Hotel i Porto Cervo på Sardinien

Il Colonna Hotel Country & Sporting

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Il Colonna Hotel Country & Sporting er et hyggeligt hotel i typisk sardisk stil og med traditionel gæstfrihed. De lave bygninger ligger fint midt i det grønne landskab. Foruden en god beliggenhed, nær Porto Cervo og havet, oppe ved Costa Smeralda, findes her store områder at røre sig på, et smukt poolområde samt både bar og restaurant. Il Colonna Hotel Country & Sporting passer til alle i familien, og her finder du alt, hvad du behøver for at få en god ferie.

Sol, bad og total afkobling

I hjertet af vidunderlige Costa Smeralda, med grønne landskaber og bjerge bag sig, ligger dette hyggelige hotel. De lave bygninger bidrager til at hotellet smelter fint ind i sine omgivelser, og det, som måske mest stikker ud er de to poolområder. Her har også børnene deres egen pool, så både store og små kan køle sig ned på de varme sommerdage. Sardinien er verdenskendt for sit krystalklare vand og sine vidunderlige strande. Fra hotellet finder du flere af de smukkeste inden for kort afstand, som for eksempel Spiaggia del Principe ca. 10 km. væk. Den nærmeste strand ligger blot 1.000 meter væk, Cala Granu, og som alternativ (hvis du lejer en strandplads) kan du benytte hotellets shuttle, som kører dig til strandene ved Pevero, ca. 3 km. væk.

Læs mere om Il Colonna Hotel Country & Sporting

Spil bordtennis med familien eller lej en båd og udforsk kysten

Store, udendørs områder og mange bekvemmeligheder gør, at Il Colonna Hotel Country & Sporting er populært blandt sine gæster, ikke mindst blandt børnefamilier. Her kan du nemlig få "leget igennem", tage et spil tennis, spille fodbod, volleyball eller bordtennis. Hvis dette ikke er tilstrækkeligt, kan du altid få svedt ordentligt nede i fitnessrummet, eller hvorfor ikke begive dig ud på et spændende eventyr langs med kysten, til fods eller på to hjul. Til de mindste findes der en legeplads, og der er lidt aktiviteter i hotellets miniclub for børn mellem 5 og 12 år (6 dage om ugen mellem kl. 10:00 og kl. 12:30, samt mellem kl. 16:00 og kl. 18:00, med forbehold for ændringer).

Andre populære aktiviteter er at leje en båd og se kysten fra havsiden. Her finder du naturlige havpools, og eftersom vandet er krystalklart, egner det sig ypperligt til både snorkling og dykning.

Nyd lokale specialiteter og gode vine

Inden eller efter maden kan du slappe af med noget godt at drikke i baren, La Piazzetta. Baren er åben mellem kl. 10:00 og midnat, og om aftenen bliver den til en hyggelig pianobar. Det giver dig mulighed for at nyde skøn musik sammen med dine cocktails. En dejlig måde at slappe af på en lun sommeraften.

Vælger du at spise på hotellet findes her en restaurant, Colonna, som serverer traditionelt smagfulde retter, såvel nationale som internationale. Du kan faktisk vælge alle dagens måltider her, hvor der også bydes på morgenmad og lettere frokoster. Maden kan du nyde på Colonnas terrasse med udsigt over poolen. Til maden smager det altid godt med et godt glas vin, og du har et rigt udvalg af vine at vælge imellem.

Ønsker du derimod at spise ude, er der mange spændende alternativer at vælge imellem. Du befinder dig jo trods alt på et af Sardiniens mest kendte og populære steder.

Slap af på terrassen

Der er i alt 106 værelser på Il Colonna Hotel Country & Sporting, som alle er indrettet efter den charmerende, lokale stil, som er så almindelig på Sardinien. Du kan vælge mellem forskellige værelsestyper, Deluxeværelserne vender ud mod poolen og de øvrige vender mod haven eller landskabet. Alle er udstyret med aircondition, satellit-tv, pengeboks, telefon, minibar og badeværelse med bruser.

Læs om værelserne på Il Colonna Hotel Country & Sporting

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map