Feriebolig i Pittulongu på Sardinien

Terrazze Belvedere

 
Terrazze Belvedere er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazze Belvedere er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pittulongu og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Terrazze Belvedere ligger ca. 1,2 km fra den smukke Pittulongu-strand med udsigt til Olbia-bugten og den imponerende Tavolara-ø. På den smukke sandstrand - om sommeren - kan man leje windsurf, vandscooter og parasoller med liggestole. Der findes også flere spisesteder. Ca. 800 meter fra lejlighederne ligger et supermarkedet og et busstoppested for transport til Olbia, der kun ligger 12 km herfra - vi anbefaler dog, at man ankommer i bil.

Lejlighederne er nybyggede og ligger alle i forhøjet stueetage. De er velmøblerede og råder alle over vaskemaskine, ovn, fjernsyn, airconditionanlæg samt én parkeringsplads pr. lejlighed (parkering er ikke overvåget). Lejlighederne er desuden fælles om et svømmebassin, der er anlagt i ejendoms indre gård.

Læs mere om Terrazze Belvedere

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (med terrasse med havudsigt):
- Lejlighederne består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa (bedst til børn under 12 år) samt udgang til en overdækket terrasse med bord, stole og havudsigt, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge samt badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 
search map