Feriebolig i Porto Rotondo på Sardinien

Il Borgo di Punta Marana

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Il Borgo di Punta Marana ligger ca. 5 km. fra centrum af det populære Porto Rotondo og består af en række charmerende bygninger der ligger mellem 100 og 250 meter fra havet i den smukke Marinella bugt. Bugtens lille havn byder på adskillige indkøbs og shopping muligheder og ligger lige i nærheden. Med andre ord er dette et sted for dig der vil bo godt og samtidig have flere aktiviteter og bekvemmeligheder lige ved hånden.

Bar og kiosk på ejendommen

Foruden sin reception kan Il Borgo di Punta Marana tilbyde parkeringsplads, hvilket er bekvemt for dig der ankommer med bil. Ellers kan du i nærheden finde bar, lokalbutik/tobaksbutisk, der er leveringsdygtig i forskellige småting, som f.eks. frugt og grønt fra midten af maj til slutning af september. Desuden findes der en restaurant i gangafstand (ca. 150 m.)

Ved den nærliggende havn Marinella er der flere barer, ishuse, restauranter samt cykel, scooter og bådudlejning. Nærmeste supermarked ligger ca. 1½ km. vær. Hvis man skal ud og bevæge sig lidt kan man tage nogle skønne lange vandringer langs kysten, cykle og ca. 250 meter fra lejlighederne findes der desuden en tenneisbane samt mulighed for at spille fodbold.

Læs mere om Il Borgo di Punta Marana

Tag på opdagelse i området

Da I bor oppe på øens nordligste del kan I tage på flere dejlige udflugter, og du bør ikke gå glip af at besøge nogle af Sardiniens berømte strande. Til den kendte Porto Cervo er der ca. 25 km. Til Santa Teresa in Gallura, hvorfra I kan tage båden over til Korsika er det ca. 60 km.
Andre gode udflugtsmål er Alghero, Castelsardo og Isola Rossa. Nede ved havnen kan I som sagt leje en båd, hvilket altid er en dejlig oplevelse hvor I kan opleve Sardiniens naturlige "havpools" og se den smukke kyst fra en anden vinkel

Sardiniens sejlige små sandstrande

Området omkring Il Borgo di Punta Marana er præget af adskillige små, dejlige sandstrande adskilt af flotte klipper. Strandene er alle forbundet med hinanden ad små stier der går gennem den karakteristiske middelhavs-macchia vegetation. Over for stedet ligger den store Marinella-strand som består af fint, hvidt sand.

Egen terrasse, balkon eller veranda

Lejlighederne er hyggeligt indrettet og ligger i stuen eller på første sal. Alle lejigheder har TV, vaskemaskine og opvaskemaskine samt egen terrasse eller balkon med havemøbler. Nogle lejlighederne ligger fordelt i to nyopførte grupper i stuen eller på første sal, de lejligheder der ligger i stuen har egen have, ligger de på første sal har de egen veranda. Hvis du vælger et værelse, betyder dette indkvartering i en lejlighed, men med hotel-service, hvor linned skiftes hver tredje dag osv.

>> Læs mere om rejsen til Sardinien her


Læs om lejlighederne på Il Borgo di Punta Marana

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Il Borgo di Punta Marana

Læs personlige anmeldelser af Il Borgo di Punta Marana som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Il Borgo di Punta Marana. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Il Borgo di Punta Marana

Fantastisk dejlig ferie på et pragtfuldt sted

Stor og flot lejlighed med terrasser og tagterasse. Smuk udsigt over vandet. Dejlig sandstrand med gratis solsenge og parasol.
Meget hyggelig restaurant med skøn italiensk mad.

