Feriebolig i Isola Rossa på Sardinien

Villa Vannina

 
Villa Vannina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Vannina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Isola Rossa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Smukt hus i rød granit ikke langt fra stranden og centrum af selve byen Isola Rossa. I nærheden - ca. 50 meter fra huset - findes restaurant og indkøbsmuligheder.

Villa indrettet med 4 lejligheder

Villaen huser tre toværelseslejligheder og en treværelseslejlighed, de er velmøblerede og ligger enten i stueetagen eller oppe på første sal. Lejlighederne i stueetagen råder over lille haveplads, dem på første sal har havudsigt fra balkonen / terrassen. På stedet er der desuden bruser i haven og fælles vaskemaskine.

Læs mere om Villa Vannina

Lejlighederne på Villa Vannina

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser

Lejlighederne består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Selv om stranden og havet blot ligger ca. 50 m fra villaen, er der ikke havudsigt fra stueetagen.

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser (stueetage med have)

Lejligheden ligger i stueetage og består af opholdsstue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med køjeseng og badeværelse med toilet og bruser. Selv om stranden og havet blot ligger ca. 50 m fra villaen, er der ikke havudsigt fra stueetagen.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Villa Vannina

Læs personlige anmeldelser af Villa Vannina som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Vannina. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Villa Vannina

Villa Vanja, lidt skuffende.

Lejligheden vi fik anvist, viste sig at ligge 4-5 trin ned ad en trappe, så det gav sådan en "kælder-fornemmelse".
Selve lejligheden var sådan set ok, men sengen var slidt -man trillede sammen på midten, og puderne lugtede ikke så rart. Men mest utilfredsstillende fandt vi udepladsen, som var ganske lille og helt uden udsyn. Man følte sig ganske enkelt lukket inde.
Beskrivelsen af lejlighederne, nævner en større på 1. sal, som også har meget bedre udsigt over området, så vi henvendte os på kontoret for at høre om vi kunne flytte derop.
Det var ikke muligt, da de slet ikke råder over de to største lejligheder. Men heldigvis var manden på kontoret rar og hjælpsom, og skaffede os en anden lejlighed med fin udsigt over området.

Læs mere

Finn og familie fra Holstebro boede på Villa Vannina i Isola Rossa fra d. 26. juli til d. 2. august 2012.

Generelt er vi vældig godt tilfreds med turen, lejligheden og servicen på det lokale kontor.
Stranden, som ligger kun 50m fra lejligheden, var nok en af de allerbedste af de ca. 10 strande vi prøvede forskellige steder på øen.
Dog skal man være opmærksom på at lejligheden ligger i lige ud til en parkingsplads, hvor mange strandgæster parkerer. Det giver meget trafik hele dagen og aftenen lige ud for huset.
En anden ting er at et lille, men meget støjende tivoli kørte på pladsen hver aften fra 21:30 til 24.
Da det var så varmt at vi blev nødt til at sove for åbne vinduer, kunne vi ikke slippe for støjen.
Vi fik oplyst at dette "halløj" var der hvert år sidste uge i juli og de 2 første i august.
Omvendt var der jo ekstra underholdning for børnene :-)
Vi kan bestemt anbefale Isola Rossa, men næste gang vil vi nok vælge en lejlighed, som ligger lidt mere roligt

Læs mere

Ann og Jan-eric fra Stockholm i Sverige boede på Villa Vannina i Isola Rossa fra 31. maj til 9 juni 2012.

Rejsen har været til fuld tilfredshed. Godt vejr hele tiden. 22-23 grader i vandet. Isola Rossa er blevet lidt bedre de senere år. Der er et supermarked i byens centrum. Tidligere var det vanskeligt at købe kød. Desuden er formidlingen, La Prima Immobiliare, fremragende. Venlige mennesker og god information.

Læs mere

Lise og manden fra Humble boede på Villa Vannina i Isola Rossa fra d. 9. til d. 14. maj 2011.

Hele forløbet med leje og ophold i lejligheden i Isola Rossa gik fint. Jeres betjening er i top, og det var rart at kunne læse de tidligere lejeres kommentarer, før vi valgte lejlighed. Personalet i Isola Rossa var meget søde og hjælpsomme.

Lejligheden var perfekt til formålet, den lækreste strand for enden af gaden, ikke alt for turistet by (ihvert fald ikke i maj!), fint udbud af butikker og spisesteder, skøn aftenterrasse, fint indrettede rum (dog flyttede vi rundt på de tunge stole og brugte havemøblerne). Sovesofaen var noget nusset i forhold til resten af møbleringen.

