Anmeldelser af Terrazze Belvedere

 
Terrazze Belvedere er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazze Belvedere er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pittulongu og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Terrazze Belvedere

Læs personlige anmeldelser af Terrazze Belvedere som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazze Belvedere. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 3 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Kathrine og familie fra Vejle boede på Terrazze Belvedere i Pittulongu fra d. 26. juni til d. 3. juli 2010.

Vi havde en dejlig tur til Sardinien. Det var fine lejligheder i Belvedere, og beliggenheden i forhold til de mange glimrende strande var perfekt. Lejlighederne var veludstyrede, og der var store terrasser med en skøn udsigt. Og der var stille og roligt på stedet.
Som helhed absolut et sted, som kan anbefales.

Der var dog få ting, som kunne gøres bedre:

Vi løb tør for gas efter 1½ dag i den ene lejlighed. Gasflasken bør være fyldt op inden nye gæsters ophold. Ikke alle kan gå ind til naboen for at koge vand til morgenkaffen, som vi kunne.

Vaskemaskinerne i begge lejligheder virkede overhovedet ikke (begge var tilstoppet af sand i afløbene, hvilket naturligvis vil ske, når folk tager til stranden og vasker håndklæder m.m.)
Også dette bør tjekkes og afhjælpes, inden nye gæster flytter ind. Vi havde ikke taget mange strandhåndklæder med i forventning om, at vi kunne vaske undervejs! Det kunne vi så ikke!

I den ene lejlighed var vaskemaskinen anbragt foran toilettet, så man nærmest måtte sidde sidelæns på toilettet!

I jeres beskrivelse bør I gøre opmærksom på den meget begrænsede åbningstid i poolen i juni måned (fra 15-19). Det er ikke optimalt for en børnefamilie med mindre børn.Venlig hilsen

Kathrine Dahl

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn
Liz og Poul Erik fra Frederikssund boede på Terrazze Belvedere i Pittulongu fra d. 8. til d. 15. juni 2010.

Vi har haft en dejlig tur til Sardinien. Costa Smeralda er så fantastik smuk med klipper og små idylliske lystbådehavne, bugter og det lækreste vand.
Vi fik en smagsprøve på øen sidste år, da vi var på krydstogt og blev enige om at det skulle prøves for en længere periode. Vi blev ikke skuffet.

Skal vi sige noget negativt, er det, at der ikke i komplekset hvor vi boede, var affaldscontainere. Vi har været på ferie i mange egne af Italien gennem mange år, men har aldrig måttet tage vores affald med i bilen for at komme af med det. Vi ringede til Velamar og de kunne blot oplyse at der skulle stå containere på p.pladsen, men det gjorde der ikke. Derudover ringede vi også til dem, fordi fjernsynet ikke virkede. De ville sende en mand næste dag, men vi så ham aldrig og vi blev hjemme hele dagen. Det skal dog siges at det ikke var noget der ødelagde vores ferie.

Selve huset/lejligheden kan vi ikke klage over. Udsigten var formidabel. At kallde Pittulongu en by, holder ikke. Vi savnede at der var lidt mere liv/ cafe/butikker m.m., men det skulle vi nok selv have undersøgt lidt nærmere. Vi skulle køre til alt og det var lidt trist.

Men det er ikke sidste gang i får lov at booke en ferie til os, vi har virkelig nydt det.

Vi har vedh. et par billeder, der viser udsigt fra terrassen hvor vi kunne følge krydstogtskibenes indsejling om morgenen.

Tak for en god ferie

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Inge Lise og Ole fra Grenaa boede på Terrazze Belvedere i Pittulongu fra d. 18. til d. 25. juli 2009.

Vi havde en fantastisk tur og et rigtig godt ophold hos In-Italia i
Pittulongu ..... så kort og godt er vi meget tilfredse med område og lejligheden
var vi rigtig glade for.

Det eneste er måske, at der ingen opvaskemaskine var - men super dejligt med
en vaske-maskine....hvilket jo betyder at man ikke skal tage så meget tøj med (tips til de næstkommende)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Rene og familien fra boede på Terrazze Belvedere i Pittulongu fra d. 8. til d. 18. juli 2009.

Vi har haft 11 dejlige dage på Sardinien med base i Pittulongu, som for os var en perfekt base til at udforske den nordøstlige del af øen. Vores lejlighed var i perfekt stand og lå tilbagetrukket en kilometer fra den lækreste hvide sandstrand. Vores formål med at tage til Sardinien var et ønske om at prøve noget anderledes end de typiske chartermål, hvor du ofte løber på din nabo. Vi havde en dejlig og afslappet ferie og det er ikke sidste gang, vi har besøgt denne perle af en ferieø.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map