Anmeldelser af Villa Vannina

 
Villa Vannina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Vannina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Isola Rossa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Vannina

Læs personlige anmeldelser af Villa Vannina som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Vannina. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Susanne og familie fra Augustenborg boede på Villa Vannina i Isola Rossa fra d. 9. til d. 16. juli 2005.

Vi er kommet godt hjem, og vores tur til Sardinien var utroligt vellykket. Den første uge boede vi i Isola Rossa i en dejlig lejlighed ved navn Villa Vannina. Vi havde god udsigt over vand og by, og lejligheden lå tæt ved strand og by.
Meget hurtigt blev vi en del af det lille samfund med venlige og imødekommende italienere. Vi fik set en stor del af kysten mod både syd og nord. Også James Bond stranden Stintino besøgte vi. Inde i baglandet besøgte vi de mest charmerende byer, hvor vi handlede og oplevede sardernes byliv. Vi kunne godt tænke os en anden gang, at besøge stedet og den dejlige lejlighed i foråret eller i efteråret. Aldeles anbefalelsesværdigt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 1 voksen, 3 børn
Navn
Jørn og Jeanne fra Odder boede på Villa Vannina i Isola Rossa fra d. 18. til d. 25. maj 2004. De fortalte efter turen:

Sidst i maj, 2004 boede vi i Villa Vannina i Isola Rossa.
Tidspunktet var nok meget perfekt, da vejret var behageligt og naturen smuk og blomstrende. Vi lejede hjemmefra en bil til ca. 1650 kr., og den stod i lufthavnen, da vi ankom.
Det var let at finde Isola Rossa, men vi troede en overgang, at vi havde mistet en vej, for vejen fra Badesi Mare - byen lige før Isola Rossa- var lang og snoet.
Vi var lidt forsinkede, men blev venligt vist til rette af Michele (hans kontor ligger midt i byen lige ud for stranden).
Der er 4 lekligheder i huset. Vi havde den lejlighed, som man ser på billedet nederst til højre. Det var en udmærket lejlighed til den billige maj - pris (765 kr plus 720 kr for rengøring og leje af sengelinned og håndklæder). Alt var pænt og rent.
Der er en morgenterrasse på bagsiden af huset. Der var imidlertid ikke sol før hen på formiddagen, men det var ok. Ud mod vejen er der en aftenterrasse.
Inden vi rejste var Michele venlig at vise os lejligheden ovenpå. Den var mere lækkert indrettet, og desuden var der rigtigt fine møbler på terassen, som er meget stor og med udsigt over vandet og byen. Så - hvis prisen var den samme, ville vi vælge den lejlighed. Men i den uge vi var der, boede den italiener der en medejer af In-Italia der i nogle dage, og han sagde, at de var ved at se på priserne, som nok skulle forhøjes lidt og gøres forskellige på de forskellige lejligheder. Det finder vi rimeligt.
Beliggenheden af huset er perfekt. 1 minut til en dejlig bred sandstrand, og vandet var simpelthen så klart og dejligt. Fra huset langs stranden går en dejlig strandpromenade hen til den lille hyggelige by med et par gode spisesteder . Vi syntes at maden var lidt dyr, men især på hotellet - Albergo Corallo - var maden rigtig god og betjeningen super. Der er et supermarked og er rigtig velassorteret fiskeforretning, og så er der et minut fra huset den lille købmand, hvor jeg hver morgen gik op og købte frisk brød og hvad vi ellers havde brug for.
Og så øen! Den er et besøg værd! Men på den uge vi var der, nåede vi bare at opleve en meget lille del. Det var storslået og smukt, og så var der jo ingen mennesker!
Og ingen steder har vi set så frodige grøftekanter.
Alt i alt var det en meget dejlig ferie - øen, byen, lejligheden og menneskene.
Vi har helt bestemt lyst til at komme tilbage - til Isola Rossa.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2004
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Stig og familien fra Sommersted holdt sommerferie på Villa Vannina fra d. 14. til d. 21. juli 2001. De skrev om oplevelsen:

Vi vil starte med en ros til jer!!! - det har været en 100% oplevelse at bestille feriebolig gennem jer - og vi er klar næste år igen!!!
Det er den mest lækre lejlighed vi har prøvet på vore mange ture sydpå - alt var perfekt. Vi blev modtaget af en meget sympatisk fyr hr. Michele, der viste os hvor tingene var og var der problemer skulle vi bare henvende os ( vi havde ingen !! ).
Selvom lejligheden er lækker, synes vi måske nok at prisen var lige til den gode side for 2 pers. idet byen ganske enkelt er kedelig (i hvert fald til os) der mangler butikker og det kan et ugentlig marked altså ikke gøre det ud for. Men med hensyn til lejligheden havde vi på fornemmelsen at den rent faktisk var til 4 pers. idet der i stuen var en dobbelt sovesofa??, hvis det er tilfældet så er prisen tilpas.
Standen er pragtfuld og meget velegnet til børn. Man skal dog ikke tage børn over 12 år med idet der ganske enkelt ikke er noget by hvor de kan gå på shopping.
Stor ros til Jeres hjemmeside som gi'r et fint billede af mulighederne.
Vi kan anbefale Sardinia Ferries, hvor man kan bestille og betale billet over internet. Når betaling er gennemført kommer der en E-mail billet, som er den man skal bruge når man skal på færgen - nemt og enkelt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2001
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jonas og kæresten fra Malmø tilbragte en uge på Villa Vannina fra d. 14. til d. 21. juli 2001. Han skrev til os efter hjemkomsten:

Turen var dejlig. stränderna fantastiska og et godt råd er at ta bilen ud og pröve alle läckra spiaggor som finnes i närheden. 
Villa Vaninna var meget läckert og velordnet og välhållet. Rent og godt. Et andet tips kan vare at be att få överetagen, som kostar det samme, men har en stor dejlig terasse, som er privat og desuden kan man på under etagen höre dem der går ovanpå... 
God service av signor Michele. Byn var måske noget för lille för min smag, men det er ju heldigvis ulike...

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2001
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2
 
search map