Agriturismo i Oliena på Sardinien

Hotel Su Gologone

Morgenmad med udsigt Poolområdet Udsigten fra restauranten mod poolen
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Su Gologone er værd at rejse efter! Hotellet vækker jubel med sin enestående kreative og romantiske ånd og mange faciliteter, som fx arbejdende værksteder med sardisk håndværk, restaurant med smuk landsudsigt, pool med solterrasse, jacuzzi, wellnesscenter og legeplads. Hotellets imponerende detaljerigdom er en sand fryd.

Gæstfrihed og iværksætteri par excellence

Su Gologone blev grundlagt i 1967. Her lå et lille spisested, hvor de aktive ejere fandt på at bygge syv soveværelser ved siden af "restauranten". Den lille by, som er godt gemt i bjergene, begyndte at modtage gæster fra "kontinentet". På Su Gologone har man siden udviklet sin egen model for gæstfrihed og samarbejde, som er et unikt eksempel på en harmonisk udvikling med stort bidrag fra de omkringliggende bondegårde, der producerer de råvarer, som serveres på stedets restaurant - samt fra byens indbyggere, der enten arbejder her eller hos Su Gologones samarbejdspartnere. Mere end et hotel er Su Gologones en livsfilosofi med overnatning.

Læs mere om Hotel Su Gologone

Kreativitet og stolte håndværkstraditioner

På trods af at bygningerne ikke er mere end 40 år gamle, er de velintegrerede i landskabet. Ejerfamilien har her opnået at skabe et behageligt miljø præget af stærke farver som kontrast til den middelhavsvegetation, der præger haven, især kakturfigner og figentræer. De mange lokale kunstværker både i hallen, i restauranten og på værelserne giver stedet masser af sjæl og karakter. Det kunstneriske islæt stopper slet ikke her: I deres velassorterede butik med sardisk kunsthåndværk Botteghe d'Arte finder man keramik, træhåndværk og håndarbejde, som alt sammen tager sit udspring i lokalkulturen. Derudover er der også en olivenoliebutik og en butik ved receptionen med de fleste af deres originale souvenirs.

Alskens faciliteter

Su Gologone er officielt klassificeret med fire velfortjente stjerner. Her finder du reception, bar, læsesal med tilhørende bibliotek samt kunstværker af nogle af Sardiniens bedste kunstnere. Der er indbydende pool med tilhørende solterrasse, børnepool, parasoller og liggestole, et lille fitness-rum med tilhørende vandmassage, wellness-center, minigolf, petanque, tennis, legeplads samt parkeringsplads. Oppe ved butikken med sardisk håndværk finder man også en bar og den hvide terrasse med en landskabsudsigt, så man må knibe sig i armen. Ved poolen serveres der om sommeren frokost i haven. Su Gologone vil tiltale dem, som ønsker fred og ro i omgivelser, der er omringet af smuk natur og hvor der er muligheder for at vandre i bjergene og i de nærliggende grotter.

Sardiniens bedste spisested?

Restauranten fortjener et afsnit for sig selv. Den er med rette kendt som en af Sardiniens bedste spisesteder. Pastaretterne er hjemmelavede, og kød er en af restaurantens stærke sider. Bl.a. lam og ged, men prøv også den meget traditionelle ret porceddu, som er ovnbagt pattegris. Prøv endelig også deres lokale is, som er fremstillet med ricotta-ost og pinjekerner. Vinkortet byder på lokale, sardiske vine for enhver smag og lomme. Prøv endelig den lokale Cannonau fra Oliena!

Arrangementer hos Su Gologone

Den udendørs terrasse, som vender mod svømmebassinet og dalen, er et perfekt sted at nyde sit måltid med en afslappet og en professionel betjening. I restauranten benyttes egen farverige fremstilling af keramik, træhåndværk og håndarbejde i vid udstrækning. Som et alternativ til restauranten finder man i haven det gamle bagerværksted L'Antica Focacceria, hvor halvpensionen serveres én eller to gange om ugen i rustikke og stemningsfulde rammer under åben himmel. ligeledes et par gange om ugen arrangeres aftensmad tilberedt af de lokale hyrder på Sa Corte e Su Re og om fredagen er der de sardiske tenorer der synger for gæsterne (NB: de synger de folkelige sange og ikke opera. trods dette kaldes de på lokal dialekt tenorer).

Værelserne

På Su Gologone findes 18 Classic-værelser, 26 Deluxe-værelser, 12 Junior Suiter og 10 Suiter. Alle værelserne er forskelligt, men personligt indrettet. Classic og Deluxe-værelserne har alle aircondition, telefon, satellitfjernsyn, minibar, værdiboks og badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer.

Junior Suiterne er noget større og har desuden balkon eller terrasse, radio, CD-afspiller og jacuzzi-karbad eller bruser samt badekåber. Suiterne er endnu større og har ligeledes balkon eller terrasse, radio, CD-afspiller og jacuzzi-karbad eller bruser samt badekåber. I både Junior Suiterne og Suiterne finder man god sardisk kunst på væggene. I enkelte Classic- og Deluxe-værelser er der plads til en ekstra opredning, mens de fleste Junior Suiter og Suiter har plads til op til to ekstra opredninger. Bemærk at de ekstra opredninger ikke er rigtige senge, men enten udtræksseng eller sovesofa.

Tip fra In-Italia

På grund af den gode restaurant og af beliggenheden et stykke fra byen anbefaler vi ophold på Su Gologone med halvpension, men man kan naturligvis også vælge et ophold med morgenmad og så spise a la carte, som det passer ind.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map