Feriebolig i Orosei på Sardinien

Residence Gli Ontani

 
Residence Gli Ontani er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Gli Ontani er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Orosei og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Gli Ontani ligger ved Cala Liberotto, en kyststrækning hvor smukke klipper danner små bugter med fine sandstrande. Perfekt til dig som elsker at bade og slikke sol. Fra Residence Gli Ontani er der ca. 1,4 km til nærmeste sandstrand. Men da du befinder dig på Sardinien, er der et hav af gode strande lige i nærheden, som du kan vælge imellem. Hvis du vil lade bilen stå, kan du altid benytte lokalbussen. Byens lille centrum ligger blot 200 meter væk.

Et sted med flere faciliteter

Foruden dejlige svømmeture i det vidunderlige hav, kan du tage en "hjemmedag" ved poolen. Her kan du nemlig vælge mellem hele to dejlige pools, med tilhørende børnepool, hvor du kan slikke sol fra morgen til aften.

Residence Gli Ontani er ganske stort, og består af fem afdelinger med i alt 146 lejligheder, samt en afdeling med hotel. Her er der ikke bare reception, men vældig praktisk også en bar og restaurant. Der er også et grillområde, som gæsterne sætter stor pris på, ligesom der er vaskeri. Der er parkeringsplads og overdækket parkering, det sidste dog mod betaling.

Læs mere om Residence Gli Ontani

Her trives børnene

Som sagt er dette et sted som passer til hele familien, og ikke mindst til børnene. Her er der nemlig mulighed for at spille tennis, billard og bordtennis. Der er også en lejeplads med spillerum og miniklub for de mindste.

Som voksen kan du leje en cykel og udforske dine omgivelser på to hjul, eller gå skønne ture. Du kan prøve karaoke eller bare slappe af til den underholdning som er på stedet.

Skøn balkon eller terrasse

Lejlighederne er pænt indrettede, og har alle TV, telefon, hårtørrer, mikrobølgeovn og en rummelig balkon eller terrasse med bord og stole samt aircondition, som kan benyttes mod betaling. Hvis du foretrækker at bo på hotel, kan du blandt andet vælge dobbelt- eller tresengsværelse.

Læs om lejlighederne på Residence Gli Ontani

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Gli Ontani

Læs personlige anmeldelser af Residence Gli Ontani som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Gli Ontani. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 6 anmeldelser fra Residence Gli Ontani

Bedømmelse af Residence Gli Ontani

Meget flot, velholdt anlæg med venligt personale.

Super forhold mellem pris og værdi !!

Det eneste der kan kritiseres er de ubehagelige klapudsofaer, der skal anvendes af 4.

Læs mere

Skønhed, Havet, Rå natur, Varme og støj.

Sardinien er en perle når vi snakker om natur. Rå bjerge, Dybe grotter og fantastisk vand både over og under overfladen. Vi tog til Sardinien blandt andet for at dykke, og blev rigtigt godt betjent af Sardinia Divers, der kun ligger et par kilometer fra. Sardiniens blå vand og perlerække af skønne strande, opvejer noget Gli Ontanis mangler. Meget varme skal holdes på afstand med en aircondition, hvilket er en umulig opgave. Den stakkels maskine knokler så larmen næsten kan overdøve underholdningen, som stort set kører uafbrudt på 150db fra en scene midt i komplekset. Først omkring midnat falder der lidt ro på, med mindre fulde slovakkerne vælger at overtage showet. Generelt levede lejligheden op til forventningerne, men det kan anbefales at tage en skarp kniv med.

Læs mere

Havde ventet os mere

. Start med Wi-Fi-netværk som i og for sig er gratis, helt uden for rækkevidde i værelset. Nogle gange forbindelse tæt ved receptionen, men ikke altid forbindelse selv der.
Balkonen et træ som hang over, de bør anlægger flere gårdhaver.
Aircondition, som vi betalte ekstra for er placeret i køkkenet og når ikke ud til soveværelserne. Da de bliver ganske varme
Personalet er imidlertid meget venligt. Og imødekommende. Nær supermarcato og gode strande, det var godt.

Læs mere

God feriebolig nær den fine Orosei-bugt

Vi har trivedes og haft det vældig godt på Gli Ontani, god lejlighed med dejlig altan, god pool. Lidt for højlydt fra alle aktiviteter for børn, formiddag, eftermiddag og aften, men der var ikke noget vi direkte blev forstyrret af da vores lejlighed var lidt væk. Dejlige strande i nærheden, især Berchida stranden, hvis du ikke kommer i juli / august Bådtur i bugten Orosei (Orosei er 1,2 mil væk) var fantastisk med grotter og dejlige badevige.

Læs mere

fint familiehotel nær Orosei

Residence Gli Ontani er et sted hvor der også kommer mange Italienere hvilket er med til at fremhæve det "lokale" ved at rejse. Der snakkes et forståeligt engelsk af noget personale, og med fagter og tegnsprog klares resten. Lejlighederne er pæne og rene og møbleret af IKEA. Vi tilkøbte aircon. men da den sad i køkkenet/stue var den ikke til megen gavn om natten i soveværelset. Den var i øvrigt ret larmende.
Larmende var også underholdningen hver aften til halv tolv, ikke diskoteks-larm, med aktivitets-underholdning for børnene af de mange børnefamilier der bor på Gli Ontani.
Gli Ontani ligger tæt på indkøbsmuligheder og ca. 1 1/2 km fra god sandstrand, med runde bløde klipper spredt med passende afstand.

Læs mere

Gæstfrihed og dejligt sted

En herlig uge i september - stille og roligt at bo i lejlighed på Gli Ontani.
Dejligt med altan, poolområde, hjælpsomt og gæstfrit personale.
Lidt sparsomt udstyret køkken, kunne godt bruge en lille ovn, vinglas og skåle.
Ok seng i soveværelset, men ekstrasengen var for ringe.

Sos Alinos er en fin lille badeby, med skøn strand, flere gode spisesteder og velassorteret supermarked

Læs mere
 
search map