Læs mere

Varmt og smukt

Skønt endelig at rejse igen. Det var 8 år siden min kone og Jeg sidst var ude og rejse. I mellemtiden har vi fået en datter, der nu er 7 år og hun skulle med ud at rejse for første gang sammen med storebror på 16 år og naturligvis mor og far. Vi har ikke meget rejse erfaring, så næste gang vi skal rejse med ungerne er der en del ambitioner der skal justeres i henhold til ungerne. Når det så er sagt er det efter min mening at Il Borgo di Punta Marana absolut skal opleves igen.
Skønt vejr. Lækre strande og vi var trods de mange kilometer kyst stort set kun på de mest nærliggende strande. Maden er skøn og fisk/skaldyr er bare en spise man bør værdsætte. Man er indenfor en kort afstand til de nærliggende kyst"byer" Golfo Aranci og Porto Rotondo, ca. 15 min. kørsel i hver sin retning. vi blev ikke forstyrret af techno pumpende bas eller andre danse venlige rytmer. Selvfølgelig var der menneske støj om aftenen, men Italienerne har nu en gang en anden døgnrytme end os fra 55 breddegrad nord. Sådan er det bare.
Engelsk er ikke deres stærke side på denne del af øen. Jeg havde downloadet en App og på ca. 1 måned forøget mit Italienske ordforråd. Det var guld værd og gjorde mange situationer meget nemmere. De to "værter", Dario og Guiseppe var to skønne gutter der begge var gode til engelsk og yderst gæstfrie. Tak til dem.
7 dages ferie og det var ferie...
Morten Seneca

Læs mere

Jochen og familie fra Forstinning i Tyskland har holdt ferie på Il Borgo di Punta Marana i Porto Rotondo fra 26 maj - 3 Juni 2012.

Vi har følt os godt tilpas i lejligheden Il Borgo di Punta Marana.
Lejligheden er meget rummelig og godt møbleret.
Fra den store og hyggelige overdækket altan havde vi en fantastisk udsigt over bugten.
Personalet i receptionen var meget venligt.
Ved ankomsten kunne vi allerede tjekke ind kl 9:00.
På afrejsedagen var vi lidt længere tid om at forlade lejligheden. Da vi allerede havde forudset det spurgte vi receptionisten om vi kunne tjekke ud to timer senere. Det forsikrede de os ikke var noget problem.
Vi har brugt lejligheden til at udforske den nordlige del af øen.
Lejligheden er beliggende, så man kan nå alle de interessante steder og bugter i Costa Smeralda især nær Porto Rotondo. Men også de andre dele af det nordlige Sardinien, kunne vi nemt nå fra vores lejlighed. Især med hovedvejen SS 125 som vi kunne vi nå på ca. 10 minutter, så vi seværdighederne i Arzachena, Capo Testa og Maddalena.
Vi ankom via SS 125 på kortest tid, SS 199 og SS 597, så vi hurtigt kunne se Alghero og Capo Caccia og seværdigheder i Porto Torres.
Men hvis man ønsker at kunne gå fra sin lejlighed til stranden, er komplekset Il Borgo di Punta Marana ikke rigtigt. Derfra er gåturen til bugten Marinella ca 1 km og set i forhold til denne afstand er der mere bekvemt placeret steder. Der er dog en tættere beliggende strand, men den er imidlertid temmelig uskøn.
Vi søgte let tilgængelighed til seværdigheder og en dejlig balkon til om aftenen og i den henseende vardet perfekt i Il Borgo di Punta Marana.
Vi fandt ydelsen fra In-Italia.de meget professionel og vil fortsætte med at hente tilbud fra In-Italie.de.

Læs mere

Birgitte boede på Il Borgo di Punta Marana i Porto Rotondo fra d. 9. til d. 16. september 2011.

Først tusind tak for hjælpen med at finde et sted at på på så fremskredent et tidspunkt i vores tur (fra lufthavnen i Alghero). Det var jo improvisation på højt niveau.

Vi fik en lejlighed i stueplan på Il Borgo Marana, som er bygget i (vistnok traditionel stil med) kampesten. De taler iøvrigt forståeligt engelsk i receptionen, selv om gæsterne overvejende er italienere.
På denne årstid var det lidt øv, at den store terrasse var nordvendt, men det er en detalje. Man kan sætte sig ud på plænen foran og slikke sol. Der findes - så vi - hjørnelejligheder, som er østsydvest vendte.

På stedet findes både restaurant, bageri, lille supermarked og .... en kirke. Komplekset grænser op til 2 små strande, men de er private, så det kan man glemme. Derimod findes en nærliggende offentlig strand - spiaggia Marinella - ca. 2 km fra Il Borgo. Indenfor en radius af 6-7km ligger 4-5 udmærkede strande, som er helt eller delvist offentlige. Vi fandt en fin lille strand ved Punta Volpe, som ikke var for overrendt, sikkert fordi der ikke er en bar/café på stedet.

