Feriebolig i Olmedo på Sardinien

Agriturismo I Vigneti

Pris fra pr. pers.
Egen avl Restaurant Reception Værelse på 1. sal En af lejlighederne Terrasserne til de to værelser på 1. sal
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Det virker som om, Agriturismo I Vigneti kan det hele. Landlig beliggenhed med både restaurant og swimmingpool. Og så kan du tilmed vælge mellem værelser med morgenmad, toværelseslejligheder eller en mini-villa. Poolen synes at være ferieprikken over i'et.

Vaskeægte agriturismo med restaurant

Agriturismo I Vigneti har ikke hentet deres navn i vinmarkerne uden grund. Her på stedet produceres der både rødvine og hvidvine (to af hver) - ligesom der produceres frugt og grønt. Gæsterne er mere end velkomne til at plukke efter lyst og smag under deres ophold. Og vinene kan tilmed købes med hjem, hvis man har fået sig en god vinoplevelse i restauranten i hovedbygningen. Restauranten er åben både for egne gæster og udefrakommende. Fra juni til august er der faste varierende menuer, og der laves desuden pizza en gang om ugen. Der serveres både inde og ude (alt afhængig af vejret), hvilket i øvrigt også gælder morgenmaden, der serveres som buffet. Der er wi-fi (gratis) i hovedbygningen, men desværre ikke i værelserne eller lejlighederne.

Læs mere om Agriturismo I Vigneti

Palmer og vinmarker

Agriturismo I Vigneti ligger fladt og fredeligt omgivet af vinmarker og andet godt grønt for øjet. Palmerne i haven giver stedet masser af karakter - og de kan nemt nydes fra den møblerede veranda. Der er gratis parkering - og kigger man indenfor, er der reception, bar og restaurant.

Pool og leg i grønne omgivelser

Swimmingpoolen ligger diskret afskærmet bagest i haven med liggestole og parasoller. Til børnene er der derudover en legeplads, bordtennis og masser af plads at boltre sig på. Der er endnu en parkeringsplads, som ligger ved poolen og er overdækket. Alle værelserne og lejlighederne ligger i separate bygninger fra hovedbygningen hernede ved poolområdet. På nær mini-villaen, som ligger ca. 200 meters gang væk.

Mange indkvarteringsmuligheder

Her på stedet kan de tilgodese de fleste behov for overnatning. Hvis man ønsker et kortere ophold eller bare vil nyde godt af daglig morgenmadsservering, så anbefaler vi at vælge værelserne. Ønsker man et længere ophold eller bare at have muligheden for selv at lave mad, så anbefaler vi toværelseslejlighederne. Endelig kan man, hvis man rejser flere sammen og vil have absolut privatliv, vælge deres treværelses-villa til 5 personer, som ligger ca. 200 m væk.

Værelserne på Agriturismo I Vigneti

Enkeltværelse med terrasse

De fire værelser ligger i en separat bygning tæt på poolen. De ligger i stueplan og har egen møbleret veranda. Alle værelserne er udstyrede med aircondition, lille lcd-tv med italienske kanaler, lille køleskab og badeværelse med toilet og bruser.

Dobbeltværelse med terrasse

De fire værelser ligger i en separat bygning tæt på poolen. De ligger i stueplan og har egen møbleret veranda. Alle værelserne er udstyrede med aircondition, lille lcd-tv med italienske kanaler, lille køleskab og badeværelse med toilet og bruser.

Toværelseslejlighed med 2/3 sovepladser (med terrasse)

Disse fire lejligheder ligger alle i stueplan i to forskellige bygninger i nærheden af poolen. De er på ca. 38 m² og består af et soveværelse med dobbeltseng og mulighed for en ekstra opredning. Derudover er der et spisekøkken med spisebord, køleskab, fire gasblus og mikrobølgeovn - samt badeværelse med toilet og bruser. Standarden er pæn og enkel. Alle lejlighederne har aircondition, lille lcd-tv med italienske kanaler, en lille møbleret veranda og derudover en stor fællesterrasse.

Villa med 3/5 sovepladser (med terrasse og have)

Disse to treværelses-villaer ligger ca. 200 m væk. Du kommer nemt herhen til fods - men du kan også køre hele vejen og parkere foran. Hver villa er på ca. 85 m² og ligger midt blandt vinmarker og figentræer. Villaerne er hegnet ind og har både have med plæne, udebruser, solterrasse og overdækket terrasse med grill. Den består af to soveværelser (et med dobbeltseng og et med to enkeltsenge) og opholdsrum med sofaer, tv og mulighed for en opredning til en 5. person. Derudover er der et køkken med spiseplads, 4 gasblus, mikrobølgeovn og stort køle/fryseskab samt badeværelse med toilet og bruser. Fra stort set alle rum er der direkte udgang til haven/terrassen. Villaerne har aircondition og lcd-tv med italienske kanaler.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Villa Barbarina Nature Resort

Alghero, Sardinien

Agriturismo Guparza

Posada, Sardinien

Agriturismo I Mandorli

Lotzorai, Sardinien

Anbefalinger til dig

Residence Borgo degli Ulivi

Arbatax, Sardinien

Villa Barbarina Nature Resort

Alghero, Sardinien

Il Borgo di Punta Marana

Porto Rotondo, Sardinien

search map