Hotel i Lotzorai på Sardinien

Agriturismo I Mandorli

Pris fra pr. pers.
Bo i skønne landlige omgivelser tæt på kysten Du vil sætte pris på poolen Oliventræer, rosmarin og mange andre grønne glæder Fårefolden er en stemningsfuld lydkulisse Trappen fra p-pladsen op til Agriturismo I Mandorli
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Vi siger velkommen til Agriturismo I Mandorli! På dette skønne madsted tilfredsstilles ikke kun din appetit, men også din indre vandhund: Her er vand for hele familien med både pool og børnepool. Og blot ca. 8 km herfra ligger de nærmeste sandstrande ved Santa Maria Navarrese. Kom og spis og plask!

Pool med panoramisk landskabsudsigt

Landstedets poolområde er meget indbydende. Herfra kan man skue ud over hele landskabet med bjergene i baggrunden og om aftenen, hvor poolen er smukt oplyst, kan man tilmed følge lyskeglen fra fyret nede i Arbatax. Poolen har en vis størrelse og der er derudover også børnepool, jacuzzi, bruser og toiletter.

Genuint madsted

Agriturismo I Mandorli er meget lokalkendt for deres køkken. Retterne spænder over lokal variant af ravioli, helstegt pattegris og mange andre pasta- og kødretter af både lokal og italiensk oprindelse. Man kan bestille halvpension, som betales direkte på stedet - eller bestille den helt store lokale middag/frokost (spørg dernede ved ankomst). Derudover kan man naturligvis også spise a la carte - ligesom man kan bestille lette anretninger til frokost ved poolen. Råvarerne stammer i vid udstrækning fra deres selvforsynende gård med produktion af bl.a. vin, olivenolie, grøntsager og pecorino-ost fra de utallige får, som holder til i den store fold foran hovedbygningen. Fårene skaber en helt særlig landlig stemning, især når der bræges og bjældes i aftenskumringen og lydene når restauranten. Samme restaurant benyttes også både til frokost og morgenmad. Restauranten er også åben dagligt til frokost - på nær mandag og tirsdag. Om aftenen kan du inden aftensmaden deltage i en stemningsfuld aperitivo, hvor der mod et engangsbeløb serveres spritz, vin og hjemmelavede delikatesser.

Landsted par excellence

Her bliver landskabet ikke grønnere, luften ikke renere og højden til himlen ikke højere. Når man forlader hovedvejen på vej hen til Agriturismo I Mandorli, så er den sidste 1 km ad grusvej, hvorfor det anbefales at ankomme i dagslys. Der er gratis parkering nede foran ejendommen og derefter en udvendig trappe op til restauranten og værelserne. Man kan dog også køre bagom helt op til hovedbygningen og læsse af.

Værelserne på Agriturismo I Mandorli

Enkeltværelse med balkon/terrasse (inkl. morgenmad)

Bestiller man et enkeltværelse, så får man et af dobbeltværelserne. De 11 værelser ligger i flere bygninger koncentreret omkring hovedbygningen. De ligger enten i stueplan eller på 1. sal og har alle terrasse. De har alle aircondition, wi-fi, lille køleskab og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser.

Dobbeltværelse med balkon/terrasse (inkl. morgenmad)

Disse 11 værelser ligger i flere bygninger koncentreret omkring hovedbygningen. De ligger enten i stueplan eller på 1. sal og har alle terrasse. De har alle aircondition, wi-fi, lille køleskab og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser.

Tresengsværelse med balkon/terrasse (inkl. morgenmad)

De to værelser ligger enten i stueplan eller på 1. sal og balkon eller terrasse. De har aircondition, wi-fi, lille køleskab og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser.

Firesengsværelse med balkon/terrasse (inkl. morgenmad)

Disse fire værelser ligger enten i stueplan eller på 1. sal og balkon eller terrasse. De har aircondition, wi-fi, lille køleskab og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. De to ekstra opredninger kan være i køjeseng.

Suiteværelse Superior med veranda (inkl. morgenmad)

Værelset ligger i stueplan og har veranda med bord og stole. Det består af lille stue med sofa, bord og stole, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Værelset har aircondition.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Hotel Su Lithu

Bitti, Sardinien

Hotel Su Gologone

Oliena, Sardinien

Agriturismo Guparza

Posada, Sardinien

Anbefalinger til dig

Residence Stella di Gallura

Porto Rotondo, Sardinien

Residence Borgo degli Ulivi

Arbatax, Sardinien

Residence Gli Ontani

Orosei, Sardinien

Populært på Sardinien

search map