Agriturismo i Oliena på Sardinien

Hotel Su Gologone

<p>Morgenmad med udsigt</p>
<p>Poolområdet</p>
<p>Udsigten fra restauranten mod poolen</p>
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Su Gologone er værd at rejse efter! Hotellet vækker jubel med sin enestående kreative og romantiske ånd og mange faciliteter, som fx arbejdende værksteder med sardisk håndværk, restaurant med smuk landsudsigt, pool med solterrasse, jacuzzi, wellnesscenter og legeplads. Hotellets imponerende detaljerigdom er en sand fryd.

Gæstfrihed og iværksætteri par excellence

Su Gologone blev grundlagt i 1967. Her lå et lille spisested, hvor de aktive ejere fandt på at bygge syv soveværelser ved siden af "restauranten". Den lille by, som er godt gemt i bjergene, begyndte at modtage gæster fra "kontinentet". På Su Gologone har man siden udviklet sin egen model for gæstfrihed og samarbejde, som er et unikt eksempel på en harmonisk udvikling med stort bidrag fra de omkringliggende bondegårde, der producerer de råvarer, som serveres på stedets restaurant - samt fra byens indbyggere, der enten arbejder her eller hos Su Gologones samarbejdspartnere. Mere end et hotel er Su Gologones en livsfilosofi med overnatning.

Læs mere om Hotel Su Gologone

Kreativitet og stolte håndværkstraditioner

På trods af at bygningerne ikke er mere end 40 år gamle, er de velintegrerede i landskabet. Ejerfamilien har her opnået at skabe et behageligt miljø præget af stærke farver som kontrast til den middelhavsvegetation, der præger haven, især kakturfigner og figentræer. De mange lokale kunstværker både i hallen, i restauranten og på værelserne giver stedet masser af sjæl og karakter. Det kunstneriske islæt stopper slet ikke her: I deres velassorterede butik med sardisk kunsthåndværk Botteghe d'Arte finder man keramik, træhåndværk og håndarbejde, som alt sammen tager sit udspring i lokalkulturen. Derudover er der også en olivenoliebutik og en butik ved receptionen med de fleste af deres originale souvenirs.

Alskens faciliteter

Su Gologone er officielt klassificeret med fire velfortjente stjerner. Her finder du reception, bar, læsesal med tilhørende bibliotek samt kunstværker af nogle af Sardiniens bedste kunstnere. Der er indbydende pool med tilhørende solterrasse, børnepool, parasoller og liggestole, et lille fitness-rum med tilhørende vandmassage, wellness-center, minigolf, petanque, tennis, legeplads samt parkeringsplads. Oppe ved butikken med sardisk håndværk finder man også en bar og den hvide terrasse med en landskabsudsigt, så man må knibe sig i armen. Ved poolen serveres der om sommeren frokost i haven. Su Gologone vil tiltale dem, som ønsker fred og ro i omgivelser, der er omringet af smuk natur og hvor der er muligheder for at vandre i bjergene og i de nærliggende grotter.

Sardiniens bedste spisested?

Restauranten fortjener et afsnit for sig selv. Den er med rette kendt som en af Sardiniens bedste spisesteder. Pastaretterne er hjemmelavede, og kød er en af restaurantens stærke sider. Bl.a. lam og ged, men prøv også den meget traditionelle ret porceddu, som er ovnbagt pattegris. Prøv endelig også deres lokale is, som er fremstillet med ricotta-ost og pinjekerner. Vinkortet byder på lokale, sardiske vine for enhver smag og lomme. Prøv endelig den lokale Cannonau fra Oliena!

Arrangementer hos Su Gologone

Den udendørs terrasse, som vender mod svømmebassinet og dalen, er et perfekt sted at nyde sit måltid med en afslappet og en professionel betjening. I restauranten benyttes egen farverige fremstilling af keramik, træhåndværk og håndarbejde i vid udstrækning. Som et alternativ til restauranten finder man i haven det gamle bagerværksted L'Antica Focacceria, hvor halvpensionen serveres én eller to gange om ugen i rustikke og stemningsfulde rammer under åben himmel. ligeledes et par gange om ugen arrangeres aftensmad tilberedt af de lokale hyrder på Sa Corte e Su Re og om fredagen er der de sardiske tenorer der synger for gæsterne (NB: de synger de folkelige sange og ikke opera. trods dette kaldes de på lokal dialekt tenorer).

Værelserne

På Su Gologone findes 18 Classic-værelser, 26 Deluxe-værelser, 12 Junior Suiter og 10 Suiter. Alle værelserne er forskelligt, men personligt indrettet. Classic og Deluxe-værelserne har alle aircondition, telefon, satellitfjernsyn, minibar, værdiboks og badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer. Junior Suiterne er noget større og har desuden balkon eller terrasse, radio, CD-afspiller og jacuzzi-karbad eller bruser samt badekåber. Suiterne er endnu større og har ligeledes balkon eller terrasse, radio, CD-afspiller og jacuzzi-karbad eller bruser samt badekåber. I både Junior Suiterne og Suiterne finder man god sardisk kunst på væggene. I enkelte Classic- og Deluxe-værelser er der plads til en ekstra opredning, mens de fleste Junior Suiter og Suiter har plads til op til to ekstra opredninger. Bemærk at de ekstra opredninger ikke er rigtige senge, men enten udtræksseng eller sovesofa.

