Hotel i Orosei på Sardinien

Hotel Ristorante Su Barchile

 
Hotel Ristorante Su Barchile er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Ristorante Su Barchile er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Orosei og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Ristorante Su Barchile er kendt på hele Sardinien for den gode og personlige tilberedelse af fiskeretter. Hotellet ligger i det rolige bycentrum, hvorfra der ca. er 2 km. ned til stranden og havet.

Familiedrevet hotel

Det lille, familiedrevne hotel råder kun over 10 standardværelser og 8 superiorværelser. Standardværelserne er simpelt indrettet og har alle aircondition, fjernsyn, telefon og internetadgang, badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Superiorværelserne er noget større og er indrettet i traditionel, sardisk stil.

Læs mere om Hotel Ristorante Su Barchile

Gastronomisk oplevelse

Hotellet anbefales specielt til de rejsende, der leder efter en gastronomisk oplevelse. Her tilberedes havets og jordens produkter efter den bedste metode: enkelthed ! Ud over de kolde og varme forretter, den gode hjemmelavede pasta og hovedretter med fisk kan du også få de traditionelle sardiske kødretter som porcetto al mirto og forskellige slags pålæg.

Skjul teksten
 
 
search map