Anmeldelser af Hotel Su Gologone

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Su Gologone

Læs personlige anmeldelser af Hotel Su Gologone som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Su Gologone. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Dejligt sted med en masse hyggelige kroge

Vi havde en dejlig tur til Oliena og især hotel su Gologone.
Vi havde vores datter på 16 måneder med - det var ingen problem bortset fra spisetidspunkterne.
Det var en udfordring at restauranten først åbnede kl. 20.00, men hotellet var søde og tilbød at lave mad til vores datter så hun kunne spise lidt før.
Selve hotellet var rigtig dejligt med en masse fine hyggekroge og vi fik flere timer til at gå med bare at nyde hotellets omgivelser.
Det hele var tip top i orden, personalet var enorm søde og serviceminded. Dog var vi meget skuffet over pool området - det levede ikke op til hotellets resterende standard. Poolen var beskidt fordi området rundt om poolen hvor man opholdte sig var sjasket pga. Vanding og derfor tog man en masse skidt og jord med i poolen:/
Vi anbelafer virkelig at man lejer en bil da hotellet ligger et godt stykke fra det meste.

Oliena som feriedestination

Hotel Su Gologone
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Hotel Su Gologone
Dobbeltværelse (classic)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2018
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

En helt unik oplevelse!

Hotel Su Gologone er et af de mest fantastiske feriesteder, man kan forestille sig. Hotellet er helt sit eget, alle detaljer emmer af personlighed og varme, og man føler sig inviteret indenfor i en verden med en helt særlig ånd af Sardinien.

Vi havde på forhånd hørt rigtig godt om stedets helt specielle indretning og den lækre mad på restauranten, og vi blev ikke skuffede. Bare at gå rundt på hotellets område er en oplevelse, hvor man hele tiden opdager nye terrasser og hyggekroge. Maden var gedigen og vellavet - vælg især fra dagens menu i stedet for det faste menukort.

Hjemmefra havde vi været spændte på, om hotellet ville være egnet til en børnefamilie, og fra In-Italia var meldingen også, at mens børn er mere end velkomne på Su Gogone, er det ikke ´det typiske valg` for en familie som os (med tre børn 10, 7 og 3 år). Det viste sig dog, at der var masser af børn i den uge, vi var der - og at hotellet gjorde sig virkelig umage for at få dem til at føle sig tilpas. Der var både hjemmelavede is-the og en seddel med ´børne tjek in` ved ankomst, på restauranten tilpassede de gerne retterne til børnevenlige versioner, faciliteterne bød på både mini-golf, tennisbane, en lille legeplads og - vigtigst - stemningen ved poolen var meget afslappet, og børnene fik lov at hoppe og springe i poolen uden at blive tysset på (mange steder i Italien er de lidt strikse med den slags). Personalet var utrolig behjælpelige med at anbefale børnevenlige udflugter i området.

Vi håber på at komme igen - gerne når vores børn er så store, at vi kan få endnu mere glæde af de mange muligheder for vandre- og kanoture i området.

Oliena som feriedestination

Beliggenheden er helt fantastisk, og udflugtsmulighederne fra Su Gologone er mange. Selve Oliena er ikke en særlig spændende by, men klods op af hotellet (i gå-afstand) ligger kilden Su Gologone, som hotellet er opkaldt efter. En smuk kilde, der løber dybt ned i bjerget. Der er en fin gåtur ind langs floden, med mulighed for at leje kanoer.

Fra hotellet er der udsigt til det smukke Supramonte, en kalkstensbjerg, som løber som en gigantisk hvid mur gennem landskabet. Her er der masser af vandreture at tage på, dog ikke egnet til så små børn som vores.

Der er masser af grotter i området, som børnene syntes var virkelig spændende at udforske. Den tætteste er Grotta Corbeddu, som ligger syv km fra hotellet. Her er to mindre grotter og en 2000 år gammel hellig bebyggelse, som blev udgravet for 40 år siden. En fin og overskuelig tur med mindre børn.

Strandbyen Cala Gonone ligger ca. 40 min kørsel fra hotellet. Herfra er der bådture til de overnaturligt smukke strande Cala Luna, Cala Mariolu ml., ligesom man selv kan leje båd og udforske de mange små strande, som kun kan nås fra vandet.

Hotel Su Gologone
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden

Noget af det bedste jeg har oplevet i Italien, som ellers ikke gør det meget i morgenmad.
 
Selve indkvarteringen på Hotel Su Gologone
Juniorsuite m. balkon/terrasse

Smukt indrettet og virkelig lækkert med privat bad på terrassen, dog lidt små og ukomfortable senge til børnene.
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)

Super fin pool, som dog ikke var skinnende ren. Børnepoolen ret kedelig.
Restaurant

Lækker mad, venlig betjening og fantastisk atmosfære og udsigt.
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2017
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn

Udfordring af sanserne.

