Hotel i Porto Rotondo på Sardinien

Hotel Abi d'Oru

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hvis du har lyst til at forkæle dig selv og familien med en uforglemmelig badeferie i Sardiniens smukke natur, så er det 5-stjernede Hotel Abi D'Oru måske det helt rette sted. Hotellet ligger i midt i skærgården ud til en skøn strand med krystalklart vand knapt 4 km fra Porto Rotondo, 6 km fra Golfo Aranci og ca. 20 km fra Olbia lufthavn.

Stranden og det krystalklare vand ligger for dine fødder

Hotellet er omgivet af en stor grøn have, og der er kun et par hundrede meter ned til stranden, som er forsynet med både solsenge og parasoller, mod tillæg, som man har for vane i Italien. Der er en god sti til stranden, som også kan benyttes af klapvogne og kørestole. Ikke langt fra hotellets strand er der en dykkerskole, mulighed for at windsurfe, sejle i kano, leje gummibåd, sejlbåde og vandscooter, alt mod betaling. I Marinella- bugten finder du bar, isbar, pizzeria og restauranter samt et lille market og andre mindre købmænd.

Læs mere om Hotel Abi d'Oru

Nyd dagen ved den dejlige swimmingpool

Hvis du foretrækker at tilbringe din ferie ved swimmingpoolen, er det naturligvis også en mulighed, og her er der både en afdeling for voksne, men også et lavere område til familiens mindste, og et område med jacuzzi. Swimmingpoolen som ligger i hotellets store grønne have, er omgivet af solsenge og parasoller, og hvis du har lyst til en forfriskning, er der også en poolbar, hvor du kan købe drikkevarer og lette snacks. Det er også muligt at bestille en omgang massage, hvis musklerne er blevet ømme, og det kan foregå udendørs i området ved poolen, hvor der er indrettet afskærmninger netop til dette formål.

Benyt de mange services som hotellet tilbyder

Der er også en rigtig SPA-afdeling med både sauna, tyrkisk bad, emotionelle brusere, vandfald med is og afslapningsområder. Her kan du naturligvis også bestille forskellige behandlinger, inkl. kosmetiske behandlinger samt massage. Hører du til de aktive, er der mulighed for at spille tennis på hotellets private tennisbane, og det er også muligt at få undervisning, også for børn. Til børnene (4-10 år) er der en miniklub fra midten af juni til midten af september på engelsk og tysk, og det er både formiddag og eftermiddag. Skulle du få lyst til at arrangere en fodboldkamp er der også mulighed for det, og hvis du har lyst til at spille golf, kan det organiseres på Pevero Golf Club, som er tegnet af Robert Trent Jones. Det er muligt at leje cykler, knallerter eller biler, og hvis du medbringer egen bil, er der også gratis parkering. Hotellet har også en lille butik hvor du kan købe postkort, souvenir, kunsthåndværk samt badetøj og kosmetik m.m.

Uden mad og drikke...

På hotellet kan du vælge mellem flere forskellige bar'er og restauranter - både indendørs og udendørs. Den indendørs hotelbar som ligger i hotellets lobby, har også en skøn terrasse med havudsigt, og om aftenen er der ofte levende piano-musik. Som allerede nævnt, er der også en bar på stranden og en poolbar i haven. Hotellet har fire forskellige restauranter, hvoraf de to ligger på selve hotellet og de to andre i forbindelse med stranden. Der serveres både sardiske og internationale retter, og køkkenchefen lægger stor vægt på at benytte lokaltfremstillede produkter. Hotellets centrale restaurant I Fenicotteri serverer den store morgenmadsbuffet og middag om aftenen, men mulighed for at spise udendørs. Grillrestaurant Il Laghetto ligger ved poolen og har en uformel atmosfære. Her har du mulighed for at spise udendørs om aftenen. Restaurant Marinella ligger helt ud til havet og tilbyder en god frokostbuffet og grill-specialiteter, og på stranden finder du også Snack Bar Il Marinaio, hvor du både kan få en pizza og en let frokost.

Pæne værelser med god komfort

På Hotel Abi d'Oru er der i alt 170 værelser i forskellige kategorier. De er alle pænt indrettet i lyst naturfarver, og har udsigt enten mod bakkerne bag hotellet eller havet. Alle værelser har som minimum aircondition, satellit TV, telefon, wi-fi, minibar, værdiboks, badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer samt balkon eller terrasse. Der er også nogle få værelser til handicappede.

Læs om værelserne på Hotel Abi d'Oru

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map