Feriebolig i Muravera på Sardinien

Residenza Petrera

 
Residenza Petrera er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residenza Petrera er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Muravera og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Standarden er høj, swimmingpoolen indbydende og byen hyggelig. Residenza Petrera kan nemt være stolt af deres ferielejlighederne, der tilmed har fri ankomstdag, så du ikke er bundet af absolut at skulle checke ind om lørdagen, hvis flyafgangene er på andre dage.

Det sydøstlige hjørne af Sardinien

I området omkring Muravera er chancerne for at opleve de karakteristiske lyserøde flamingoer rigtig gode. De holder som regel til ved søer og vandhuller, ofte kaldet stagni. Syd for Muravera kan man dase eller plaske på de skønneste strande ved Costa Rei eller ved Villasimius (ca. 40 km). Muraveras nærmeste strande ligger ca. 4 km fra byen.

Læs mere om Residenza Petrera

Belejlige ferielejligheder med pool

Residenza Petrera ligger blot ca. 500 m fra centrum af Muravera, hvor man også finder nærmeste restaurant. Dog skal man være opmærksom på, at den sidste bid vej op til stedet er stejl, men strabadserne belønnes fx, når man kommer op til swimmingpoolen og fællesterrassen, hvor udsigten er panoramisk.

Faciliteter

Der er naturligvis både parkering, reception og elevator på stedet. Niveauet er højt og indretningen gennemtænkt. De tilbyder gratis parkering i enten garage eller på parkeringsplads - man kan bestille enten eller på bestillingstidspunktet. Alle lejligheder er udstyret med grill, vaskemaskine og aircondition, som alle er valgfrie og betales på stedet, hvis man ønsker at benytte disse faciliteter.

Lejlighederne på Residenza Petrera

Toværelseslejlighed med 2+1 sovepladser (med terrasse eller have)

Disse ti toværelseslejligheder består af et soveværelse (adskilt fra opholdsrummet enten med en rigtig væg eller med en skydedør) med dobbeltseng og et opholdsrum med en opredning til en tredje person, spiseplads og køkkenhjørne med mikrobølgeovn, fire gasblus og stort køleskab med fryser. Der er desuden aircondition, vaskemaskine (mod tillæg), værdiboks, gratis wi-fi og lcd sat-tv (på efterspørgsel). Der er badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Endelig har alle lejlighederne egen terrasse eller have. Her er der grill, som kan benyttes mod tillæg. Lejlighederne har varierende udsigt - enkelte kigger ud over byen og mod havet mens andre ikke er panoramiske. Enkelte lejligheder kan forbindes med en intern dør til familier, der rejser sammen.

Treværelseslejlighed med 4/5 sovepladser (med terrasse eller have)

Disse fem treværelseslejligheder består af to soveværelser (adskilt fra opholdsrummet enten med en rigtig væg eller med en skydedør) med dobbeltseng eller to enkeltsenge og et opholdsrum med en opredning til en femte person, spiseplads og køkkenhjørne med mikrobølgeovn, fire gasblus, stort køleskab med fryser. Der er desuden aircondition, vaskemaskine (mod tillæg), værdiboks, gratis wi-fi og lcd sat-tv (på efterspørgsel). Der er badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Endelig har alle lejlighederne egen terrasse eller have. Her er der grill, som kan benyttes mod tillæg. Treværelses-lejlighederne kigger ud over byen og mod havet. To af lejlighederne ligger i to plan med hems.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residenza Petrera

Læs personlige anmeldelser af Residenza Petrera som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residenza Petrera. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Residenza Petrera

Apart ment Petrera

Fin velfungerende, velholdt og hyggelig lejlighed.
Kun 10 min gang til byen med bager og andre indkøbsmuligheder. Det autentiske Italien.
Kun 10 - 15 min kørsel til dejlig sandstrand
Skøn udsigt over byen fra terrassen.
Meget sød og hjælpsom ejer.
God beliggenhed til diverse udflugter.
Det eneste lille MEN , hvis det skal være, er en mikro swimmingpool.

Læs mere

Ferie på Sardinien

Lækker lejlighed med det hele. Ligger i en lille gammel by med to suprmarkeder og et par restauranter. Ca 60 km. til Cagliari, som bør opleves, ellers 20 min. til dejlige badestrande.
Fred og ro - vi var der udenfor højsæson

Læs mere

Dejlig lejlighed - poolen var mere en jacuzzi end en pool

Lejligheden var rigtig dejlig og terrassen stor og rummelig. Men fotoet af poolen er lidt af en tilsnigelse - den er meget lille og kun egnet til små børn. Selv byen er ok, men ikke prangende. Til gengæld er de dejlige strande tæt på og der er heller ikke langt til betagende natur.

Læs mere
 
search map