Feriebolig i Lotzorai på Sardinien

Terrazze Casa Rita

 
Terrazze Casa Rita er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazze Casa Rita er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lotzorai og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Nyd Sardinien med din familie: Omgivelserne er rolige blandt lokale familier, der tilbringer det mest af året (og deres liv) her. Antonello er din vært: han har opført seks lejligheder på den grund, hvor han selv har sit hus. Hans familie deler tiden mellem Toscana og Sardinien, så det kan være at hans børn er i haven ... eller på den anden side af havet.

Hvorfor vælge Lotzorai?

Vil du gerne undgå Sardiniens glamour helt ude ved vandet og dog være i kort køreafstand fra en rigtig god strand, så finder du det her. Inde i byen, hvor du kan gå eller køre til uden at være bange for at ikke finde en parkeringsplads, finder du butikker, spisesteder og de nødvendige tjenester (bankautomat, posthus osv.) - det nærmeste restaurant-pizzeria finder du kun 200 meter fra lejlighederne. Vender du bilen i modsat retning, så kommer du til stranden efter 1,2 km - her kan du ligge under parasollen eller på liggestole eller bare kaste et stort håndklæde på sandet helt ud ved vandet. Stranden er yderst børnevenlig, og hvis du ikke gider at stege i solen, kan du slappe af under pinjetræerne i skyggen

Udflugter

Naturoplevelser er nøgleordet på disse kanter; køreturen oppe i bjergene ad SS125 er utrolig smuk, ligesom kystvejen byder på skønne små bugter med udsigt over det klareste havvand. Arbatax er den største by i omegnen, men her finder du ikke mange seværdigheder. Det er ellers værd at køre efter nuraghe, oldtidens bygninger (i dag de fleste er ruiner), der viser en imponerende byggeteknik med de få teknologiske midler, som sarderne dengang besad.

Nyd have med pool

I haven foran ferielejlighederne har Antonello installeret en pool med børnebassin. Poolen er indhegnet, og du får nøglen til den porten. Haven er ret stor, og børnene kan gynge på legepladsen eller løbe rundt i den, når de ikke bader i poolen. Om du vil lege med eller bare nyde tilværelsen med en bog eller et glas vin i hånden er op til dig. Du kan gemme dig i skyggen på terrassen eller solbade ved poolen. Har du lyst til at grille, så er det også muligt – hver lejlighed har sin egen grill foran terrassen.

Syv rummelige lejligheder med hver sin private terrasse

Seks af lejlighederne ligger i stueetagen og én på første sal. Lejlighederne i stueetagen har alle udgang til overdækket terrasse, mens den på første sal har overdækket terrasse. Alle lejlighederne har køkkenhjørne med 4 kogeplader samt et stort køleskab. Hver lejlighed har plads til 4 personer i soveværelserne – på forespørgsel er det muligt at tilsætte en ekstra opredning. Endvidere er der vaskemaskine og wi-fi i hver ferielejlighed.

Lejlighederne på Terrazze Casa Rita

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser (stueetage med terrasse)

Lejlighederne består af opholdsstue med opholdsstue og køkkenhjørne med udgang til overdækket terrasse med bord og stole (og grill), der vender mod haven og poolen. De indeholder endvidere soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser samt vaskemaskine.

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser (1. sal med terrasse)

Der er en lejlighed på første sal. Den består af opholdsstue med opholdsstue og køkkenhjørne med udgang til overdækket terrasse med bord og stole (og grill), der vender mod haven og poolen. Den indeholder endvidere soveværelse med dobbeltseng og soveværelse med to enkeltsenge samt badeværelse med toilet og bruser.

 
 

Gæstebedømmelser af Terrazze Casa Rita

Læs personlige anmeldelser af Terrazze Casa Rita som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazze Casa Rita. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Super, afslappende, afstressende dage - 02.08.-08.09.15

Min familie og jeg (2 børn, 7 + 12 år) har tilbragt en meget dejlig tid i Casa Rita.Vores værtinde var meget hjælpsom og meget venlig. Det perfekte familieferiekompleks. Fredligt, lyst, rummeligt, rent og moderne. Jeg kan kun anbefale det!

Læs mere
 
search map