Hotel i Porto Cervo på Sardinien

Hotel Petra Bianca

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hyggelige, udendørs områder og smukt poolområde er noget af det, du kan nyde her på Hotel Petra Bianca, udover veltilberedte retter fra restauranten. Desuden har du en strategisk beliggenhed, og kan udforske det nordlige Sardiniens seværdigheder og fantastiske strande. Værelserne er behageligt indrettet, og du har al den komfort, du behøver under en vellykket ferie. Det bedste er dog nok de smukke udsigter over Cala di Volpe.

Nyd både den lækre mad og den flotte udsigt

Hotel Petra Bianca er et behageligt hotel, som ligger skyggefuldt ca. 700 meter fra vandet, og da det ligger oppe på en mindre høj, har du en fin udsigt over kysten herfra. Fra restaurantens tagterrasse kan du nyde denne udsigt, og ikke mindst om aftenen, når solen er gået ned, er det en fryd at sidde her med et glas vin og kigge på de oplyste både, som er lagt til anker ti bugten. En bugt, der i øvrigt betragtes som en af Costa Smeraldas smukkeste. Maden, som serveres, er traditionel, og du har et godt udvalg af vine og drikke at vælge imellem. Aperitiffen inden maden og drinken efter kan du nyde på terrassen, i de skønne sofaer som står placeret udendørs, hvor der spilles let musik. Også herfra kan du spotte det intensivt blå hav og de luksuriøse yachter.

Læs mere om Hotel Petra Bianca

Slap gerne af på soldækket

Hotellets beliggenhed gør, at du har flere valgmuligheder, når du skal beslutte, hvordan din dag skal tilbringes. Enten kan du besøge nogle af Costa Smeraldas mest kendte pladser, tilegne en hel dag til at finde de bedste strande eller helt enkelt bare slappe af ved poolkanten. Hotel Petra Biancas fine poolområde ligger vendt ud mod havet, og rundt om finder du liggestole og parasoller, som er placeret udendørs. I ryggen har du hotellet og foran dig blomster og planter og som sagt kysten. Der er også en pool til de yngste gæster, hvor de kan få plasket igennem og køle sig ned, når varmen bliver påtrængende.

Vælg hotellets strand eller andre strande i nærheden

Når du mærker, at havet og stranden lokker, kan du høre med receptionen. Hotellet har nemlig en "egen strand" og en shuttlebus, som kører dig frem og tilbage uden ekstra omkostninger, i højsæsonen. Men du har flere herlige sandstrande i forskellige størrelser i nærheden, for eksempel Spiaggia di Liscia Ruja, som ligger ca. 6 km. væk, og yderligere et par km. væk Spiaggia di Petra Ruja.

Tag på dejlige dagsudflugter

Eftersom Hotel Petra Bianca har en strategisk beliggenhed, nær det kendte Porto Cervo, kan du herfra nemt tage på mange interessante udflugter. I Olbia, som ligger ca. 24 km. syd for Hotel Petra Bianca, finder du alt mellem himmel og jord, ikke mindst shoppingmuligheder. Har du lyst til at prøve livet i skærgården, kan du hoppe på en af de både, som kan tage dig på halv- eller heldagsudflugter rundt ved kysten og til La Maddalena. Vi anbefaler, hvis du har mulighed for det, at tage med på sådan en tur, hvor du får lov til at opleve det, som Sardinien er mest kendt for, nemlig sit vidunderlige krystalklare vand og sine hvide sandstrande. Det er ikke så mærkeligt, at Sardinien kaldes Sydeuropas Caribien. Tager du op mod Santa Teresa Gallura, som er en hyggelig, lille by oppe på en høj, kan du til og med tage båden over til Korsika og pittoreske Bonifacio. Er du den aktive rejsende, kan du også tage på dejlige gå- og cykelture i området, begive dig til det lille fitnessrum, spille tennis eller tage et parti golf på Pevero Golf Club, som ligger et par km. væk. En del aktiviteter foregår udenfor hotellet og mod ekstra betaling.

Behagelige farver og smagfuld indretning

Hotellet har 48 værelser i forskellige kategorier, fordelt på to etager, hvor de fleste er dobbeltværelser. De er smagfuldt indrettede i "let" sardisk stil, og dermed mener vi, at du kan mærke, du er på Sardinien, men uden, det bliver for påtrængende. Det gælder både farver, former og mønstre. Du kan vælge værelse med udsigt over haven/poolen eller havet. Twin-beds er på forespørgsel. Faciliteterne er aircondition, Wi-Fi (mod gebyr), satellit-tv, minibar, opbevaringsboks og badeværelse med hårtørrer, bruser eller badekar.

Læs om værelserne på Hotel Petra Bianca

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Petra Bianca

Læs personlige anmeldelser af Hotel Petra Bianca som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Petra Bianca. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fantastisk udsigt til lagune og de smukke bjerge

Super flinke og meget serviceminded reception. Gode til at hjælpe med gode råd om områdets destinationer og hjalp med at booke snorkeltur mm. Rengøring og oprydning af værelse var også i top. Alt i alt et super fint sted.

Læs mere
 
search map