Hotel i Lotzorai på Sardinien

Agriturismo I Mandorli

Bo i skønne landlige omgivelser tæt på kysten Du vil sætte pris på poolen Oliventræer, rosmarin og mange andre grønne glæder Fårefolden er en stemningsfuld lydkulisse Trappen fra p-pladsen op til Agriturismo I Mandorli
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Vi siger velkommen til Agriturismo I Mandorli! På dette skønne madsted tilfredsstilles ikke kun din appetit, men også din indre vandhund: Her er vand for hele familien med både pool og børnepool. Og blot ca. 8 km herfra ligger de nærmeste sandstrande ved Santa Maria Navarrese. Kom og spis og plask!

Pool med panoramisk landskabsudsigt

Landstedets poolområde er meget indbydende. Herfra kan man skue ud over hele landskabet med bjergene i baggrunden og om aftenen, hvor poolen er smukt oplyst, kan man tilmed følge lyskeglen fra fyret nede i Arbatax. Poolen har en vis størrelse og der er derudover også børnepool, jacuzzi, bruser og toiletter.

Læs mere om Agriturismo I Mandorli

Genuint madsted

Agriturismo I Mandorli er meget lokalkendt for deres køkken. Retterne spænder over lokal variant af ravioli, helstegt pattegris og mange andre pasta- og kødretter af både lokal og italiensk oprindelse. Man kan bestille halvpension, som betales direkte på stedet - eller bestille den helt store lokale middag/frokost (spørg dernede ved ankomst). Derudover kan man naturligvis også spise a la carte - ligesom man kan bestille lette anretninger til frokost ved poolen. Råvarerne stammer i vid udstrækning fra deres selvforsynende gård med produktion af bl.a. vin, olivenolie, grøntsager og pecorino-ost fra de utallige får, som holder til i den store fold foran hovedbygningen. Fårene skaber en helt særlig landlig stemning, især når der bræges og bjældes i aftenskumringen og lydene når restauranten. Samme restaurant benyttes også både til frokost og morgenmad. Restauranten er også åben dagligt til frokost - på nær mandag og tirsdag. Om aftenen kan du inden aftensmaden deltage i en stemningsfuld aperitivo, hvor der mod et engangsbeløb serveres spritz, vin og hjemmelavede delikatesser.

Landsted par excellence

Her bliver landskabet ikke grønnere, luften ikke renere og højden til himlen ikke højere. Når man forlader hovedvejen på vej hen til Agriturismo I Mandorli, så er den sidste 1 km ad grusvej, hvorfor det anbefales at ankomme i dagslys. Der er gratis parkering nede foran ejendommen og derefter en udvendig trappe op til restauranten og værelserne. Man kan dog også køre bagom helt op til hovedbygningen og læsse af.

Værelserne på Agriturismo I Mandorli

Dobbeltværelse (classic)

Disse 11 værelser ligger i flere bygninger koncentreret omkring hovedbygningen. De ligger enten i stueplan eller på 1. sal og har alle terrasse. De har alle aircondition, wi-fi, lille køleskab og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser.

Dobbeltværelse (superior)

De to Superior-værelser er mere rummelige og har højere kvalitet end standardværelserne. De har terrasse tæt på swimmingpoolen, og disse værelser er forsynet med marmorbadeværelser. .

Dobbeltværelse (classic) m. opredning

De to værelser ligger enten i stueplan eller på 1. sal og balkon eller terrasse. De har aircondition, wi-fi, lille køleskab og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser.

Juniorsuite

Suiten ligger på 1. sal og har en stor balkon med bord og stole, næmest en lille stue i det fri. Der er badeværelse med bruser og aircondition.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Agriturismo I Mandorli

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo I Mandorli som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo I Mandorli. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 15 anmeldelser fra Agriturismo I Mandorli

Super omgivelser og lækker pool

Dejlig værelse med altan og god plads til 4. Super pool med masser af plads. Meget venligt personale og ok morgenmad. Aftensmaden var ikke helt i top (især når det er så nemt at få lækker mad i området) og vil anbefale at man køre andre steder hen og spiser.

Læs mere

Herligt sted!

Vi tilbraget 4 nætter på i Mandorli og vi var meget tilfredse! Vi blev godt modtaget og fik nogle dejlige værelser som blev gjort rent hver dag. En ekstra bonus var et lille køleskab i værelset hvor man kunne opbevare drikkevarer osv.

Meget fint poolområd med gode afdelinger til begge vores børn (2 og 6 pr). Gode solstole og plads til at ligge og sole sig. Vi havde sat pris på muligheden for at kunne købe drikkevarer og snacks ved poolen. Havde ikke haft behov for det helt store bare vand, øl og chips.

Vi spiste middagsmenuen hver aften og den bestod af en kold forret (ost, melon/skinke osv.), pasta, kødret med tilbehør (eks. grillet kotellet) samt sorbet eller frugt til dessert. Husets vin indgik også i menuen og det kostede 26 euro pr. person pr aften hvilket var rimeligt. Desværre var rødvinen ikke noget specielt, men man kunne købe flasker af noget andet hvis man ville. Middagen serveredes fra kl. 20.00 hvilket var lidt sent for vores mindste og det var svært at få noglet børnepasta tidligere end da. En aften lykkedes det os at på en tallerken på værelset omkring kl. 19. Morgenmaden var overordnet set rigtig god!

Resortet har en god beliggenhed hvis man vil køre til havet. Fin strand i ca. 15 minutters afstand.

Jeg vil lige advare om hundene der vogter fårene. En morgen blev jeg nødt til at løbe hvor jeg blev virkeligt skræmt. Der skete intet men vær opmærksom på det så du kan slappe af i forhaven når fårene er der.

Totalt set et virkeligt godt sted.

Læs mere

Tranquility - ro i meget smukke omgivelser

Utrolig smuk udsigt fra vores altan.
Meget fredfyldt sted med lækker mad - roligt pool område.

Læs mere

Det smukkeste lille åndehul

Gården er smukt placeret i et grøn paradis af blomster og krydderurter med udsigt til bjergene. Fine værelser og skønt poolområde. Dejlig stille og rolig atmosfære. Maden (aftensmaden) var i år desværre ikke så god som sidste år. Vinen var decideret udrikkelig (og vi er ikke sarte). Morgenmaden slutter allerede kl. 9.15, hvilket er noget tidligt, når aftensmenuen først er færdig kl. ca. 22.30 - især for børn. Men alt andet er skønt på dette sted, som vi besøgt for anden gang i år.

Læs mere

Fantastisk!

Smukt, stille og perfekte menuer! Tag hertil på ferie!

Læs mere

Meget smukt og hyggeligt

Vi havde nogle gode dage her - hyggeligt værelse, dejligt mad, god stemning, skønt poolområde (både for små og store børn) og en rigtig smuk udsigt over dalen og bjergene. Vi kan klart anbefale andre at besøge dette sted, hvis man trænger til ro og afslapning i skønne omgivelser. Vores børn var også vilde med stedet.

Læs mere
 
search map