Vi have på forhånd store forventninger ud fra beskrivelser på henholdsvis In-Italia og Hotel hjemmeside. Disse forventninger blev overgået af en fantastisk stemning, mange sanselige indtryk fra omgivelserne samt en super lækker gastronomi.
Selve værelserne var ok, men ikke fantastiske.
Det er helt sikkert er sted vi gerne vil besøge igen.
Der er fuld værdi for pengene.

Oliena som feriedestination

Hotel Su Gologone
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Hotel Su Gologone
Værelse Deluxe med balkon/terrasse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2017
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Fantastisk oplevelseshotel med uovertruffen mad og super god service

Vi havde bestilt 3 nætter på dette skønne sted lidt inde i det bjergrige Sardinien og forventningerne blev til fulde indfriet.
Det emmer af god smag på den kreative og kunstneriske måde, og fine detaljer og små oaser overalt lige fra "drømmeterrasse" hvor man indtager sin drink inden middagen, til små haver med grøntsager, spændende boutiquer - og dejlige middage (både specialaftener med fokus på Sardinske specialiteter, hvor vi så hvordan man laver brødet fra bunden, samt kokken der laver helstegt pattegris, iført deres flotte sardiske nationaldragter) men også deres dejlige mad hver aften. Helt fantastisk udvalg. Vi havde bestilt halvpension, som kan anbefales, da det typisk er et sted, hvor der er mange gode udflugter at foretage sig. (Nuraghe ture, Tiscali (fortidsby) - samt Kløft vandre tur Canyon Su Goruppo mv. Så er det skønt at komme tilbage til Hotel Su Gologone efter en begivenhedsrig dag og sætte sig til bords dette skønne sted, og nyde udsigten over bjergene fra deres FLOTTE restaurant. Maden fås ikke meget bedre på hele Sardinien - og vi har været vidt omkring. Kan kun anbefales.

Anbefaling til kommende gæster

Besøg gerne: Tiscali (fortidsby)- samt Kløft vandreturen Canyon Su Goruppo mv. (ca. 30-45 min. fra Hotellet i bil, samt den lille kilde Su Gologone (ligger 2 km fra Hotellet), der netop lægger navn til hotellet.
Vi vandrede turen Canyon Su Goruppo fra Dorgali området. Kløften kan nås på 2 måder enten fra Dorgali området (kør efter Sant' Elana Rest. - der er udgangspunktet og p-plads) ligger lige inden man når Dorgali by fra hotellet og er en smuk vandretur (op og ned i bjergområderne, samt lidt flod passage (man bliver ikke våd) , og gode stier med lidt skygge i varmen) 6,5 km. inden man når den smukke kløft. Eller fra højere punkt hvor man går meget ned - (og så meget OP tilbage) på 4,5 km hver vej.
Selve kløften der er 1,5 km dyb og 500 m. dyb/høj er spændende at vandre i (man bestiger kæmpe hvide sten - men første del er ok nem også for større børn - senere noget mere udfordrende) men der er en guide v. indgangen til slugten som fortæller alt om den.
Og det kan gøres "on your own" - ligesom vi gik hele vandreturen uden guide Vi kunne nok godt have tænkt os lidt flere skilte undervejs på turen, men stien viser vejen (det meste af tiden) .
Husk vand og drikkelse, da man ikke kan købe noget undervejs. Dog er der en kilde med det fineste vand, når man når frem til Gran Su Goruppo, som man kan fylde sin flaske med. Skøn men varm tur midt juli. Den tog os 6 timer (2 x 6,5 km. (frem og tilbage) samt 1/2 time i kløften - vi tog første tredjedel og vendte så om (den grønne del), velvidende at vi jo "lige" skulle 6,5 km tilbage igen....God tur - og glæd jer. Så smukt. Derudover tag en badedag på havet med TURBÅD og så nyd de mange smukke strandstop og grottestop. Kan tages fra Cala Gonone kystby - 30 min. fra hotellet.

Hotel Su Gologone
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Su Gologone
Værelse Deluxe med balkon/terrasse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 2 voksne
Navn

5 stjerner for den store gæstfrihed

Et dejlig hotel som vi gerne bo på en anden gang. Ikke luksus, men så meget andet.

Oliena som feriedestination

Hotel Su Gologone
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Su Gologone
Junior Suite med balkon/terrasse
 
Faciliteter på stedet
Restaurant
Pool (evt. sæsonåben)
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Blandet indtryk

Dette er et fantastisk resort i smukke landlige omgivelser på Sardinien. Perfekt beliggenhed for både vandreture i bjergene og ture langs de østlige strande på Sardinien.
Men til vores overraskelse levede standarden af maden på restauranten ikke op til hotellets øvrige standard.
Internettet var heller ikke for godt. Det burde ikke være nødvendigt at spørge om brugernavn og kode hver dag.

Alligevel var helhedsindtrykket godt.

Hotel Su Gologone
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Su Gologone
Værelse Deluxe med balkon/terrasse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen

Fantastiskt

Vi var 2 par i 4 nætter på hotellet med halvpension. Det var en utrolig god oplevelse, servicen på hotellet var helt i top. Maden var som på de bedste restauranter.

