Anmeldelser af Hotel Ristorante Su Barchile

 
Hotel Ristorante Su Barchile er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Ristorante Su Barchile er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Orosei og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Ristorante Su Barchile

Læs personlige anmeldelser af Hotel Ristorante Su Barchile som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Ristorante Su Barchile. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Christina og familie fra Vanløse boede på Hotel Ristorante Su Barchile i Orosei fra d. 22. til d. 24. juli 2011.

Orosei er også en hyggelig by, om end den er ganske lille. Vores hotelværelse var rigtig godt, personalet var flinke og imødekommende, og hotellet ligger meget centralt.

Det kan dog ikke anbefales at købe halvpension. Den første aften fik vi 6 retter mad, hvoraf de 3 var med muslinger. Retterne kom i en mystisk rækkefølge, fx osteanretning samtidig med blæksprutter, og alt for lang tid mellem retterne. Næste aften fik vi 4 retter, hvoraf den ene var den samme som dagen før. Maden var relativt god, men serveringen var så ringe, at fornøjelsen ved maden blev reduceret væsentligt. Begge aftener blev vi placeret i et kedeligt rum ved siden af den rigtige restaurant, hvor vi den ene aften sad helt for os selv. Alt i alt var det et dårligt valg at købe halvpension, også fordi der er mange andre gode restauranter på Sardinien.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Poul og Ida fra Vejle boede på Hotel Ristorante Su Barchile i Orosei fra d. 18. til d. 20. april 2011.

Vi har haft en yderst vellykket tur.
Opholdet i Orosei var helt på toppen
Venligt og vidende personale, dejlige værelser, veltilrettelagt mad og udsøgte vin.
Vi havde 2 overnatninger på Hotel Ristorante Su Barchile - stedet kan vi varmt anbefale.
Vores ophold var lidt før højsæsonen, så f.eks. sejlturene i bugten var ikke startet op - hvorfor vi kørte til Cala Gonone, lejede en båd og havde en fantastisk dag på et super flot hav og nød nogle af de afsondrede strande, hvor vi kunne sejle ind til med vores medbragte frokost.
På vores tur fra østkysten til vestkysten stoppede vi op i Orgosolo - kan varmt anbefales - 2 km udendørs museeum omkring vægkunst
Vi kommer gerne tilbage til Sardinien og dens venlige befolkning og fantastiske køkken

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2011
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Tine og hendes familie fra København Ø boede på Hotel Ristorante Su Barchile i Orosei fra d. 6. til d. 8. juni 2010. Hun skrev efter rejsen:

Orosei er hyggelig med små kringlede gader og gamle kirker.
Hotel Su Barchile var meget bedre, end forventet. Vi fik et stort, flot rum med en dejlig altan. Der var kræset for detaljerne.
Maden er udsøgt. Man bør prøve Maccheroni di Busa, maccheroni med skaldyr i en udsøgt sauce, men også husets vin, som de selv fremstiller har en fin smag.

Der er ren række aktiviteter i området. Man kan sejle fra Cala Gonone ud til Cala Luna og bade eller vandre tilbage, eller blot køre de to km til den nærmeste strand.
Her bliver det hurtigt dybt, så vil man til en mere børnevenlig strand, kan vi varmt anbefale Cala Liberoto, ca. 10 km fra Orosei.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Birgit og Eivind og fra København Ø boede på Hotel Ristorante Su Barchile i Orosei fra d. 6. til d. 8. juni 2010.

Vi havde en dejlig tur og var glade for opholdet både i Bosa og Orosei, lækker mad på sidstnævnte (Hotel Ristorante Su Barchile). I øvrigt var Sardinien en positiv oplevelse.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Lone fra Them boede på Hotel Ristorante Su Barchile i Orosei fra d. 14. til d. 16. maj 2010.

Vi havde dejlige dage, med vandreture i området omkring Dorgali.

Vi havde store forventninger til maden på Hotel Su Barchile.
Det indgik i beskrivelsen af stedet, men levede ikke op til det omtalte.
Første dag var maden en stor skuffelse (fuldstændig udkogte og uspiselige grøntsager)og betjeningen en smule nedladende.
Dette ændrede sig dog til næste dag, hvor maden var god og betjeningen hjertelig. Måske havde de en dårlig dag ?

