Hotel i Palau på Sardinien

Park Hotel Cala di Lepre & SPA

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Dette hotel er paradis for dig, der elsker at bade og sole dig. Her finder du et stort, dejligt poolområde, og den skønne beliggenhed ud til vandet, gør, at du nemt kan få variation, og nyde herlige svømmeture i både hav og pool. Her kan du tage dagen, som den kommer. På resortet findes både en snackbar og to rigtigt gode restauranter, hvoraf en er a la carte.

For dig som elsker at spise godt

Kokkene på Park Hotel Cala di Lepre & SPA er meget dygtige, og variationerne på buffetbordet føles næsten uendelige. Her sparer man ikke på noget, og det er bare om at gå løs på lækkerier i alle former. Her er noget for alle, uanset om du er til kød, fisk, skaldyr eller vegetarmad. Mod et lille tillæg kan du bestille bord på a la carte restauranten Le Terrazze, og heroppe kan du nyde både maden og udsigten. Men vær opmærksom på, at maden nede i buffeten er mindst ligeså god, og det er stort set kun serveringen og udsigten, som er forskellene på de to restauranter.

Du bor på en vidunderlig beliggenhed

Resortet ligger lige ud til krystalklart vand, i bugten Golfo delle Saline, hvilket gør at du kan nyde øens vidunderlige landskab og kyst fra du står op til du går i seng. Den smukke, lille bugt har en beskyttet beliggenhed, og her en lille (gratis) sandstrand for dig, der længes efter at få sand mellem tæerne. Foretrækker du at slikke sol ved poolkanten, er der gode muligheder for det også, og poolområdet ligger selvfølgelig ved havet, ca. 70 m. fra stranden. Her kan du slappe af i en af liggestolene, mens du betragter de små både, som lægger til. Når det er tid til lidt skygge, kan du tage en pause oppe ved poolbaren, hvor du kan bestille både snacks, gode drikkevarer og lettere måltider. Perfekt ved frokosttid, hvis du er lidt sulten og ikke har lyst til at bevæge dig for langt.

Bare at kunne slappe af og være sammen

Sardinien og Park Hotel Cala di Lepre & SPA er det let at komme ned i gear, og det går hurtigt takket være beliggenheden og den vidunderlige mad. Får du lyst til at sætte tempoet lidt op, kan du kaste dig over bueskytteri, spille tennis, beach volley, fodbold eller leje en gummibåd med motor og begive dig ud på eventyr (tag gerne en picnic-kurv med, så du kan blive ude hele dagen). Du kan tage en tur ud i bondelandet eller besøge nærliggende kystbyer, tage med på organiserede sejlture ud mellem klippeskærene, ride, dykke eller snorkle - mulighederne er uendelige for dig, som søger oplevelser. Ellers kan du altid nyde livet hjemme på hotellet ved saltvands-poolen, på stranden og vil du slappe ekstra af, så besøg SPA-afdelingen. En del af aktiviterne nævnt ovenfor er mod betaling på stedet.

Her får du god service

Ønsker du flere tips og råd, er det bare med at kontakte det venlige personale, som hjælper dig med entré til Centro Benessere d'Ea Marina SPA, leje af strandplads, bådudflugter og lidt andet småt og godt. For dig, som rejser med et lille barn, er der mulighed for at leje en barnevogn, samt et babyrum (åbent 24/7) hvor du finder en del af de bekvemmeligheder, som kan være nødvendige, når man rejser med en lille. Hotelområdet er lidt kuperet, og derfor går der en mindre shuttlebus, som hurtigt fører dig rundt på resortet. Bussen kører på faste tidspunkter.

Værelser i sardisk stil

Resortet er opdelt i to områder: Parco, som ligger ca. 400-600 m. fra havet, og Golfo, som ligger ca. 200-400 m. fra havet. Parcos beliggenhed er lidt roligere, hvor Golfo til gengæld ligger lidt nærmere på alle faciliteter. Vi kan tilbyde dig både dobbeltværelser og suiter i sardisk stil, og begge værelsestyper kan vælges både med og uden havudsigt. Alle værelser har veranda, aircondition, tv, telefon, pengeboks, minibar, hårtørrer og strandhåndklæde.

Læs mere om Park Hotel Cala di Lepre & SPA

Læs om værelserne på Park Hotel Cala di Lepre & SPA

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map