Ferieboliger og hoteller i Muravera

Syd for Muravera er de skønneste strande
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Syd for Muravera kan du for eksempel dase eller plaske på de skønneste strande ved Costa Rei eller ved Villasimius (ca. 40 km). Muraveras nærmeste strande ligger ca. 4 km fra byen. I området omkring Muravera er chancerne for at opleve de karakteristiske lyserøde flamingoer rigtig gode. De holder som regel til ved søer og vandhuller, ofte kaldet stagni.

Kort over Muravera

Klik på kortet og få et overblik over byen samt ferieboliger i området og på andre rejsemål på Sardinien.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Håndplukkede ferieboliger i Muravera

Blandt vores udvalg på hundredvis af ferieboliger i Italien, finder du en bred vifte hoteller, ferielejligheder og andre boligformer på Sardinien. Alle ferieboliger vi tilbyder i Muravera og på resten af øen besøges løbende af vores rejsekonsulenter, som derfor kan give dig personlige tips og råd, hvis du ønsker flere råg og tips boligerne eller området. 

Brug søgemaskinen ovenfor til at få et komplet overblik over tilgængelig ferieboliger i og omkring Muravera i din ferieperiode. Du kan efterfølgende klikke ind på de forskellige boliger i oversigten for at få en uddybende beskrivelse. 

Lufthavne og lokal transport

Når du skal holde ferie i Muravera, er det der gode chance for at finde en direkte flyforbindelse til nærmeste lufthavn. Sardiniens vigtigste lufthavn, Cagliari Lufthavn, ligger således knap 70 km herfra. Den benyttes af både lavprisflyselskaber som  easyJet, Ryanair, Vueling og Airberlin, samt de mere traditionelle som SAS, Lufthansa og British Airways. I sæsonen er der normalt mulighed for at flyve direkte hertil fra Billund og København.

Du kan altid selv tjekke det aktuelle udvalg af forbindelser til Sardinien i søgemaskinen her hos In-Italia Rejser.

Der er busforbindelse fra blandt andet Cagliari til Muravera. Rejsetiden vil dog som regel være betydeligt længere end i bil. Det er en af grundene til at vi som regel anbefaler vores rejsende at bestille billeje i Cagliari Lufthavn hjemmefra. Så kommer du hurtigere frem til din feriebolig og kan komme omkring i løbet af ferien uden at skulle være afhængig af offentlig transport.

Pakkerejser til Sardinien - nemt og trygt

Vil du ikke selv bøvle med at sammensætte en ferie i Muravera, er det nemt og ligeså billigt at vælge en pakkerejse til Sardinien hos In-Italia Rejser. Dertil kommer, at hvis du vælger at bestille fly, feriebolig og eventuelt billeje som en samlet pakke hos In-Italia, vil du være dækket af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden – det er ferie med ekstra tryghed.

Læs mere om pakkerejser til Sardinien med In-Italia Rejser

Restauranter og shopping

Muravera huser ca. 5000 indbyggere. Byen er velforsynet med banker, benzintanke, supermarked, isboder, slagter, forretninger og hospital. Forretningslivet udspiller sig primært i Via Roma. Man finder også en håndfuld spisesteder i byen, deriblandt Green Gallery, hvor man efter sigende skulle spise godt. Mandag morgen kommer det omrejsende marked som regel til byen - og om sommeren tages der initiativ til en række byfester og musikalske indslag i byen.

Læs mere om Muravera

Udflugter

Du har i Muravera et godt udgangspunkt for at drage fuld fordel af det sydlige Sardiniens lange herlige sandstrande med deres krystalklare vand, som er perfekt til snorkling og dykning. Du kan ligeledes glæde dig til at opleve de små kystbyer, som har masser af lokalkolorit og charme med deres smalle gader og torve.

Du bor for eksempel umiddelbart syd for området Ogliastra, som udover ensmuk kyststrækning er kendt for den skønne naturpark Gennargentu, der byder på søer, floder, samt smukke grotter og drypstenshuler.

Lokal links

Byens egen hjemmeside (italiensk)

Skjul teksten
 
 
search map