Anmeldelser af B&B Giardinos

 
B&B Giardinos er ikke tilgængelig i øjeblikket
B&B Giardinos er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Olbia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af B&B Giardinos

Læs personlige anmeldelser af B&B Giardinos som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af B&B Giardinos. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Go ferie på Sardinien

Flot natur, smuk farve på vandet og temperaturen både vand og luft. Fine strande. Fin værelse med pragtfuld udsigt fra terrassen over land og Olbia.
Flot morgenmad med høflig betjening. Fin rengøring på værelset.
Hvis Franco havde kunnet et par engelske gloser mere, var det perfekt.

B&B Giardinos
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på B&B Giardinos
Dobbeltværelse med terrasse
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Sven Bo og Vita fra Vadum boede på B&B Giardinos i Olbia fra d. 2. til d. 5. maj 2013.

Her er en tilbagemelding på vores rejse til Sardinien:
Det var vores første besøg på Sardinien, og vi blev ikke skuffede. En meget spændende ø, med utroligt smukke landskaber, flotte kyster, gode strande og mange bjerge. De sidste 4 dage var vi på B&B Giardinos ved Olbia. Det var et alternativ som In-Italia hurtigt skaffede os, mens vi var på Sardinien, da vores oprindelige hotel af ukendte årsager ikke kunne lukke op til sæsonstart den 1. maj. Vi var derfor lidt spændte på, hvad der ventede os, især da vi kørte langt ud af en meget hullet og bulet grusvej, men det viste sig at være et fantastisk hyggeligt sted. Nyt, pænt og rent, store værelser med eget bad og en fantasisk rar husvært - Franco, som står på pinde for at hans gæster skal have det godt. Franco kan desværre kun tale italiensk, men det gør bare det hele meget sjovere. Det ligger ude på landet, men det er hurtigt at køre til Olbia eller en tur til Costa Smeralda derfra. Franco laver en dejlig og righoldig morgenmad til sine gæster. Francos B&B har også en flot lille pool, og til vores værelse var der en dejlig balkon/terrasse, hvor man kunne side om aftenen og nyde udsigten, lydende og måske et lille glas vin. B&B Giardinos kan vi varmt anbefale. Hvad vi ville lave om, hvis vi kunne: Vente med at tage dertil før tidligst midt maj. Vi var sådan lige på kanten af sæsonstart - sidst i april - og mange ting var ikke rigtigt startet op, og pools var lige kolde nok.

Andre nyttige oplysninger: vi havde stor glæde af den bil, vi havde lejet hjemmefra. Det overraskede os at Sardinien er så bjergrig, som det er. Vær beredt på at køre mange bjergveje, hårnålesving, grusveje og dårlig asfalt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map