Feriebolig i Palau på Sardinien

Residence Il Mirto

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Også beliggenheden nær Palau, Porto Cervo og Santa Teresa in Gallura er attraktiv, og fremfor alt er det fantastisk, at du er omgivet af de smukke klippeskær - Sardiniens vidunderlige "skærgård". Residence Il Mirto byder på en varieret familieferie med total afslapning og aktiviteter både til lands og til havs.

Start dagen på din egen veranda

Eftersom du har et lille køkken i lejligheden, kan du hurtigt og enkelt selv tilberede dine måltider, som du senere kan nyde på din veranda. Lejlighederne ligger i rækkehuse spredt rundt på området, hvilket indebærer, at afstanden til poolen og havet kan variere. Dog er alle inden for kort gåafstand. Området er let kuperet, og du er omgivet af grønt, hvilket bidrager til et roligt og skønt ferieophold. Ristorante Il Paguro hedder din nærmeste restaurant, som er åben både til frokost og aftensmad. Her kan du nyde grillet fisk og skaldyr, samtidig med, at du kigger ud over vandet. Et pizzeria/en snackbar finder du også på området. Den serverer forfriskninger i løbet af dagen samt frokostretter, som består af salater, sandwiches og lettere måltider, typiske for Middelhavsområdet. Og - ej at forglemme - den berømte, gode italienske is. Til Palau tager det kun et kvarter med bil (ca. 5,6 km.) og også der er der barer, restauranter og småbutikker.

Herligt poolområde, skøn sandstrand og vidunderligt badevand

Til Residence Il Mirto hører et fint poolområde med saltvandspool, hvor der er liggestole og træer rundt om, som kan give skygge, når du trænger til en pause fra solen. Du bor i en beskyttet bugt med en fin, lille, hvid sandstrand og krystalklart vand. Da stranden kun ligger et par hundrede meter væk fra poolen, kan du let og enkelt gå fra lejligheden til poolen og videre til stranden, og på den måde få variation i løbet af dagen. Også i området rundt om findes der mange fine strande, du ikke bør gå glip af. Du kan også tage en tur ud på havet med organiserede bådture, hvor man lægger til på strande, der kun kan nås via havet.

En dag fuld af sjove aktiviteter

Sardinien er et paradis for dig, som bare vil tage det roligt, nyde det smukke landskab, de vidunderlige strande og de fine bademuligheder, som findes her. Du kan snorkle, dykke, sejle eller tage med gummibåd langs kysten og lægge til, når du har lyst til det. På land kan du ride (ca. 150 m. væk), spille tennis eller deltage i de forskellige sportsaktiviteter, som man tilbyder på stedet. Tæt på Residence Il Mirto ligger et 5-stjernet hotel (inden for samme familie), Hotel Capo d'Orso, som også har et SPA. Er du interesseret i dette eller noget af det øvrige, vi har nævnt, kan du kontakte receptionen, som giver dig mere information om tider, priser og hvad der tilbydes.

Du bor i din egen lejlighed

Her er i alt 60 lejligheder, som alle har egen indgang. Du kan vælge mellem to- og treværelseslejligheder. Begge typer har veranda og du kan booke havudsigt. Faciliteterne er de samme med aircondition i soveværelset, tv, mikroovn og hårtørrer. Internet finder du nede ved pizzeriaet/snackbaren, og de første 60 min. er gratis (efter det koster det et mindre beløb). Vi gør opmærksom på, at tillægget for el, gas og vand også inkluderer betaling for sengetøj, håndklæder samt store håndklæder til brug ved svømmebassinet.

Læs mere om Residence Il Mirto

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Residence Il Mirto

Læs personlige anmeldelser af Residence Il Mirto som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Il Mirto. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 6 anmeldelser fra Residence Il Mirto

Fantastisk udsigt.

Vi havde en dejlig ferie på Recidente Il Mirto, hvor vi nærmest boede på terrassen med den fantastiske udsigt. Men udsigten og dermed beliggenheden i højden, gjorde jo så også, at vi fik brugt bentøjet, når vi skulle i pool, hav, pizzaria eller restaurant. Men vi fandt de hurtigste "stier" og fik gratis motion. Området er utrolig velholdt, poolen meget stor med havvand, både restaurant og pizzaria kan anbefales. Vi vekslede mellem at være på Il Mirto og køre ture nordpå og en sejltur til Maddalena øerne.

Læs mere

Fantastisk skønt

Helt fantastisk beliggenhed og udsigt.
Lejlighed af høj kvalitet med skøn terrasse.
Fantastisk strand - meget børnevenlig.
Lækker pool med saltvand.
Meget god service.
Kan varmt anbefales.

Læs mere

Skøn beliggenhed - rolige omgivelser

Læs mere

Smuk udsigt og rummelige lejligheder

Vi havde en rigtig god uge på Il Mirto. Lejligheden var god, meget smuk udsigt og fine udflugtsmuligheder fra stedet. Der var langt at gå til både pool og strand, hvilket vi gerne ville have vidst, så vi evt kunne booke tættere på. Men både den store saltvandspool og stranden var meget fine.

Læs mere

Fantastisk lejlighed med udsigt

Lige sådan et hotel vi håbede på. Fin, men ikke prangede indretning. Pænt og rent, venligt personale. Lækker pool og poolområde. Rigtig fin tilhørende strand.
Kunne sagtens finde på at vende tilbage.

Læs mere

Fred og ro i smukke omgivelser

Meget dejligt sted med en god ro, et hjælpsomt personale og to udmærkede restauranter i to forskellige prisklasser. Vi havde en lejlighed lidt oppe i terrænet med en fantastisk udsigt over havet og nød den lille strand, som hører til stedet. Hvis man er til leg i swimmingpools, skal man dog nok vælge et andet sted. Der er nogle ret strikse regler i forhold til brugen af den.

Læs mere
 
search map