Værelset pænt og rent og udsigten skøn.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Anne og rejsepartner fra Greve boede på Hotel Ristorante Su Barchile i Orosei fra d. 20. til d. 23. september 2008.

Vi havde en rigtig god tur til Sardinien. En spændende ø, som rummer meget forskellig natur, gamle spændende byer og fortidsminder.
Orosei var et godt område. Det var meget vanskeligt at komme fra hotellet i bil. Vi kørte længe rundt i den gamle bydel pga snævre og ensrettede gader for at komme ud af byen. Det kan være vanskeligt at løse, men en rutebeskrivelse/lille kort vil være en stor hjælp, da vores GPS ikke virkede i den gamle bydel.
Selve værelset var meget lille og trangt. På plussiden hørte køleskab. Badeværelset var stort og godt. Vi havde læst, at det var en gourmetrestaurant og havde bestilt halvpension. Halvpensionen var OK, men ikke nogen oplevelse og slet ikke efter opholdet hos Cecilia.
Første aften havde hotellet ikke check på, at vi havde bestilt halvpension og vi fik derfor menukort med a la carte retter og priser. Prisniveauet på a la carte retter var i den dyre ende.
Ved afrejsen lød regningen i første omgang på 4 gange halvpension. Hvis kommende gæster ønsker gourmetmad - så skal der ikke bestilles halvpension. Alt i alt levede stedet ikke op til vores forventninger.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Anne fra Viby boede på Hotel Ristorante Su Barchile i Orosei fra d. 12. til d. 13. august 2008.

Vi var både meget tilfredse med hotellet som havde utrolig dejlig mad, rene enkle værelser samt en uformel familiestemning. Byen var hverken for stor, for lille eller turistet. Dejlige restauranter, atmosfære samt flinke mennesker.

Vi tilbragte en del tid på den lokale strand (Osala beach), hvor der var klart vand, dejlig strand og super atmosfære med et par små strandbarer. Ingen hoteller i sigte men bare flot natur.

Ellers kan vi anbefale at tage en båd fra enten Orosei havn eller Cala Gonone ud til de mere afsides og billedskønne strande. Vi tilbragte bl.a. en dag på Cala Luna stranden hvilket var en rigtig fin strand. Ellers er der også rigtig fine strande nord for Orosei.

August måned er varm så derfor var vores primære ønske at bade og slappe af. Vil man køre meget rundt på øen i bil vil vi anbefale at tage af sted i en lidt mere kølig periode.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Helene og rejsefælle fra Greve boede på Hotel Ristorante Su Barchile i Orosei fra d. 4. til d. 11. juni 2008.

Vores tur til Sardien gik over alt forventning - ikke mindst Hotel Ristorante Su Barchile i Orosei
, hvor vi boede i en uge. Utrolige herlige værter og vi nød nogle fantastiske middage. Ikke mindst værten og hans søster var med til at give os nogle uforglemmelige oplevelser. Havde vi ønsker ud over menu kortet - gik han ud til Mama og forelagde vores ønsker - og vupti - så fik vi mere end vi havde ønsket. Så den kan vi varmt anbefale. Utroligt hyggeligt værelse og hverdag kom vi hjem fra bjergture til dejligt rengjort værelse med friske håndklæder - jo ta' I bare afsted og hils fra os.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Mogens og rejsefæller fra Harlev boede på Hotel Ristorante Su Barchile i Orosei fra d. 16. til d. 20. september 2007.

Det gik over alt forventning. Området vi boede i havde flere attraktioner end vi kunne nå på de tre fulde dage vi havde, bl.a. billedbyen Orosolo og ruinbyen Tiscali to timers vandring op i bjergene.
Jeg vil dog især fremhæve hotellet vi boede på. Magen til venlig og åben atmosfære og med en fiskerestaurant langt ud over det sædvanlige oplever man sjældent. Man bliver guided igennem de forskellige retter og indehaveren, Giuseppe, gjorde sit yderste for at forstå vores ønsker og lavede en menu med vin som vi aldrig glemmer.
Til sammenligning kom vi lige fra det næst dyreste hotel på Sardinien og havde spist på øens dyreste restaurant, og vi var alle enige om, at oplevelsen var langt større i Orosei.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map