Anmeldelser af Il Borgo di Punta Marana

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Il Borgo di Punta Marana

Læs personlige anmeldelser af Il Borgo di Punta Marana som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Il Borgo di Punta Marana. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fantastisk dejlig ferie på et pragtfuldt sted

Stor og flot lejlighed med terrasser og tagterasse. Smuk udsigt over vandet. Dejlig sandstrand med gratis solsenge og parasol.
Meget hyggelig restaurant med skøn italiensk mad.

Il Borgo di Punta Marana
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Il Borgo di Punta Marana
Lejlighed (VIP) m. 1 soveværelse og have/veranda
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2017
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Varmt og smukt

Skønt endelig at rejse igen. Det var 8 år siden min kone og Jeg sidst var ude og rejse. I mellemtiden har vi fået en datter, der nu er 7 år og hun skulle med ud at rejse for første gang sammen med storebror på 16 år og naturligvis mor og far. Vi har ikke meget rejse erfaring, så næste gang vi skal rejse med ungerne er der en del ambitioner der skal justeres i henhold til ungerne. Når det så er sagt er det efter min mening at Il Borgo di Punta Marana absolut skal opleves igen.
Skønt vejr. Lækre strande og vi var trods de mange kilometer kyst stort set kun på de mest nærliggende strande. Maden er skøn og fisk/skaldyr er bare en spise man bør værdsætte. Man er indenfor en kort afstand til de nærliggende kyst"byer" Golfo Aranci og Porto Rotondo, ca. 15 min. kørsel i hver sin retning. vi blev ikke forstyrret af techno pumpende bas eller andre danse venlige rytmer. Selvfølgelig var der menneske støj om aftenen, men Italienerne har nu en gang en anden døgnrytme end os fra 55 breddegrad nord. Sådan er det bare.
Engelsk er ikke deres stærke side på denne del af øen. Jeg havde downloadet en App og på ca. 1 måned forøget mit Italienske ordforråd. Det var guld værd og gjorde mange situationer meget nemmere. De to "værter", Dario og Guiseppe var to skønne gutter der begge var gode til engelsk og yderst gæstfrie. Tak til dem.
7 dages ferie og det var ferie...
Morten Seneca

Porto Rotondo som feriedestination

- drik masser af vand
- øv dig lidt på Italiensk
- lej bil
- prøv at følge med døgnrytmen
- hvis muligt så bestil værelse med Aircondition

Il Borgo di Punta Marana
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Il Borgo di Punta Marana
Lejlighed m. 1 soveværelse og balkon/terrasse
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Jochen og familie fra Forstinning i Tyskland har holdt ferie på Il Borgo di Punta Marana i Porto Rotondo fra 26 maj - 3 Juni 2012.

Vi har følt os godt tilpas i lejligheden Il Borgo di Punta Marana.
Lejligheden er meget rummelig og godt møbleret.
Fra den store og hyggelige overdækket altan havde vi en fantastisk udsigt over bugten.
Personalet i receptionen var meget venligt.
Ved ankomsten kunne vi allerede tjekke ind kl 9:00.
På afrejsedagen var vi lidt længere tid om at forlade lejligheden. Da vi allerede havde forudset det spurgte vi receptionisten om vi kunne tjekke ud to timer senere. Det forsikrede de os ikke var noget problem.
Vi har brugt lejligheden til at udforske den nordlige del af øen.
Lejligheden er beliggende, så man kan nå alle de interessante steder og bugter i Costa Smeralda især nær Porto Rotondo. Men også de andre dele af det nordlige Sardinien, kunne vi nemt nå fra vores lejlighed. Især med hovedvejen SS 125 som vi kunne vi nå på ca. 10 minutter, så vi seværdighederne i Arzachena, Capo Testa og Maddalena.
Vi ankom via SS 125 på kortest tid, SS 199 og SS 597, så vi hurtigt kunne se Alghero og Capo Caccia og seværdigheder i Porto Torres.
Men hvis man ønsker at kunne gå fra sin lejlighed til stranden, er komplekset Il Borgo di Punta Marana ikke rigtigt. Derfra er gåturen til bugten Marinella ca 1 km og set i forhold til denne afstand er der mere bekvemt placeret steder. Der er dog en tættere beliggende strand, men den er imidlertid temmelig uskøn.
Vi søgte let tilgængelighed til seværdigheder og en dejlig balkon til om aftenen og i den henseende vardet perfekt i Il Borgo di Punta Marana.
Vi fandt ydelsen fra In-Italia.de meget professionel og vil fortsætte med at hente tilbud fra In-Italie.de.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2012
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra tysk. Klik her for at se originalen
Birgitte boede på Il Borgo di Punta Marana i Porto Rotondo fra d. 9. til d. 16. september 2011.

