Feriebolig i Orosei på Sardinien

Residence Gli Ontani

 
Residence Gli Ontani er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Gli Ontani er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Orosei og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Gli Ontani ligger ved Cala Liberotto, en kyststrækning hvor smukke klipper danner små bugter med fine sandstrande. Perfekt til dig som elsker at bade og slikke sol. Fra Residence Gli Ontani er der ca. 1,4 km til nærmeste sandstrand. Men da du befinder dig på Sardinien, er der et hav af gode strande lige i nærheden, som du kan vælge imellem. Hvis du vil lade bilen stå, kan du altid benytte lokalbussen. Byens lille centrum ligger blot 200 meter væk.

Et sted med flere faciliteter

Foruden dejlige svømmeture i det vidunderlige hav, kan du tage en "hjemmedag" ved poolen. Her kan du nemlig vælge mellem hele to dejlige pools, med tilhørende børnepool, hvor du kan slikke sol fra morgen til aften.

Residence Gli Ontani er ganske stort, og består af fem afdelinger med i alt 146 lejligheder, samt en afdeling med hotel. Her er der ikke bare reception, men vældig praktisk også en bar og restaurant. Der er også et grillområde, som gæsterne sætter stor pris på, ligesom der er vaskeri. Der er parkeringsplads og overdækket parkering, det sidste dog mod betaling.

Læs mere om Residence Gli Ontani

Her trives børnene

Som sagt er dette et sted som passer til hele familien, og ikke mindst til børnene. Her er der nemlig mulighed for at spille tennis, billard og bordtennis. Der er også en lejeplads med spillerum og miniklub for de mindste.

Som voksen kan du leje en cykel og udforske dine omgivelser på to hjul, eller gå skønne ture. Du kan prøve karaoke eller bare slappe af til den underholdning som er på stedet.

Skøn balkon eller terrasse

Lejlighederne er pænt indrettede, og har alle TV, telefon, hårtørrer, mikrobølgeovn og en rummelig balkon eller terrasse med bord og stole samt aircondition, som kan benyttes mod betaling. Hvis du foretrækker at bo på hotel, kan du blandt andet vælge dobbelt- eller tresengsværelse.

Læs om lejlighederne på Residence Gli Ontani

Skjul teksten
 
 
search map