Feriebolig i Orosei på Sardinien

Residence Gli Ontani

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Stedet ligger ved Cala Liberotto, en kyststrækning hvor smukke klipper danner små bugter med fine sandstrande. Fra Residence Gli Ontani til nærmeste strand er der ca. 1,2 km. Bysamfundets lille centrum ligger kun ca. 200 meter derfra.

Gode faciliteter

Residence Gli Ontani består af fem nyopførte komplekser med i alt 146 indlogeringer. Du finder her reception, bar og restaurant, grillområde, møntvaskeri, parkeringplads eller garage (det sidste mod betaling). Mellem bygningerne ligger to svømmebassiner med tilhørende børnebassin. Mod betaling er det desuden muligt at benytte en bane hvor du kan spille fodbold eller tennis.

Underholdning og børneklub

Det obligatoriske klubkort, som betales på stedet, inkluderer let underholdning på det lille amfiteater og børneklub for børn fra 4 til og med 11 år.

Rummelig balkon/terrasse

Lejlighederne er pænt indrettede. De råder alle over fjernsyn, telefon, rummelig balkon eller terrasse med bord og stole, samt aircondition, der kan benyttes mod betaling.

Lejlighederne på Residence Gli Ontani

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser

består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa (bedst til børn), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse / toilet.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (type A)

består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa (bedst til børn), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med køjeseng og badeværelse / toilet.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (type B)

består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa (bedst til børn), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse / toilet.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Residence Stella di Gallura

Porto Rotondo, Sardinien

Residence Torre delle Stelle

Torre delle Stelle, Sardinien

Terrazze Casa Rita

Lotzorai, Sardinien

Anbefalinger til dig

Le Antunne

Porto Cervo, Sardinien

Residence Spiaggia Bianca

Golfo Aranci, Sardinien

Le Dimore di Nettuno

Pittulongu, Sardinien

Populært på Sardinien

search map