Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Oliena er en landsby, som ligger ved Gennargentubjergene midt på Sardinien. Her er landskabet dækket med olivenplantager, mandeltræplantager og vinmarker, hvor de robuste Cannonau og Nepente rødvine produceres. Byens 7.000 indbyggere lever især af landbrug og fåreavl, og dyrene bruges til produktion af såvel kød som dejlig pecorino oste.

I området finder du flere Nuraghe, megalitiske ruiner fra den antikke civilisation på Sardinien. I Dorgali kommunen finder du - efter et par timers gang i bjergene - Tiscali Nuraghe, som blev fundet i slutningen af 1800-tallet. Denne antikke by stammer fra perioden mellem det 6. og det 4. århundrede f.Kr. og er endnu i god stand, trods de mange ødelæggelser der har fundet sted siden det blev fundet. En anden mulighed for at se en flot Nuraghe er, at køre til Abbasanta - det tager ca. en time.

Den flotte natur omkring byen byder på flere udflugtsmuligheder på Corrasi-bjerget, hvor du kan møde ørne og vildsvin, og når du når Pardu højsletten, ligger hele Supramonte-landskabet foran dine øjne. Man skal heller ikke glemme den tætte forbindelse til det østlige Sardinien, så du kan nemt komme til Cala Gonones gode strand med de flotte klipper, der præger hele kysten.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 

Populært på Sardinien

search map