Feriebolig i Porto Rotondo på Sardinien

Residence Stella di Gallura

Poolområdet Pool Residence Stella di Gallura med havet bagved Pool Haven Pool Haven Haven Haven og udsigt over havet Terrasse ved pool Tennisbane Tennisbane Det fælles grillområde Det fælles grillområde Reception Restauranten ved pool Restauranten ved pool Solnedgangen fra restauranten
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Stella di Gallura Residence ligger ca. 800 m fra den nærmeste strand - mere berømte strande som Ira og Golfo di Marinella, hvor man kan leje kanoer, vandcykler og gummibåde, ligger ca. 2 km herfra. Middelhavet omkranser lejlighederne og husene.

>> Læs mere om rejser til Sardinien her

Pool og fælles faciliteter

To swimmingpools, af hvilket et er for børn, står til rådighed for alle gæster ved restauranten. I den store fælles have mellem lejlighederne og havet er der blevet indrettet et flot grillområde, hvor gæsterne selv kan tilberede deres kød eller fisk og nyde det under den store overdækkede pavillon. Residensen tilbyder desuden tennisbane og overdækket parkeringsplads. Nærmeste supermarked og kiosk ligger ca. 800 meter fra lejlighederne. Flere butikker findes i Porto Rotondos centrum, hvor man også finder flere pizzeriaer og restauranter, diskoteker og pubs, utallige shoppingmuligheder samt apotek og læge.

Læs mere om Residence Stella di Gallura

God restaurant

Caféen og restauranten ved poolen byder på såvel en let snack eller aperitif som på gourmetanretninger og solide måltider. Vi er tæt på havet og fisk hører til deres specialiteter - du finder dog også kødretter. Stemningen er hyggelig og afslappet - det er et sted, hvor man kan sidde længe og nyde udsigten og de lune aftener.

Lejlighederne

Alle lejligheder er enkelt indrettede, men meget lyse. De råder alle over elektrisk ovn, fjernsyn (kun italienske kanaler) samt egen terrasse eller balkon med havebord og -stole, således at man også kan spise og opholde sig udenfor. Der er desuden wi-fi internetforbindelse på de fælles arealer. Den nærliggende vej, der fører til Porto Rotondo (ca. 2 km) høres slet ikke fra ferieboligerne, da de ligger sænket i forhold til vejens niveau.

Lejlighederne på Residence Stella di Gallura

Etværelseslejlighed med 2 sovepladser

Lejlighederne består af opholdsstue med køkkenhjørne, dobbelt sovesofa og badeværelse med toilet og bruser.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser

Lejlighederne består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser

Lejlighederne består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa, to soveværelser med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Residence La Ciaccia

Ciaccia, Sardinien

Residence Gli Ontani

Orosei, Sardinien

Residence Torre delle Stelle

Torre delle Stelle, Sardinien

Anbefalinger til dig

Hotel Su Lithu

Bitti, Sardinien

Residence Gli Ontani

Orosei, Sardinien

Hotel Castello

Golfo Aranci, Sardinien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært på Sardinien

search map