Feriebolig i Porto Rotondo på Sardinien

Pedra Concada

 
Pedra Concada er ikke tilgængelig i øjeblikket
Pedra Concada er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Porto Rotondo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Pedra Concada ligger ideelt mellem havet og forskellige bekvemmeligheder som restaurant og en håndfuld butikker.

Gåafstand til det meste

Der er tennisbane og fodboldbane (mod betaling), minimarked, bar og restaurant på området, dvs. mellem ca. 150 og ca. 800 meter fra lejlighederne. I samme område findes ligeledes et lille udvalg af forskellige butikker. Fra den fælles have er der direkte adgang til sandstranden i ca. 50 til 150 meters afstand ad små, anlagte stier. På stranden i Marinella-bugten er der mulighed for at udøve forskellige former for sport samt at leje liggestole og parasoller.

Læs mere om Pedra Concada

Lejligheder med parkering

Alle lejligheder er individuelt indrettet, da de er i privateje. Vi har kun givet stedet to sole, da noget af indretningen er af ældre dato. Lejlighederne kan enten befinde sig i stueplan eller på første sal, hvorfra der er havudsigt. Der er privat indgang, vaskemaskine og fjernsyn samt én parkeringsplads til hver lejlighed.

Læs om lejlighederne på Pedra Concada

Skjul teksten
 
 
search map