Hotel i Palau på Sardinien

Hotel Altura

 
Hotel Altura er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Altura er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Palau og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Her bor du på Sardiniens nordkyst, mellem den eksklusive Costa Smeralda og den nordlige spids med Santa Teresa di Gallura. Hotellet ligger på Altura-bjerget på en paradisisk kyststrækning, hvorfra du har udsigt til øerne La Maddalena, Caprera og Santo Stefano.

Hotel til voksne

Hotellets værelser og fælles lokaler er fordelt på flere bygninger, der minder om de karakteristiske stazzo-bygninger, der præger Gallura-området. Hotellet frarådes til børn under 12 år, hvilket i sig selv er en god grund for mange voksne til at vælge netop dette sted at holde ferie. Her finder du et roligt miljø lige i kort køreafstand fra Palau byen (2 km) og Porto Raphael. Du kan gå til den smukke Sciumara-strand ad en sti gennem eucaliptus, myrter og egetræer, som når helt hen til havkanten.

Badning og solbadning ved pool

I hovedbygningen finder du bar, lounge og restaurant med panoramisk terrasse lige ud til poolen. Ved receptionen kan du komme på internettet (wi-fi). Vi anbefaler, at du ankommer hertil med bil, og du finder naturligvis parkeringsplads på hotellet. Mod betaling kan leje parasoller og liggestole samt kajak, små både og windsurf-brædder på stranden. Mountain-bike kan også leje for en cykeltur op og ned i landskabet.

Ferie med halvpension eller med morgenmad?

Du kan vælge ophold med halvpension, så du får hver aften smagt på de traditionelle specialiteter fra lokalområdet og Middelhavet - hotellet tilbereder gerne mad til gæster med særlige intolerancer og allergier. Rejser du for at opdage Sardinien, anbefaler vi at du vælger ophold med morgenmad og siden dag for dag, alt efter dine udflugtsplaner , vælger om du vil spise aftensmad på hotellet. Vær opmærksom på, at restauranten er lukket til frokost.

Simple værelser med aircondition og haudsigt

Der er 55 værelser på hotellet, og det er ikke pga. af værelsernes indretning, at du skal vælge at holde dine badeferie her. Sagt anderledes: værelserne er rene og ganske pæne, men meget simplet indrettede. De ligger alle i annekserne, der er spredt rundt i haven og har selvstændig indgang. Fra værelserne er der havudsigt - mere eller mindre god alt efter vegetationen. De er udstyrede med aircondition, fjernsyn, minibar og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser eller karbad.

 
 
search map