Feriebolig i Porto Cervo på Sardinien

Le Antunne

 
Le Antunne er ikke tilgængelig i øjeblikket
Le Antunne er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Porto Cervo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Le Antunne ligger i kort afstand fra Porto Cervo centrum - en af de mest kendte byer på Costa Smeralda-kysten. På Le Antunne er der 13 tofamiliers-villaer omgivet af en grøn og frodig have på ca. 10.000 m², hvor man har anlagt en flot pool med vandmassage i det ene hjørne til gæsternes frie afbenyttelse. Fra alle villaerne har du udsigt over byens tage og til havet gennem den karakteristiske middelhavsvegetation.

Kom i bil

Faktisk er der kun 500 meter herfra ned til den hyggelige og livlige havn. Nærmeste restauranter og indkøbsmuligheder ligger på den nærliggende Piazzetta, ca. 200 meter herfra. Nærmeste strand ligger ca. 500 meter herfra. Trods den korte afstand til de nærliggende butikker m.m., så anbefaler vi, at man ankommer i bil - enten sin egen eller en lejebil.

Læs mere om Le Antunne

Lydisolerende vegetation

Le Antunne ligger langs en af indfaldsvejene til Porto Cervo. Ved indkørslen til villaerne finder du et lille torv, hvor der er en busstation, hvorfor du bør være indstillet på en anelse trafik i løbet af dagens mest travle timer. Men selv om Le Antunne ligger så tæt på bykernen og dens livlige havn, er det ikke til at mærke, når du først kører ind gennem porten til Le Autunne. Vegetationen og selve områdets udforming virker lydisolerende og Porto Cervo er trods alt ikke en metropol.

Slap af med vandmassage

Her er der 13 tofamiliers-villaer omgivet af en grøn og frodig have på ca. 10.000 m², hvor man har anlagt en flot pool (17 x 8 meter, med en dybde på 1,0 til 2,3 meter) med vandmassage.

Smagfulde lejligheder

Villaerne er alle inddelte i to gennemførte og veludstyrede lejligheder, hvor samtlige værelser er udstyret med aircondition. Villaerne har desuden vaskemaskine og opvaskemaskine. Møblering - såvel indendørs som udendørs - er af smagfuld og god kvalitet i sådan en grad, at du kunne få lyst til at tage permanent ophold her!

Lejlighederne på Le Antunne

Skjul teksten
 
 
search map