Feriebolig i Porto Cervo på Sardinien

Le Antunne

 
Le Antunne er ikke tilgængelig i øjeblikket
Le Antunne er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Porto Cervo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Le Antunne ligger i kort afstand fra Porto Cervo centrum - en af de mest kendte byer på Costa Smeralda-kysten. På Le Antunne er der 13 tofamiliers-villaer omgivet af en grøn og frodig have på ca. 10.000 m², hvor man har anlagt en flot pool med vandmassage i det ene hjørne til gæsternes frie afbenyttelse. Fra alle villaerne har du udsigt over byens tage og til havet gennem den karakteristiske middelhavsvegetation.

Kom i bil

Faktisk er der kun 500 meter herfra ned til den hyggelige og livlige havn. Nærmeste restauranter og indkøbsmuligheder ligger på den nærliggende Piazzetta, ca. 200 meter herfra. Nærmeste strand ligger ca. 500 meter herfra. Trods den korte afstand til de nærliggende butikker m.m., så anbefaler vi, at man ankommer i bil - enten sin egen eller en lejebil.

Læs mere om Le Antunne

Lydisolerende vegetation

Le Antunne ligger langs en af indfaldsvejene til Porto Cervo. Ved indkørslen til villaerne finder du et lille torv, hvor der er en busstation, hvorfor du bør være indstillet på en anelse trafik i løbet af dagens mest travle timer. Men selv om Le Antunne ligger så tæt på bykernen og dens livlige havn, er det ikke til at mærke, når du først kører ind gennem porten til Le Autunne. Vegetationen og selve områdets udforming virker lydisolerende og Porto Cervo er trods alt ikke en metropol.

Slap af med vandmassage

Her er der 13 tofamiliers-villaer omgivet af en grøn og frodig have på ca. 10.000 m², hvor man har anlagt en flot pool (17 x 8 meter, med en dybde på 1,0 til 2,3 meter) med vandmassage.

Smagfulde lejligheder

Villaerne er alle inddelte i to gennemførte og veludstyrede lejligheder, hvor samtlige værelser er udstyret med aircondition. Villaerne har desuden vaskemaskine og opvaskemaskine. Møblering - såvel indendørs som udendørs - er af smagfuld og god kvalitet i sådan en grad, at du kunne få lyst til at tage permanent ophold her!

Lejlighederne på Le Antunne

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Le Antunne

Læs personlige anmeldelser af Le Antunne som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Le Antunne. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Le Antunne

Total afslapning!

Vi kan kun sige, at vi er meget tilfredse med alt.

Læs mere

Verdensklasse oplevelse i Porto Cervo

Rigtig godt hus i gåafstand til fremragende Porto Cervo.

Læs mere

Dejligt hus med havudsigt

Vi har haft nogle dejlige dage i Porto Cervo og huset Le Antunne havde fin havudsigt, terrasse og lå i gåafstand til centrum.
Huset var rent og pænt og godt udstyret og hvert soveværelse har eget bad.
Lidt hårde senge og aircondition, som ikke fungerede på det ene værelse - men totalindtrykket er godt

Læs mere

Peter fra Skanderborg o familien boede på Le Antunne i Porto Cervo fra d. 10. til d. 17. juli 2010.

Dejlig villa og god beliggenhed, god pool. Dog savnede vi internet i huset (bør der være i 2010 !). og der var ikke for megen service i skabene – det er nu bedst at drikke vin fra vinglas….specielt i Italien. Alle toiletsæder var løse.

Læs mere

Bedømmelse af Le Antunne

Læs mere
 
search map