Feriebolig i Porto Rotondo på Sardinien

Il Borgo di Punta Marana

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Il Borgo di Punta Marana ligger ca. 5 km. fra centrum af det populære Porto Rotondo og består af en række charmerende bygninger der ligger mellem 100 og 250 meter fra havet i den smukke Marinella bugt. Bugtens lille havn byder på adskillige indkøbs og shopping muligheder og ligger lige i nærheden. Med andre ord er dette et sted for dig der vil bo godt og samtidig have flere aktiviteter og bekvemmeligheder lige ved hånden.

Bar og kiosk på ejendommen

Foruden sin reception kan Il Borgo di Punta Marana tilbyde parkeringsplads, hvilket er bekvemt for dig der ankommer med bil. Ellers kan du i nærheden finde bar, lokalbutik/tobaksbutisk, der er leveringsdygtig i forskellige småting, som f.eks. frugt og grønt fra midten af maj til slutning af september. Desuden findes der en restaurant i gangafstand (ca. 150 m.)

Ved den nærliggende havn Marinella er der flere barer, ishuse, restauranter samt cykel, scooter og bådudlejning. Nærmeste supermarked ligger ca. 1½ km. vær. Hvis man skal ud og bevæge sig lidt kan man tage nogle skønne lange vandringer langs kysten, cykle og ca. 250 meter fra lejlighederne findes der desuden en tenneisbane samt mulighed for at spille fodbold.

Læs mere om Il Borgo di Punta Marana

Tag på opdagelse i området

Da I bor oppe på øens nordligste del kan I tage på flere dejlige udflugter, og du bør ikke gå glip af at besøge nogle af Sardiniens berømte strande. Til den kendte Porto Cervo er der ca. 25 km. Til Santa Teresa in Gallura, hvorfra I kan tage båden over til Korsika er det ca. 60 km.
Andre gode udflugtsmål er Alghero, Castelsardo og Isola Rossa. Nede ved havnen kan I som sagt leje en båd, hvilket altid er en dejlig oplevelse hvor I kan opleve Sardiniens naturlige "havpools" og se den smukke kyst fra en anden vinkel

Sardiniens sejlige små sandstrande

Området omkring Il Borgo di Punta Marana er præget af adskillige små, dejlige sandstrande adskilt af flotte klipper. Strandene er alle forbundet med hinanden ad små stier der går gennem den karakteristiske middelhavs-macchia vegetation. Over for stedet ligger den store Marinella-strand som består af fint, hvidt sand.

Egen terrasse, balkon eller veranda

Lejlighederne er hyggeligt indrettet og ligger i stuen eller på første sal. Alle lejigheder har TV, vaskemaskine og opvaskemaskine samt egen terrasse eller balkon med havemøbler. Nogle lejlighederne ligger fordelt i to nyopførte grupper i stuen eller på første sal, de lejligheder der ligger i stuen har egen have, ligger de på første sal har de egen veranda. Hvis du vælger et værelse, betyder dette indkvartering i en lejlighed, men med hotel-service, hvor linned skiftes hver tredje dag osv.

>> Læs mere om rejsen til Sardinien her


Læs om lejlighederne på Il Borgo di Punta Marana

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map