Feriebolig i Porto Rotondo på Sardinien

Casa Jaf

 
Casa Jaf er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Jaf er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Porto Rotondo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casa Jaf er én af lejlighederne i Eucaliptus boligområde. Til fælles brug for alle beboerne er der et fælles svømmebassin men havet og den dejlige sandstrand, som Golfo di Marinella er særlig kendt for, ligger kun 200 meter herfra. På stranden er det muligt at leje liggestole og parasoller, surf, vandcykler og gummibåde.

Den nærliggende havn ved Punta Marana byder på bådudlejning, scooterudlejning og dykkerskole. I kort afstand fra lejligheden finder du spisesteder og caféer og indkøbsmuligheder. Er du til tennis så kan du leje banen på den sideliggende Hotel Colonna Beach.

Læs mere om Casa Jaf

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser (med terrasse og havudsigt):
- Lejligheden er blevet helt renoveret i 2007 og er ca. 35 m². Den ligger i stueetagen og råder over egen have samt privat overdækket terrasse med bord og stole. Lejligheden består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Den er udstyret med fjernsyn, vaskemaskine, aircondition og én parkeringsplads.

Skjul teksten
 
 
search map