Feriebolig i Porto Rotondo på Sardinien

Residence Stella di Gallura

 
Residence Stella di Gallura er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Stella di Gallura er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Porto Rotondo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Stella di Gallura Residence ligger ca. 800 m fra den nærmeste strand - mere berømte strande som Ira og Golfo di Marinella, hvor man kan leje kanoer, vandcykler og gummibåde, ligger ca. 2 km herfra. Middelhavet omkranser lejlighederne og husene.>> Læs mere om rejser til Sardinien her


Pool og fælles faciliteter


To swimmingpools, af hvilket et er for børn, står til rådighed for alle gæster ved restauranten. I den store fælles have mellem lejlighederne og havet er der blevet indrettet et flot grillområde, hvor gæsterne selv kan tilberede deres kød eller fisk og nyde det under den store overdækkede pavillon. Residensen tilbyder desuden tennisbane og overdækket parkeringsplads. Nærmeste supermarked og kiosk ligger ca. 800 meter fra lejlighederne. Flere butikker findes i Porto Rotondos centrum, hvor man også finder flere pizzeriaer og restauranter, diskoteker og pubs, utallige shoppingmuligheder samt apotek og læge.


Læs mere om Residence Stella di Gallura

God restaurant

Caféen og restauranten ved poolen byder på såvel en let snack eller aperitif som på gourmetanretninger og solide måltider. Vi er tæt på havet og fisk hører til deres specialiteter - du finder dog også kødretter. Stemningen er hyggelig og afslappet - det er et sted, hvor man kan sidde længe og nyde udsigten og de lune aftener.

Lejlighederne

Alle lejligheder er enkelt indrettede, men meget lyse. De råder alle over elektrisk ovn, fjernsyn (kun italienske kanaler) samt egen terrasse eller balkon med havebord og -stole, således at man også kan spise og opholde sig udenfor. Der er desuden wi-fi internetforbindelse på de fælles arealer. Den nærliggende vej, der fører til Porto Rotondo (ca. 2 km) høres slet ikke fra ferieboligerne, da de ligger sænket i forhold til vejens niveau.

Læs om lejlighederne på Residence Stella di Gallura

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Stella di Gallura

Læs personlige anmeldelser af Residence Stella di Gallura som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Stella di Gallura. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 33 anmeldelser fra Residence Stella di Gallura

Et rigtig godt sted

Supergode lejligheder, og god service fra receptionen. Lækker Pool med god udsigt.

Læs mere

Skøn lokation med dejlige værelser med en fabelagtig beliggenhed

Værelserne var i fin stand, køkkenet havde det basale (hverken mere eller mindre), betjening var venlig og imødekommende (dog er det engelske ikke helt på plads, men ikke noget der ikke kan håndteres). Poolen var pragtfuld og yderst velholdt med en suveræn udsigt. Den nærved liggende strand (800 meter og ikke 500 som påstået ;)) var vældig hyggelig og rolig (ikke så attraktiv som andre strande i området men ganske fornuftigt). Vil helt sikkert bo her igen.

Læs mere

Dejligt resort til alle aldre

Stella di Gallura er en fremragende løsning hvis man leder efter et sted at bo tæt ved Porto Rotondo. Vi lejede cykler nede i byen, og det anbefales klart.
Selve ressorter var skønt med en utrolig velholdt pool og restaurant der ligger ud til poolen. Det eneste minus er måske, at poolen lukker midt på dagen og tidligt på aftenen, da restauranten åbner. Ellers er de meget åbne og behjælpelige og glade for at se folk.
Lejligheden var lille og hyggelig og perfekt til 2 mennesker. Eneste minus ved lejligheden var brusebadet, der var utroligt svært at temperere.

Læs mere

Hyggeligt og afslappet

Fin lejlighed, men jeg synes der manglede mange basisting i køkkenet, eks saks og køkkenknive. Mange gode faciliteter på stedet f.eks. tennisbane og BBQ. Restauranten er meget mere end vare en hotelrestaurant. Der skal reserveres bord og maden er fantastisk. Husk at tage pænt tøj på, det gør alle de andre gæster som strømmer til restauranten. Den lille strand i nærheden er ikke speciel nævneværdig. Kør hellere til en anden i nærheden.

Læs mere

Herlig ejendom!!

Fantastisk ejendom, udsigt over havet og med en pragtfuld pool (som børnene elskede)
En meget familiær fornemmelse med meget serviceorienteret og imødekommende personale.
Værelset var som mak kunne forvente, rene og pæne med velfungerende AC. Lidt lydhørt men ikke noget der generede os særligt meget.
Restauranten var god og meget populær, det er nødvendigt at booke bord i forvejen.
De tilbyder morgenmad mod ekstrabetaling men vi så aldrig nogen der spiste morgenmad, restauranten var altid lukket om formiddagen.
Porto Rotondo var ikke så meget andet end et par udemærkede strande.
Vi vender gerne tilbage!!!!!!

Læs mere

Dejlig lille oase nær Porto Rotondo

vi ankom lige inden sæsonen startede og kunne nyde godt af Giovannis gæstfrihed. Det var især spændende at have dette hyggelige sted at vende tilbage til, når vi havde været på eventyr i området og langs Costa Smeralda. Af og til spiste vi i den flotte restaurant på Stella di Gallura, hvorfra vi kunne nyde udsigten og den nedgående sol over poolen. Rigtig dejligt.

Læs mere
 
search map