Anmeldelser af Hotel Pozzo Sacro

 
Hotel Pozzo Sacro er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Pozzo Sacro er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pittulongu og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Pozzo Sacro

Læs personlige anmeldelser af Hotel Pozzo Sacro som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Pozzo Sacro. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Marianne Guldberg fra Vejle Ø boede på Hotel Pozzo Sacro i Pittulongu fra d. 14. til d. 21. oktober 2011.


Turen til Sardinien gik rigtig godt, og vi har været meget tilfredse med det hele. Hotellet var rigtig godt – vi har intet at klage over.

Eneste punkt at bemærke er, at vi havde svært ved at finde hotellet. Vi havde lejet bil i Alghero. Vejen – Strada Panoramica – var ikke på vores gps, så vi kørte lidt forkert, før vi endelig kom ind på den rigtige vej og fandt frem til hotellet. Vi havde også printet jeres kørselsvejledning, men syntes ikke rigtig den virkede.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2011
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn
Jane Soli og familien fra Brønshøj boede på Hotel Pozzo Sacro i Pittulongu fra d. 31. juli til d. 3. august 2010.

Opholdet i Pittulongu på hotel var rigtigt dejligt, det ligger meget centralt og der er meget komfortabelt og hyggeligt at bo. Restauranten på hotellet kan anbefales.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map