Hotel i Pittulongu på Sardinien

Hotel Luna Lughente

 
Hotel Luna Lughente er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Luna Lughente er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Pittulongu og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Der er som sagt meget, der taler for at besøge et hotel som Luna Lughente. Du har desuden gratis shuttle service til stranden og det krystalklare vand. Hotellet, som blev bygget i 1994, holder en god standard og er smagfuldt indrettet. Da hotellet er placeret på en lille bakke, har du her en smuk udsigt over kysten, og især når solen går ned, føles det næsten magisk med alle de små lysprikker, som dukker op overalt.

Nyd det gode vejr og en forfriskende dukkert

At der er en pool, er selvfølgelig altid dejligt, og nærmest en nødvendighed selvom Sardinien er kendt for sine helt fantastiske strande. Men det er skønt bare at kunne gå ned og tage en morgendukkert eller afslutte dagen med et par baner i poolen. Hotel Luna Lughente har et dejligt poolområde med infinity-følelse, parasoller og solsenge, og det bedste må nok være udsigten. Lige oven for poolen er der behagelige sidepladser, som er til dig, som bare vil koble lidt af, samtidig med at du nyder udsigten. Sæt dig her om aftenen med lidt godt at drikke, og nyd de farver der opstår når solen går ned. Det føles helt fantastisk i gode omgivelser.

Læs mere om Hotel Luna Lughente

Den sardinske mad er noget helt specielt

Vi er helt vilde med maden på Sardinien, og der er findes masser af verdensklasse kokke rundt om på øen. Luna Lughente er ingen undtagelse, når det kommer til veltilberedt og smagfuld mad, som sardinske retter og middelhavsspecialiteter. Hjemmelavet pasta, som er lokalproduceret er en selvfølgelighed, og der hersker ingen tvivl om, at maden tilberedes med lidenskab og solthed. Den gode mad kan nydes såvel inde som ude på terrassen, og før maden kan det altid være godt lige og få en cocktail i hotellets American Bar, som også spiller blød musik. Baren er åben hele dagen og serverer både drikkevarer og is.

Når du så har lyst til at prøve noget andet, så kan du besøge nogen af restauranterne i Pittulongo. Der er er også et lille supermarked, en bar, tobaksbutik og pizzaria. Hvis du ønsker mere end det, så er der ikke langt til Olbia.

Du er omgivet af herlige strande

Sardinien er en ø som er kendt for sin smukke natur, de fantastiske strande og helt utrolige badevand, så krystalklart at man kan se bunden. Derfor bør du virkelig komme ud og opleve omgivelserne. Den nærmeste strand er kun 2 km væk, og langs kysten mod nord, ligger de mange badebugte som perler på en snor; og det tager kun et kvarter at køre til Spiaggia Bianca og Golfo Aranxi. I køreafstand finder du også Porto Rontondo og Costa Smeralda med Porto Cervo. Når du føler, at det er på tide at komme ud og shoppe, så er Olbia lige i nærheden, og der vil du kunne finde alt, hvad hjertet begærer. Hotellet har gratis shuttle service, som tager dig fra hotellet til stranden, hvis nu du ikke lige føler for at gå. Receptionen kan oplyse dig om afgangstiderne.

Vælg Superior værelset, hvis du drømmer om havudsigt

Der findes 58 værelser på hotellet, Hvis du vil have udsigt til havet, så skal du vælge typen: Superior. Comfort-værelserne ligger tæt på receptionen og har stor balkon eller terrasse ud mod bugten, men vi beder dig bemærke at udsigten kan være meget begrænset.

Begge værelsestyper er ca. 20-22 m² og er indrettet i traditionel stil og farver. Sengene kan både være dobbelt- eller enkeltsenge. Der er faciliteter som aircondition, sat-tv, Wi-Fi, minibar, værdiboks, telefon, badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel Luna Lughente

Skjul teksten
 
 
search map