Man kan undre sig over, at der ikke er en pool på Il Borgo Marana.

Selv om vi havde læst i en dansk avisartikel, at prisniveuet er lavere på Sardinien end på fastlandet, var det ikke vores erfaring. Tværtimod er området omkring Poto Rotondo generelt dyrt at købe ind og spise i. Skal man handle stort ind kan man tage til Olbia (og se på byen, når man nu er der. Ca. 18 km fra Punta Marana). Men man kan jo også vælge at støtte de lokale supermarkeder, så de til stadighed vil være der.
Vil man have en frokost eller middag, som man kan betale sig fra, er Il Nodo på marinaen i Porto Marana et godt bud (300m fra Il Borgo). Hovedret x 3, 1 fl. meget god sardisk hvidvin og 1 fl. vand samt 2x kaffe: 53 Euros. Til sammenligning: På pizzaria/restarante Da Onorio e Donatella i Porto Rotondo fik vi 2 x porchetta (helstegt pattegris), 1 x pizza, 1 fl. god rødvin og 1 fl. vand: 100 Euros. Begge steder er på Facebook.

Småudflugter, udover Olbia: Golfo Aranci, 7-8- km fra Il Borgo. Hjemsted for bottlenose delfinerne, herfra sejles dagsture. Porto Cervo, 25-26 km fra Il Borgo. Smuk, dyr og meget turistet havneby med stor marina. Efter sigende har Berlusconi feriebolig her, og det har vist mange af hans velhavende venner også :-) Vil man se mange, enorme lystyachter er dette stedet. Turen dertil byder på den ene utrolige udsigt efter den anden.
Vi nåede desværre ikke ind i landet denne gang, men har iøvrigt det indtryk, at Sardiniens største attraktioner er øens bjerge og kystlinie med de mange, mange strande og marinaer.

Tilbage til lejligheden: I dejligt vejr opholder man sig vel mest ude, men har man lyst tl at læse sig i søvn, kan man glemme det. Ihvertfald, hvis det kræver lys. For der er 3-4 sovepladser, men én sengelampe. Køkkenet er ekstremt basic. Med fare for at blive taget i tolden, er det en god idé at medbringe en kniv, der kan skære. Medbring evt. ogsåsulfo, viskestykker og karklude - der er dog en opvaskemaskine. Deligt badeværelse med vaskemaskine. Stor stue med spisebord, vitrine, lillebitte tv. 2 loft-plafonder udgør den meget lidt hyggelige belysning. En bordlampe og et bord at sætte den på ville være velkommen, eller måske bare en standerlampe .-)
Vejret .... ja, det var solskin 98% af tiden, med temperaturer på 26-34 grader, og vandet var vel 27-28 grader-

Læs mere

Ann-Kristine og familie fra Valby boede på Il Borgo di Punta Marana i Porto Rotondo fra d. 4. til d. 11. maj 2010.

Vi havde en fin tur :-) ...MEN supermarkedet var lukket, hvilket betød at vi måtte køre i taxa, til det nærmeste supermarked umiddelbart efter ankomsten. Vi var nødt til at købe ind til måltiderne eftersom vi boede i lejlighed. Samtidig oplyste de på stedet, at ingen restauranter var åbne. Det viste sig to dage efter, at der var een åben restaurant i området. Vi havde ikke forstillet os at der ikke var noget supermarked i nærheden, når der udlejes lejligheder, så det var skuffende. Samme gælder restauranterne i området, der kunne godt have været lidt mere end et sted at spise. Det ville vi godt have vidst forinden, så havde vi valgt et andet område. Vi havde ikke lyst til at leje en bil og bruge tid på at køre rundt, vi havde regnet med at blive i området.

Men selve lejligheden og området var super fint :-)

Læs mere

Pia og familien fra Kolding boede på Il Borgo di Punta Marana i Porto Rotondo fra d. 18. til d. 25. juli 2009.

Det var et rigtigt godt område med en lille hyggelig havn og gode strande.

Lejligheden var stor, ny, ren og dejlig beliggende. "Værtsparret" utrolig flinke.

Lej bil hjemmefra.

Vej beskrivelsen til stedet ikke helt fyldestgørende det var svært at finde selve stedet, altså den sidste del bør beskrives bedre. Helt klart et sted der kan anbefales.

Læs mere
 
search map