Feriebolig i Pittulongu på Sardinien

Le Dimore di Nettuno

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

De fem lækre, nybyggede lejligheder i Le Dimore di Nettuno ligger blot 400 meter fra den skønne, børnevenlige sandstrand Pittulongu.

God beliggenhed

Ca. 100 meter fra lejlighederne er der et lille supermarked og stoppested for busser mod Olbia, som ligger ca. 10 km herfra. På Pittulongu-stranden er der mulighed for forskellige aktiviteter såsom windsurf og vandscooter samt at leje liggestole og parasoller. Her findes også barer og restauranter. Har du lyst til mere underholdning og shopping, er der ikke mange kilometer til Golfo Aranci og Porto Rotondo hvor du finder alle moderne bekvemmeligheder.

Rummelige lejligheder med terrasse

Her findes to lejligheder på første sal med møbleret terasse og havudsigt samt tre lejligheder i stuetagen med overdækket møbleret terasse der vender mod svømmebassinet men som ikke har havudsigt. De har alle front mod stedets lille ferskvands-swimmingpool der befinder sig i den hyggelige have med græsplæne og middelhavsvegetation. Vi tager gerne mod dine ønsker men kan desværre ikke garantere en bestemt placering.

Lejlighederne på Le Dimore di Nettuno

Treværelseslejlighed med 6 sovepladser

Alle lejlighederne er ca. 60 m ² store, lækkert indrettet og består af opholdsstue med køkkenhjørne med opvaskemaskine samt TV, ét soveværelse med dobbeltseng, ét soveværelse med en enkeltseng samt en udtrækseng og to badeværelser / toiletter. I opholdsstuen er der ligeledes en sovesofa til to personer. Lejlighederne råder desuden over overdækket terrasse med havemøbler, vaskemaskine og klimaanlæg med kold og varm luft samt én privat parkeringsplads pr. lejlighed.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Residence Stella di Gallura

Porto Rotondo, Sardinien

Le Posadas

Bosa, Sardinien

Hotel Castello

Golfo Aranci, Sardinien

Anbefalinger til dig

Residence Borgo degli Ulivi

Arbatax, Sardinien

Le Posadas

Bosa, Sardinien

Residence Torre delle Stelle

Torre delle Stelle, Sardinien

Populært på Sardinien

search map