Feriebolig i Olmedo på Sardinien

Agriturismo I Vigneti

Egen produktion Restaurant Reception Værelse på 1. sal. Eksempel på lejlighed Terrasse til de to lejligheder på 1. sal.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Agriturismo I Vigneti ligger i landlige omgivelser, smukt beliggende mellem vinmarker og indbyder til en rolig ferie på landet. Poolen gør, at du får rigelig mulighed for at nyde solen. Det, som skiller sig ud fra mængden, er, at du kan vælge mellem at bo i værelse, i lejlighed eller i egen villa.

Palmer og vinmarker

Agriturismo I Vigneti ligger fladt og fredeligt omgivet af vinmarker og grønne områder. Palmerne i haven giver stedet masser af karakter - og de kan nemt nydes fra den møblerede veranda. På trods af den landlige idyl er her kun kort til Sardiniens vidunderlige strande. På ca. tyve minutter når du nemlig til Algheros strand (ca. 16 km), hvor du kan bade i krystalklart vand. Med andre ord en perfekt kombination.

Læs mere om Agriturismo I Vigneti

Pool og leg i grønne omgivelser

Swimmingpoolen ligger diskret afskærmet bagest i haven med liggestole og parasoller. Til børnene er der derudover en legeplads, bordtennis og masser af plads at boltre sig på. Der er endnu en parkeringsplads, som ligger ved poolen, og som er overdækket. Agriturismo I Vigneti har en restaurant, men vær opmærksom på, at denne har åbent til middag seks gange om ugen og kun på forespørgsel ved mindst 8 personer. Det betyder, at de ikke åbner restauranten for kun to personer. Der afholdes bryllupper og andre events på gården, og der arrangeres desuden madlavningskurser.

Du har flere alternativer

Alle værelser og lejligheder ligger i separate bygninger i forhold til hovedbygningen ned til poolområdet med undtagelse af minivillaerne, som ligger ca. 200 meter væk. Hvis man ønsker et kortere ophold eller bare vil nyde godt af daglig morgenmadsservering, så anbefaler vi at vælge værelserne. Ønsker man et længere ophold eller bare at have muligheden for selv at lave mad, så anbefaler vi toværelseslejlighederne. Endelig kan man, hvis man rejser flere sammen og vil have absolut privatliv, vælge deres treværelsesvilla til 5 personer, som ligger ca. 200 m væk. Nogle af terrasserne ligger ikke i direkte forbindelse med boligerne.

Lejlighederne på Agriturismo I Vigneti

Enkeltværelse

De fire værelser ligger i en separat bygning tæt på poolen. De ligger i stueplan og har egen, møbleret veranda. Alle værelserne er udstyrede med aircondition, lille lcd-tv med italienske kanaler, lille køleskab og badeværelse med toilet og bruser.

Dobbeltværelse

De fire værelser ligger i en separat bygning tæt på poolen. De ligger i stueplan og har egen, møbleret veranda. Alle værelserne er udstyrede med aircondition, lille lcd-tv med italienske kanaler, lille køleskab og badeværelse med toilet og bruser.

Lejlighed m. 1 soveværelse

Disse fire lejligheder ligger alle i stueplan i to forskellige bygninger i nærheden af poolen. De er på ca. 38 m² og består af et soveværelse med dobbeltseng og mulighed for en ekstra opredning. Derudover er der et spisekøkken med spisebord, køleskab, fire gasblus og mikrobølgeovn - samt badeværelse med toilet og bruser. Standarden er pæn og enkel. Alle lejlighederne har aircondition, lille lcd-tv med italienske kanaler, en lille, møbleret veranda og derudover en stor, fælles terrasse.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Agriturismo I Vigneti

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo I Vigneti som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo I Vigneti. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Agriturismo I Vigneti

Fredelig og afslappende

Stedet var dejlig fredelig og værterne meget gæstfri og hjælpsomme.

Læs mere

Et perfekt sted for familier

Vi boede på Agriturismo I Vigneti, 10 nætter og vi elskede stedet. Huset var meget stort, mere end nok til vores familie på fem. Personalet var meget venlige og hele området var meget børnevenligt, men en dejlig have og en perfekt pool (vi havde tre børn i alderen, 8, 7 og 4).
Vi lavede for det meste mad selv i huset eller spiste på restauranter nærheden eller i Alghero. Børnene var ikke så vilde med den faste menu på agriturismets restaurant.

Hvis jeg skulle give noget kritik af huset vi boede i så manglede køkkendet nogle remedier til madlavning (såsom en større brød og grøntsags kniv).

Læs mere

Fantastisk oase midt mellem vinmarkerne

Vi blev helt forelskede i stedet - en lille rolig plet paradis midt mellem vinmarkerne - med et kæmpe figentræ med modne figner i baghaven og vi kunne frit forsyne os med alt lækkert til salatskål og aftensmad i den store køkkenhave.

Læs mere

Bedømmelse af Agriturismo I Vigneti

Læs mere
 
search map