Tip fra In-Italia

På grund af den gode restaurant og af beliggenheden et stykke fra byen anbefaler vi ophold på Su Gologone med halvpension, men man kan naturligvis også vælge et ophold med morgenmad og så spise a la carte, som det passer ind.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Su Gologone

Læs personlige anmeldelser af Hotel Su Gologone som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Su Gologone. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 7 anmeldelser fra Hotel Su Gologone

Dejligt sted med en masse hyggelige kroge

Vi havde en dejlig tur til Oliena og især hotel su Gologone.
Vi havde vores datter på 16 måneder med - det var ingen problem bortset fra spisetidspunkterne.
Det var en udfordring at restauranten først åbnede kl. 20.00, men hotellet var søde og tilbød at lave mad til vores datter så hun kunne spise lidt før.
Selve hotellet var rigtig dejligt med en masse fine hyggekroge og vi fik flere timer til at gå med bare at nyde hotellets omgivelser.
Det hele var tip top i orden, personalet var enorm søde og serviceminded. Dog var vi meget skuffet over pool området - det levede ikke op til hotellets resterende standard. Poolen var beskidt fordi området rundt om poolen hvor man opholdte sig var sjasket pga. Vanding og derfor tog man en masse skidt og jord med i poolen:/
Vi anbelafer virkelig at man lejer en bil da hotellet ligger et godt stykke fra det meste.

Læs mere

En helt unik oplevelse!

Hotel Su Gologone er et af de mest fantastiske feriesteder, man kan forestille sig. Hotellet er helt sit eget, alle detaljer emmer af personlighed og varme, og man føler sig inviteret indenfor i en verden med en helt særlig ånd af Sardinien.

Vi havde på forhånd hørt rigtig godt om stedets helt specielle indretning og den lækre mad på restauranten, og vi blev ikke skuffede. Bare at gå rundt på hotellets område er en oplevelse, hvor man hele tiden opdager nye terrasser og hyggekroge. Maden var gedigen og vellavet - vælg især fra dagens menu i stedet for det faste menukort.

Hjemmefra havde vi været spændte på, om hotellet ville være egnet til en børnefamilie, og fra In-Italia var meldingen også, at mens børn er mere end velkomne på Su Gogone, er det ikke ´det typiske valg` for en familie som os (med tre børn 10, 7 og 3 år). Det viste sig dog, at der var masser af børn i den uge, vi var der - og at hotellet gjorde sig virkelig umage for at få dem til at føle sig tilpas. Der var både hjemmelavede is-the og en seddel med ´børne tjek in` ved ankomst, på restauranten tilpassede de gerne retterne til børnevenlige versioner, faciliteterne bød på både mini-golf, tennisbane, en lille legeplads og - vigtigst - stemningen ved poolen var meget afslappet, og børnene fik lov at hoppe og springe i poolen uden at blive tysset på (mange steder i Italien er de lidt strikse med den slags). Personalet var utrolig behjælpelige med at anbefale børnevenlige udflugter i området.

Vi håber på at komme igen - gerne når vores børn er så store, at vi kan få endnu mere glæde af de mange muligheder for vandre- og kanoture i området.

Læs mere

Udfordring af sanserne.

Vi have på forhånd store forventninger ud fra beskrivelser på henholdsvis In-Italia og Hotel hjemmeside. Disse forventninger blev overgået af en fantastisk stemning, mange sanselige indtryk fra omgivelserne samt en super lækker gastronomi.
Selve værelserne var ok, men ikke fantastiske.
Det er helt sikkert er sted vi gerne vil besøge igen.
Der er fuld værdi for pengene.

Læs mere

Fantastisk oplevelseshotel med uovertruffen mad og super god service

Vi havde bestilt 3 nætter på dette skønne sted lidt inde i det bjergrige Sardinien og forventningerne blev til fulde indfriet.
Det emmer af god smag på den kreative og kunstneriske måde, og fine detaljer og små oaser overalt lige fra "drømmeterrasse" hvor man indtager sin drink inden middagen, til små haver med grøntsager, spændende boutiquer - og dejlige middage (både specialaftener med fokus på Sardinske specialiteter, hvor vi så hvordan man laver brødet fra bunden, samt kokken der laver helstegt pattegris, iført deres flotte sardiske nationaldragter) men også deres dejlige mad hver aften. Helt fantastisk udvalg. Vi havde bestilt halvpension, som kan anbefales, da det typisk er et sted, hvor der er mange gode udflugter at foretage sig. (Nuraghe ture, Tiscali (fortidsby) - samt Kløft vandre tur Canyon Su Goruppo mv. Så er det skønt at komme tilbage til Hotel Su Gologone efter en begivenhedsrig dag og sætte sig til bords dette skønne sted, og nyde udsigten over bjergene fra deres FLOTTE restaurant. Maden fås ikke meget bedre på hele Sardinien - og vi har været vidt omkring. Kan kun anbefales.

Læs mere

5 stjerner for den store gæstfrihed

Et dejlig hotel som vi gerne bo på en anden gang. Ikke luksus, men så meget andet.

Læs mere

Fantastiskt

Vi var 2 par i 4 nætter på hotellet med halvpension. Det var en utrolig god oplevelse, servicen på hotellet var helt i top. Maden var som på de bedste restauranter.

Læs mere
 
search map