Feriebolig i Olbia på Sardinien

Residence Corte dei Venti

 
Residence Corte dei Venti er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Corte dei Venti er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Olbia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hvis du og din familie hører til dem der foretrækker at holde jeres ferie i rolige omgivelser blandt lokalbefolkningen, men alligevel ikke mere end 10 minutters kørsel fra Sardiniens skønne sandstrande, så er Residence Corte dei Venti måske lige stedet for jer. Her kan I hygge jer i en ferieby med blot 18 lejligheder, som er beliggende i en lille lokal landsby. Udbuddet af faciliteter er yderst begrænset, men til gengæld koster det heller ikke spidsen af en jetjager.

Et hyggeligt lille sted, hvor alle kender alle

Lejlighederne er fordelt i forskellige små bungalows i to plan, som er centreret omkring en dejlig swimmingpool, hvor du kan nyde ferien på en solseng med en kølig forfriskning i hånden. Der er en lille reception på stedet, og i baren serveres der både kolde og varme drikkevarer, men også enkle snacks. Opholdet i lejlighederne er baseret på, at I selv laver mad i det lille køkken, og I skal være indstillet på, at skulle en tur til Budoni for at købe ind. Vi anbefaler at I ankommer i bil, og der er parkeringsmuligheder på stedet.

Læs mere om Residence Corte dei Venti

Kridhvidt sand og turkistblåt vand

Sardinien er verdensberømt for sine skønne sandstrande og det klare turkisblå vand, og selv om du har valgt et feriested som ligger en kort køretur fra kysten, tager det kun ca. 10 minutter at køre til stranden i Budoni og 20 minutter til stranden i San Teodoro, som kan få selv den mest forhærdede til at få julelys i øjnene. Vidste man ikke bedre, kunne man godt få associationer om det skønne Caribien.

Lejligheder m. balkon eller terrasse

De 18 enkelt indrettede lejligheder er fordelt i forskellige småhuse og ligger enten i stueplan med terrasse eller på 1. sal med balkon. Alle lejligheder har enten 1 eller 2 soveværelser, så der er god plads til hele familien. Lejlighederne har aircondition satellit TV, køkkenhjørne og badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Corte dei Venti

Læs personlige anmeldelser af Residence Corte dei Venti som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Corte dei Venti. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fin ferielejlighed

Lejligheden var stor og velindrettet med tre dejlige altaner.

Fredelige omgivelser.

Flotte udsigter.

Læs mere
 
search map