Anmeldelser af Hotel Petra Bianca

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Petra Bianca

Læs personlige anmeldelser af Hotel Petra Bianca som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Petra Bianca. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fantastisk udsigt til lagune og de smukke bjerge

Super flinke og meget serviceminded reception. Gode til at hjælpe med gode råd om områdets destinationer og hjalp med at booke snorkeltur mm. Rengøring og oprydning af værelse var også i top. Alt i alt et super fint sted.

Porto Cervo som feriedestination

Meget dyrt men lækre butikker og restauranter

Hotel Petra Bianca
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Hotel Petra Bianca
Dobbeltværelse (superior) m. balkon/terrasse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2018
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map