Hotel Su Gologone
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Su Gologone
Værelse Deluxe med balkon/terrasse
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2013
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Sven Bo og Vita fra Vadum boede på Hotel Su Gologone i Oliena fra d. 28. april til d. 2. maj 2013.

Her er en tilbagemelding på vores rejse til Sardinien:
Det var vores første besøg på Sardinien, og vi blev ikke skuffede. En meget spændende ø, med utroligt smukke landskaber, flotte kyster, gode strande og mange bjerge. Vi boede 4 dage på hotel Su Gologone, som ligger ved den store kilde af samme navn. Det er virkelig et spændende hotel. Udsøgt betjening og fantastisk hyggeligt. Restaurant og maden er et helt kapitel for sig. Der laves mad over åben ild efter gamle Sardinske traditioner. Restauranten er meget velbesøgt - især i week-end og helligdage valfarter italienerne til Su Gologone for at fejre begivenheder sammen med venner og familie. Morgenmaden nyder man på restaurant-terrassen med dejlig udsigt ud over landskabet. Hele hotellet er indrettet med henblik på at skabe mange hyggekroge og sjove oplevelser. Der vil vi gerne ned igen, når vi får sparet lidt penge sammen. Det er dyrt, men alle pengene værd. Halvpension et must.
Gode ture: Ved Su Gologone kan man køre af bjergvejen ind i dalen Valle de Lanaitto og her se spændende grotter og arkæologiske udgravninger. Dalen kan kun nås via denne ene vej og det føles som at være i en "hemmelig" dal. Der er utroligt smukt, stille og spændende. Vejen dertil er lidt kringlet, men selv vores lille, lejede Fiat Panda klarede skærene uden problemer. Hotellet kan også arrangere ekskursioner med Land Rover og guides ind i området, men det prøvede vi ikke.
Det kan også anbefales at køre til byen og stranden Cala Gonone. Herfra arrangeres der sejlture til små strande og dybe grotter.

Hvad vi ville lave om, hvis vi kunne: Vente med at tage dertil før tidligst midt maj. Vi var sådan lige på kanten af sæsonstart - sidst i april - og mange ting var ikke rigtigt startet op, og pools var lige kolde nok.

Andre nyttige oplysninger: vi havde stor glæde af den bil, vi havde lejet hjemmefra. Det overraskede os at Sardinien er så bjergrig, som det er. Vær beredt på at køre mange bjergveje, hårnålesving, grusveje og dårlig asfalt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Niclas og stort selskab fra Linköping i Sverige boede på Su Gologone i Oliena fra 8. til 12. september 2012.

Tak, vi er fantastisk tilfredse med rejsen til Sardinien og opholdet på det fine hotel Su Gologone! Hotellets smukke og afsides beliggenhed, tæt på både strand, kultur og bjergvandringer mm gav mulighed for forskellige ture, som passer vores selskab på 20 personer (10 par og fem udlejningsbiler) godt, når forskellige grupper ønsker at udforske nogle forskellige ting, nogle har mere energi i benene end andre og så videre.
Vi satte især pris på hotellets aktiviteter, aftenarrangementer, de smukke værelser af god standard og med udsigt og terrasser. Hotelmiljø med forskellige barer - indbydende og smukt beliggende, swimmingpool med jacuzzi, fitnesslokale, lille lounge og siddepladser uden for i den smukke og frodige have var inspirerende og en følelse af ro indfandt sig straks. Personalet var meget rart og imødekommende på alle måder. Vi noterede mange muligheder for udflugter og hørte fra andre gæster, at disse var meget værdsatte, men da vi havde leje bil, så foretrak vi at tage ud på egne udflugter. Vi havde halvpension med i prisen, og det passede godt til sådan et stor selskab, og fordi der er nogle restauranter i nærheden af hotellet. Maden var ypperlig, enestående service og morgenmad af fremragende kvalitet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2012
Antal rejsende 20 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Malin og Linus fra Malmø i Sverige boede på Su Gologone i Oliena fra den 21. til 23. august 2012. Inden da havde de boet på Park Hotel Resort på Costa Smeralda samt Hotel El Faro i Alghero.

Vi flyttede siden fra guldkysten og saltbade til den rolige bjergidyl tæt på skyerne. Blandt vinmarker og naturskønne kulisser finder man denne skjulte diamant fuld af mad & kunstkultur. Den fredfyldte stemning afspejles også på dette sted som var det en helt anden dimension. På dette originale hotel er det farve og form, der hersker i indretningen. Et sted hvor kendte og ukendte kunstnere og skulptører vise deres værker for at forføre og lysne tilskuernes tilværlse under deres ophold. Også detaljerigdommen med indslag à la Marrakech indtager en fremtrædende plads på scenen. Stærke farver med hyggelige tekstiler i overflod møder det friskeste hvide til stemmer fra naturens stadigt vågnende ejendom. Om aftenen, er det umuligt ikke at blive forført af bjergene dramatisk form, hvis mystiske lys og karakter forandres i takt med solen. For mere info og billeder, se min blog: http://triptoinspiration.blogspot.dk/2012/08/best-of-su-gologone.html

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 3 Næste side
 
search map