Feriebolig i Porto Rotondo på Sardinien

Residence Stella di Gallura

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Stella di Gallura Residence ligger ca. 800 m fra den nærmeste strand - mere berømte strande som Ira og Golfo di Marinella, hvor man kan leje kanoer, vandcykler og gummibåde, ligger ca. 2 km herfra. Middelhavet omkranser lejlighederne og husene.>> Læs mere om rejser til Sardinien her


Pool og fælles faciliteter


To swimmingpools, af hvilket et er for børn, står til rådighed for alle gæster ved restauranten. I den store fælles have mellem lejlighederne og havet er der blevet indrettet et flot grillområde, hvor gæsterne selv kan tilberede deres kød eller fisk og nyde det under den store overdækkede pavillon. Residensen tilbyder desuden tennisbane og overdækket parkeringsplads. Nærmeste supermarked og kiosk ligger ca. 800 meter fra lejlighederne. Flere butikker findes i Porto Rotondos centrum, hvor man også finder flere pizzeriaer og restauranter, diskoteker og pubs, utallige shoppingmuligheder samt apotek og læge.


Læs mere om Residence Stella di Gallura

God restaurant

Caféen og restauranten ved poolen byder på såvel en let snack eller aperitif som på gourmetanretninger og solide måltider. Vi er tæt på havet og fisk hører til deres specialiteter - du finder dog også kødretter. Stemningen er hyggelig og afslappet - det er et sted, hvor man kan sidde længe og nyde udsigten og de lune aftener.

Lejlighederne

Alle lejligheder er enkelt indrettede, men meget lyse. De råder alle over elektrisk ovn, fjernsyn (kun italienske kanaler) samt egen terrasse eller balkon med havebord og -stole, således at man også kan spise og opholde sig udenfor. Der er desuden wi-fi internetforbindelse på de fælles arealer. Den nærliggende vej, der fører til Porto Rotondo (ca. 2 km) høres slet ikke fra ferieboligerne, da de ligger sænket i forhold til vejens niveau.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Cala di Falco Resort

Cannigione, Sardinien

Grande Baia Hotel Resort

San Teodoro, Sardinien

Residence La Ciaccia

Ciaccia, Sardinien

Anbefalinger til dig

Hotel Su Lithu

Bitti, Sardinien

Il Borgo di Punta Marana

Porto Rotondo, Sardinien

Residence Spiaggia Bianca

Golfo Aranci, Sardinien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien
search map