallige shoppingmuligheder samt apotek og læge.


Læs mere om Residence Stella di Gallura

God restaurant

Caféen og restauranten ved poolen byder på såvel en let snack eller aperitif som på gourmetanretninger og solide måltider. Vi er tæt på havet og fisk hører til deres specialiteter - du finder dog også kødretter. Stemningen er hyggelig og afslappet - det er et sted, hvor man kan sidde længe og nyde udsigten og de lune aftener.

Lejlighederne

Alle lejligheder er enkelt indrettede, men meget lyse. De råder alle over elektrisk ovn, fjernsyn (kun italienske kanaler) samt egen terrasse eller balkon med havebord og -stole, således at man også kan spise og opholde sig udenfor. Der er desuden wi-fi internetforbindelse på de fælles arealer. Den nærliggende vej, der fører til Porto Rotondo (ca. 2 km) høres slet ikke fra ferieboligerne, da de ligger sænket i forhold til vejens niveau.

Læs om lejlighederne på Residence Stella di Gallura

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Stella di Gallura

Læs personlige anmeldelser af Residence Stella di Gallura som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Stella di Gallura. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 33 anmeldelser fra Residence Stella di Gallura

Et rigtig godt sted

Supergode lejligheder, og god service fra receptionen. Lækker Pool med god udsigt.

Læs mere

Skøn lokation med dejlige værelser med en fabelagtig beliggenhed

Værelserne var i fin stand, køkkenet havde det basale (hverken mere eller mindre), betjening var venlig og imødekommende (dog er det engelske ikke helt på plads, men ikke noget der ikke kan håndteres). Poolen var pragtfuld og yderst velholdt med en suveræn udsigt. Den nærved liggende strand (800 meter og ikke 500 som påstået ;)) var vældig hyggelig og rolig (ikke så attraktiv som andre strande i området men ganske fornuftigt). Vil helt sikkert bo her igen.

Læs mere

Dejligt resort til alle aldre

Stella di Gallura er en fremragende løsning hvis man leder efter et sted at bo tæt ved Porto Rotondo. Vi lejede cykler nede i byen, og det anbefales klart.
Selve ressorter var skønt med en utrolig velholdt pool og restaurant der ligger ud til poolen. Det eneste minus er måske, at poolen lukker midt på dagen og tidligt på aftenen, da restauranten åbner. Ellers er de meget åbne og behjælpelige og glade for at se folk.
Lejligheden var lille og hyggelig og perfekt til 2 mennesker. Eneste minus ved lejligheden var brusebadet, der var utroligt svært at temperere.

Læs mere

Bedømmelse af Residence Stella di Gallura

Læs mere

Lejlighed tæt på Porto Rotondo, men ikke i gåafstand til byen, supermarked eller restauranter

Vi var for 8 år siden på ferie i Porto Rotondo, og glædede os til at komme tilbage - nu sammen med vores 2 børn på 2 og 7 år. Lejlighederne var i klassisk italiens stil - meget spartansk indrettet og ikke særlig hyggelige og kun med det allermest nødvendige. Vi måtte selv supplere op med noget køkkenudstyr, da vi boede der i 14 dage, og lavede mad hjemme flere gange.
Det største minus var sengenes kvalitet - eller rettere mangel på samme. Der var en dobbelt seng i det ene værelse og en sovesofa (som var selve sofaen og så en drømmeseng ved siden af) i stuen. Blev lidt klemt i stuen hvor der samtdig var spisebord og køkken, når sofaen også skulle fungere som dobbeltseng. Restauranten på stedet er ok, men selv om de så os hver dag, og vi spiste der flere gange, nævnte de op intet tidspunkt at vi som beboere på stedet fik 10% rabat på regningen, hvilket jeg desværre først opdagede da vi tjekkede ud. Generelt var det ikke kundeservice, der var deres spidskompetence på stedet. Der blev ikke gjort rent i de 2 uger vi var der, men der blev stillet en pose med rene håndklæder og sengetøj ca. halvvejs.
Poolen er lækker, dog helt ude service selv om restaurant og bar ligger lige ved siden af, og vær opmærksom på at den er lukket i tidsrummet 12.30-15.30 hver dag, når der er frokost i restauranten.
Det er nødvendigt med en bil, da stedet ikke er i gåafstand til Porto Rotondo, supermarked eller andre restauranter. Den strand der ligger i gåafstand fra stedet er ikke særlig god/lækker - vi brugte den slet ikke - så vi kørte til de forskellige meget lækre strande der er i området omkring Porto Rotondo.

Læs mere

smuk udsigt

Udsigten fra stedet er fantastisk ud over bugt og bjerge. Det kræver en bil, da der ikke er fortov til/fra stedet til f.eks supermarkedet, og de supermarked der ligger i nærheden er temmelig dyre, så det kan anbefales at køre til Olbia at handle.

Marinella stranden der ligger ca 4km væk er fantastisk, det smukkeste klare vand.

Vi besøgte øen La Maddalena, som virkelig også er smuk.

Læs mere
 
search map