Anmeldelser af Agriturismo I Mandorli
Bo i skønne landlige omgivelser tæt på kysten
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Herligt sted!

Vi tilbraget 4 nætter på i Mandorli og vi var meget tilfredse! Vi blev godt modtaget og fik nogle dejlige værelser som blev gjort rent hver dag. En ekstra bonus var et lille køleskab i værelset hvor man kunne opbevare drikkevarer osv.

Meget fint poolområd med gode afdelinger til begge vores børn (2 og 6 pr). Gode solstole og plads til at ligge og sole sig. Vi havde sat pris på muligheden for at kunne købe drikkevarer og snacks ved poolen. Havde ikke haft behov for det helt store bare vand, øl og chips.

Vi spiste middagsmenuen hver aften og den bestod af en kold forret (ost, melon/skinke osv.), pasta, kødret med tilbehør (eks. grillet kotellet) samt sorbet eller frugt til dessert. Husets vin indgik også i menuen og det kostede 26 euro pr. person pr aften hvilket var rimeligt. Desværre var rødvinen ikke noget specielt, men man kunne købe flasker af noget andet hvis man ville. Middagen serveredes fra kl. 20.00 hvilket var lidt sent for vores mindste og det var svært at få noglet børnepasta tidligere end da. En aften lykkedes det os at på en tallerken på værelset omkring kl. 19. Morgenmaden var overordnet set rigtig god!

Resortet har en god beliggenhed hvis man vil køre til havet. Fin strand i ca. 15 minutters afstand.

Jeg vil lige advare om hundene der vogter fårene. En morgen blev jeg nødt til at løbe hvor jeg blev virkeligt skræmt. Der skete intet men vær opmærksom på det så du kan slappe af i forhaven når fårene er der.

Totalt set et virkeligt godt sted.

Lotzorai som feriedestination

Agriturismo I Mandorli
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Agriturismo I Mandorli
Dobbeltværelse
Dobbeltværelse (classic) m. opredning
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2018
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Vis alle anmeldelser fra Agriturismo I Mandorli
 
search map