Hotel i Pittulongu på Sardinien

Hotel Pozzo Sacro

 
Hotel Pozzo Sacro er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Pozzo Sacro er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pittulongu og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Pozzo Sacro startede som en restaurant i landsbyen Pittulongu udenfor Olbia. Samtidig begyndte man at leje nogle små huse ved restauranten, og med årene er Pozzo Sacro blevet til et hotel med ca. 50 værelser fordelt i hovedbygningen og de små huse rundt om poolen.

Hotellet ligger på en bakke hvor man har en flot udsigt over Olbias havn. Om dagen virker udsigten måske ikke så interessant, men om aftenen når solen er gået ned, får lysene fra bådene det hele til at glitre. Det eneste der kan virke forstyrrende, er trafikken fra den forholdvis trafikerede vej som løber neden for hotellet. Fordelen ved at bo her er at man bor tæt på Olbia by, stranden i Pittulongu (ca. én km borte. Det kræves at man selv kører dertil eller benytter den shuttle-bus som hotellet har en aftale med). Desuden kan man let komme til den glamourøse og smukke Costa Smeralda, uden at befinde sig midt i det hele.

Læs mere om Hotel Pozzo Sacro

Værelserne er fordelt mellem hovedbygningen og de små huse, og her finder man rigtig store værelser. Der er tale om værelser på 40 kvm og mere, så mangel på plads får man ikke her. Værelserne har King-size senge, satellit-tv, hårtørrer og badeværelse med bruser.
- Standardværelserne ligger i stueetage i hovedbygningen og har balkon men ingen havudsigt.
- Alle superiorværelserne i hovedbygningen har balkon med stole, hvorfra man kan se ud på poolen og Olbias havn.
- Deluxe værelserne er fordelt i de små huse rundt om poolen, og er også meget store med King-size senge, satellit-tv, hårtørrer og badeværelse med bruser. Disse rum har en veranda hvor man kan sidde og nyde livet.
Der findes parkering på stedet.

Restauranten ligger i hovedbygningen. Den har en panoramisk udsigt over havnen. Man kan nyde udsigten samtidig med at man får en dejlig drink inden middagen på terrassen ved siden af restauranten (der også er åben for gæster udefra). Om aftenen kan man lytte til lyden af det vandfald som tændes så man kan nyde middagen på bedste vis. Vi anbefaler klart at man prøver de traditionelle sardiske retter som tilberedes over åben ild midt i restauranten.

Skjul teksten
 
 
search map