Først tusind tak for hjælpen med at finde et sted at på på så fremskredent et tidspunkt i vores tur (fra lufthavnen i Alghero). Det var jo improvisation på højt niveau.

Vi fik en lejlighed i stueplan på Il Borgo Marana, som er bygget i (vistnok traditionel stil med) kampesten. De taler iøvrigt forståeligt engelsk i receptionen, selv om gæsterne overvejende er italienere.
På denne årstid var det lidt øv, at den store terrasse var nordvendt, men det er en detalje. Man kan sætte sig ud på plænen foran og slikke sol. Der findes - så vi - hjørnelejligheder, som er østsydvest vendte.

På stedet findes både restaurant, bageri, lille supermarked og .... en kirke. Komplekset grænser op til 2 små strande, men de er private, så det kan man glemme. Derimod findes en nærliggende offentlig strand - spiaggia Marinella - ca. 2 km fra Il Borgo. Indenfor en radius af 6-7km ligger 4-5 udmærkede strande, som er helt eller delvist offentlige. Vi fandt en fin lille strand ved Punta Volpe, som ikke var for overrendt, sikkert fordi der ikke er en bar/café på stedet.

Man kan undre sig over, at der ikke er en pool på Il Borgo Marana.

Selv om vi havde læst i en dansk avisartikel, at prisniveuet er lavere på Sardinien end på fastlandet, var det ikke vores erfaring. Tværtimod er området omkring Poto Rotondo generelt dyrt at købe ind og spise i. Skal man handle stort ind kan man tage til Olbia (og se på byen, når man nu er der. Ca. 18 km fra Punta Marana). Men man kan jo også vælge at støtte de lokale supermarkeder, så de til stadighed vil være der.
Vil man have en frokost eller middag, som man kan betale sig fra, er Il Nodo på marinaen i Porto Marana et godt bud (300m fra Il Borgo). Hovedret x 3, 1 fl. meget god sardisk hvidvin og 1 fl. vand samt 2x kaffe: 53 Euros. Til sammenligning: På pizzaria/restarante Da Onorio e Donatella i Porto Rotondo fik vi 2 x porchetta (helstegt pattegris), 1 x pizza, 1 fl. god rødvin og 1 fl. vand: 100 Euros. Begge steder er på Facebook.

Småudflugter, udover Olbia: Golfo Aranci, 7-8- km fra Il Borgo. Hjemsted for bottlenose delfinerne, herfra sejles dagsture. Porto Cervo, 25-26 km fra Il Borgo. Smuk, dyr og meget turistet havneby med stor marina. Efter sigende har Berlusconi feriebolig her, og det har vist mange af hans velhavende venner også :-) Vil man se mange, enorme lystyachter er dette stedet. Turen dertil byder på den ene utrolige udsigt efter den anden.
Vi nåede desværre ikke ind i landet denne gang, men har iøvrigt det indtryk, at Sardiniens største attraktioner er øens bjerge og kystlinie med de mange, mange strande og marinaer.

Tilbage til lejligheden: I dejligt vejr opholder man sig vel mest ude, men har man lyst tl at læse sig i søvn, kan man glemme det. Ihvertfald, hvis det kræver lys. For der er 3-4 sovepladser, men én sengelampe. Køkkenet er ekstremt basic. Med fare for at blive taget i tolden, er det en god idé at medbringe en kniv, der kan skære. Medbring evt. ogsåsulfo, viskestykker og karklude - der er dog en opvaskemaskine. Deligt badeværelse med vaskemaskine. Stor stue med spisebord, vitrine, lillebitte tv. 2 loft-plafonder udgør den meget lidt hyggelige belysning. En bordlampe og et bord at sætte den på ville være velkommen, eller måske bare en standerlampe .-)
Vejret .... ja, det var solskin 98% af tiden, med temperaturer på 26-34 grader, og vandet var vel 27-28 grader-

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 3 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2010
Antal rejsende 2 voksne, 4 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 3 Næste side
 
search map