Hotel i Porto Cervo på Sardinien

Luci di Muntagna

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Det var på opfordring fra Prins Karim Aga Khan IV, at hotellet blev grundlagt, i middelhavsstil med indslag fra Spanien, Grækenland og Marokko. Det bedste ved det hvide og blå hotel er beliggenheden i højderne, og at det danner en halvmåne ud mod havet. Udsigten over Porto Cervos havn er unik, og udsigten over vandet giver ro, specielt om aftenen, når mørket har lagt sig og bådene, som er ankret op udenfor, lyser op som små prikker.

Fra Luci di Muntagne er dit udgangspunkt perfekt

Du befinder dig oppe på øens nordøstlige hjørne, ved det verdensberømte Costa Smeralda og Porto Cervo. Dette indebærer, at du kan tage på mange hyggelige udflugter og slikke sol på flere vidunderlige strande. Desuden kan du nemt nå den fantastiske skærgård, som Sardinien er så kendt for. Du bor i kort gåafstand til Porto Cervos lille centrum, ca. 500 m., hvor du finder flere gode restauranter, barer, apotek og forskellige mærkevarebutikker som Louis Vuitton, Dolce & Gabbana, Hermès, med flere. Ned til den lille havn, hvor luksusyachterne og kendisserne lægger til, har du blot ca. 1,6 km. Her er det dejligt at slentre om aftenen med et godt glas i hånden og lade tankerne flyve frit.

Læs mere om Luci di Muntagna

Du spiser og drikker godt - også på hotellet

Du behøver ikke at begive dig særligt langt væk for at spise godt. På hotellets restaurant, Kabuga, serveres god mad (vi har selv testet) og man værner om traditionerne. Der er også her, morgenmadsbuffeten og frokosten serveres. Det er ganske bekvemt, at du har mulighed for at spise alle dagens måltider på hotellet, hvis du en dag får lyst til en "hjemmedag". Den gode drink før eller efter maden kan du nyde i loungebaren Is Surmet, hvor den passionerede bartender ser til at forsyne dig med aperitiffer, long drinks og cocktails. Om eftermiddagens holdes såkaldt afternoon tea mellem kl. 15.30 - 17.30 med hjemmebag. Men som allerede nævnt, hvis du har lyst til en større variation af smagsoplevelser - og det kan anbefales at være eventyrlysten med hensyn til mad på Sardinien - så er der aldrig langt til en restaurant, i centrum af Porto Cervo.

Et sted, hvor du kan slappe helt af

Nedenfor værelserne finder du poolen, som ligger vendt ud mod havet og havnen, samt panoramaterrasserne på Luci di la Muntagna, hvor du kan slappe af og slikke sol hele dagen. Hotellet har også et lille fitnessrum samt et lille SPA med sauna, tyrkisk bad og aromatiske brusebade, som du kan benytte mod ekstra betaling. Du kan også bestille massage, hvis du har lyst til lidt mere luksus. Hvis sejlads og dykning er noget, du er interesseret i, kan du kontakte receptionen, da der findes flere muligheder for at dyrke disse aktiviteter. Ligeså hvad angår dagsudflugter i skærgården, fisketure, vandring og udflugter til øens arkæologiske udgravninger.

Har du adgang til bil, anbefaler vi, at du begiver dig ud på eventyr og på egen hånd besøger nogle af Sardiniens smukke strande. Hvad siger du til smukke sandstrande eller små, gemte badebugter og et vand, som er så krystalklart, at det minder om en pool? Sardinien er Europas Caribien, og byder på naturlige pools, som du kan lægge anker ved, hvis du lejer en gummibåd for en dag.

Hvis du vil shoppe, kan du begive dig til Olbia, som ligger ca. 30 min. væk med bil, syd for dig (ca. 27 km.). Her finder du alt, hvad hjertet kan begære, i alle prisklasser. Andre hyggelige, små byer, som det kan anbefales at besøge er Palau og Santa Teresa Gallura, hvorfra du kan tage båden over til Korsika. For at komme over til Alghero, tager det et par timer (ca. 165 km.), men hvis du kører ad kystvejen, kan du gøre holdt ved Isola Rossa og pittoreske Castelsardo.

Vælger du med eller uden havudsigt

De 53 værelser er meget ens, og indretningen er rustik med lyse vægge. Den største forskel mellem Standard og Suprior er, at Superior har udsigt over havet og Marina di Porto Cervo.

Standard er på ca. 12-16 kvm., og Superior er på ca. 16-20 kvm., og begge har enten dobbeltseng eller twin beds. På værelserne findes minibar, satellit-tv, Wi-Fi, elektronisk opbevaringsboks og hårtørrer.

Læs om værelserne på Luci di Muntagna

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map