Ferieboliger og hoteller i Olbia

Fyrtårnet ved indsejling til Olbia
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Olbia kan i sig selv ikke betegnes som en stor turistmagnet, men har til gengæld et rigt handelsliv og er porten til Costa Smeraldas fortryllende strande samt et vigtigt trafikknudepunkt. Herfra er det nemt at komme videre med fly, færge, tog eller ad de sardiske motortrafikveje.

Der er fast rutefart med bilfærger til Genova, Livorno og Civitavecchia nord for Rom - samt en international lufthavn Aeroporto Olbia Costa Smeralda Geasar (OLB). Der går også tog til blandt andet Golfo Aranci og Cagliari.

Selve Olbia by, som huser en befolkning på ca. 60.000, har butikker, mange spisesteder og nogle historiske monumenter, som fx det arkæologiske museum og basilikaen San Simplicio fra 1100-tallet, men byen er i sig selv ikke en udpræget ferieby.

Kort over Olbia

Klik på kortet herunder for at få et overblik over byen og området, samt hvilke ferieboliger vi kan tilbyde her.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Hoteller og ferielejligheder i Olbia

Ligesom inde på det italienske fastland kan vi tilbyde et bredt udvalg af håndplukkede hoteller, ferielejligheder og villaer på Sardinien

Selvom Olbia af de fleste ferierejsende blot passeres på vejen videre mod en feriebolig ved Costa Smeraldas flotte strande, er der også gode muligheder for at bo på hotel eller i ferielejlighed i byen. De moderne industrikvarterer og lufthavnsområdet i udkanten er ikke så charmerende, men det er til gengæld den lille, gamle bykerne. Her findes masser af smarte mærkevarebutikker og små piazzaer omkranset af caféer. En feriebolig i Olbia er desuden ofte billigere end dem, man finder i de populære feriebyer ved kysten mod nord og syd. 

Brug søgemaskinen ovenfor til at få et komplet overblik over tilgængelig ferieboliger i din ferieperiode. Har du spørgsmål om de forskellige indlogeringsmuligheder, er du velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller chat. Vi er klar til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig gerne med at sammensætte den helt rigtige ferie for dig.

Lufthavne og lokal transport

Skal du holde ferie i Olbia, er Olbia lufthavn selvsagt nærmest. Udover det italienske Meridiana betjenes denne lufthavn af en lang række store og små internationale flyselskaber med sæsonflyvninger, heriblandt lavprisflyselskaber som easyJet, Norwegian og Vueling.

I søgemaskinen her hos In-Italia Rejser kan du selv nemt søge efter priser og bestille flyrejser til samtlige lufthavne på Sardinien. Vælger du at bestille fly og feriebolig som en samlet pakke hos In-Italia er du dækket af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden – det giver tryghed.

Udover fly og indlogering har du også mulighed for at bestille en lejebil til ferien gennem os. Der er ganske vist gode transportmuligheder fra og til Olbia, men alligevel er det værd at overveje billleje, hvis du ønsker at udforske områdets seværdigheder og nemt kunne besøge de bedste strande uden at skulle være afhængig af køreplaner. 

Mere information om rejser til Sardinien

In-italia Rejser arrangere også pakkerejser til Sardinien hvor du kan bestille både fly, ophold og evt. billeje i en samlet pakke. 

Information om rejser til Sardinien finder du her

Restauranter og indkøb

Spisestederne ligger tæt på Corso Umberto, og priserne er de fleste steder fornuftige. Her på hovedgaden er menuerne dog ofte tydeligt rettet mod turister. Søger du lidt ned i de mindre sidegader, er der dog gode muligheder for at finde små, mere autentiske trattoriaer, som også serverer lokale specialiteter. 

Læs mere om Olbia

Udflugter og seværdigheder

I byen er det arkæologiske museum - Museo archeologico di Olbia - og basilikaen San Simplicio fra det 11. århundrede værd at sætte tid af til. På museet fortælles historien om den græske grundlæggelse af byen og de senere kampe mellem kartaginenserne og og romerne. Mange af de udstillede genstrande stammer fra 2000 årige lokale skibsvrag.

Uden for byen rummer området omkring Arzachena ca. 25 km mod nordvest også en del interessante historiske seværdigheder - heriblandt eksempel på øens berømte nuraghi-tårne.

Det er dog ikke til at komme uden om, at for de fleste ferierejsende er det strandene langs  Costa Smeralda, som trækker mest på denne del af Sardinien. 

Lokale links

Byens egen hjemmeside

Skjul teksten
 
 
search map