Ferieboliger og hoteller i Pittulongu

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Nærmeste by er Olbia, hvor du finder alt hvad hjertet begærer af indkøbsmuligheder. I Golfo Aranci som ligger tæt på Pittulongu finder man et pænt udvalg af restauranter, mini-supermarked osv.

Kort over Pittulongu

Klik på kortet herunder for et overblik over ferieboliger i byen samt en oversigt over de nærmeste lufthavne og afstande fra byer i Nordeuropa.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Hotel, villa eller ferielejlighed?

In-Italia kan tilbyde dig et udvalg på mere end 1.500 ferieboliger i Italien. Det inkluderer en bred vifte af håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder rundt om på Sardinien. 

I søgemaskinen ovenfor kan du hurtigt få et overblik over tilgængelig ferieboliger i og omkring Pittulongu. Du med fordel bruge filterfunktionen i søgemaskinen, hvis du ønsker at se udvalget af en bestemt type indkvartering. Men ellers anbefaler vi, at du tjekker det fulde udbud og lader dig inspirere.
 
Planlægger du for eksempel ferie med flere  generationer af familien eller en større gruppe venner? Har du så for eksempel overvejet at leje en hel villa på Sardinien? Her har I masser af privatliv og ved "fuldt hus" er prisen per person normalt ikke meget højere end ved overnatning på et hotel.

Har du spørgsmål om de forskellige muligheder, eller bare brug for lidt hjælp til at træffe det helt rigtige valg, er du velkommen til at ringe til os for gode råd og tips.

Transport

Sardinien har flere internationale lufthavne. Skal du holde ferie i Pittulongu, er den nærmeste Olbia lufthavn. Lufthavnen som primært benyttes til sæsonflyvninger og af ferierejsende, betjenes i skrivende stund blandt andet af lavprisflyselskaber som Norwegian, Vueling og easyJet.

Brug eventuelt søgemaskinen her på In-italia til at tjekke aktuel information om flyforbindelser til Olbia og de andre lufthavne på Sardinien. Her kan du sammenligne priser på rejser fra alle flyselskaberne med ruter til middelhavsøen, så du har størst chance for at få den bedste pris på flybilletten til din ferie. 

Der kører bus fra Olbia til Pittulongu. Derudover er det nemt at komme hertil i bil ad kystvejen og der er ikke langt til motorveje, der giver adgang til resten af øen. Vil du kunne komme nemt omkring, kan det da også anbefales at leje en bil på Sardinien. Ofte vil det nemmeste være at bestille billeje i Olbia Lufthavn hjemmefra, så du nemt kommer videre til din feriebolig og er klar til en oplevelsesrig ferie i eget tempo. 

Restauranter og shopping

Byen har en kun en lille håndfuld spisesteder. I både Olbia og Golfo Aranci, som ligger tæt på Pittulongu, finder du til gengæld et pænt udvalg af restauranter, mini-supermarked osv. Alt hvad du kan få brug for i løbet af ferien - også hvis du selv vil tilberede måltider.

Læs mere om Pittulongu

Udflugter

Costa Smeralda på den nordøstlige del af Sardiniens kyst er berømt forsine skønne bugter, og kridhvide sandstrande, og blev ikke uden grund i løbet af 60"erne jet-settets foretrukne ferieparadis. Vil du ikke dase hele ferien væk på stranden, har du i Pittulongu dog også et fint udgangspunkt for oplevelsesrige udflugter langs kysten og ind i baglandet. 

Sardinien er blevet befolket i bølger siden stenalder, og rundt om på øen kan du for eksempel stadig se sporene af de forskellige folkeslag. De runde, forhistoriske Nuraghi-bygninger er et eksempel på dette. En tur ind i baglandet er dog også en chance for at opleve nutidens hverdagsliv i små bjergbyer, hvor livet stadig går sin stille gang trods Sardiniens popularitet som feriemål. 

 

Skjul teksten
 
 
search map