Men der er også nogle irritationspunkter: Hvorfor tømmer man lejligheden totalt for opvaskemiddel, salt, sukker, krydderier, toiletpapir mm? Jeg kan forestille mig, at de tidligere lejere, ligesom os, har været ude og investere i de samme varer, som vi kun bruger en lille smule af. Og at de ligesom os har efterladt tingene til de næste...

Et andet problem er, at der i lejligheden - og i alle øvrige bygninger i området? - er meget lydt. Vi var heldige at være alene i huset, men blev forstyrret af naboerne, som kom hjem meget sent og stod meget tidligt op. Desuden ligger lejligheden lige ud for en containerplads, som bliver brugt af hele kvarteret, ligesom den bliver tømt af store maskiner kl. 7 om morgenen. Der var håndværkere i flere nabohuse, som også bankede fra tidlig morgenstund, og jeg kan forestille mig, at der snart kommer byggeaktivitet på byggetomten udfor lejligheden. Det er hyggeligt med liv omkring, men også rart at kunne få sin nattesøvn.

Læs mere

Susanne og familie fra Augustenborg boede på Villa Vannina i Isola Rossa fra d. 9. til d. 16. juli 2005.

Vi er kommet godt hjem, og vores tur til Sardinien var utroligt vellykket. Den første uge boede vi i Isola Rossa i en dejlig lejlighed ved navn Villa Vannina. Vi havde god udsigt over vand og by, og lejligheden lå tæt ved strand og by.
Meget hurtigt blev vi en del af det lille samfund med venlige og imødekommende italienere. Vi fik set en stor del af kysten mod både syd og nord. Også James Bond stranden Stintino besøgte vi. Inde i baglandet besøgte vi de mest charmerende byer, hvor vi handlede og oplevede sardernes byliv. Vi kunne godt tænke os en anden gang, at besøge stedet og den dejlige lejlighed i foråret eller i efteråret. Aldeles anbefalelsesværdigt.

Læs mere

Jørn og Jeanne fra Odder boede på Villa Vannina i Isola Rossa fra d. 18. til d. 25. maj 2004. De fortalte efter turen:

Sidst i maj, 2004 boede vi i Villa Vannina i Isola Rossa.
Tidspunktet var nok meget perfekt, da vejret var behageligt og naturen smuk og blomstrende. Vi lejede hjemmefra en bil til ca. 1650 kr., og den stod i lufthavnen, da vi ankom.
Det var let at finde Isola Rossa, men vi troede en overgang, at vi havde mistet en vej, for vejen fra Badesi Mare - byen lige før Isola Rossa- var lang og snoet.
Vi var lidt forsinkede, men blev venligt vist til rette af Michele (hans kontor ligger midt i byen lige ud for stranden).
Der er 4 lekligheder i huset. Vi havde den lejlighed, som man ser på billedet nederst til højre. Det var en udmærket lejlighed til den billige maj - pris (765 kr plus 720 kr for rengøring og leje af sengelinned og håndklæder). Alt var pænt og rent.
Der er en morgenterrasse på bagsiden af huset. Der var imidlertid ikke sol før hen på formiddagen, men det var ok. Ud mod vejen er der en aftenterrasse.
Inden vi rejste var Michele venlig at vise os lejligheden ovenpå. Den var mere lækkert indrettet, og desuden var der rigtigt fine møbler på terassen, som er meget stor og med udsigt over vandet og byen. Så - hvis prisen var den samme, ville vi vælge den lejlighed. Men i den uge vi var der, boede den italiener der en medejer af In-Italia der i nogle dage, og han sagde, at de var ved at se på priserne, som nok skulle forhøjes lidt og gøres forskellige på de forskellige lejligheder. Det finder vi rimeligt.
Beliggenheden af huset er perfekt. 1 minut til en dejlig bred sandstrand, og vandet var simpelthen så klart og dejligt. Fra huset langs stranden går en dejlig strandpromenade hen til den lille hyggelige by med et par gode spisesteder . Vi syntes at maden var lidt dyr, men især på hotellet - Albergo Corallo - var maden rigtig god og betjeningen super. Der er et supermarked og er rigtig velassorteret fiskeforretning, og så er der et minut fra huset den lille købmand, hvor jeg hver morgen gik op og købte frisk brød og hvad vi ellers havde brug for.
Og så øen! Den er et besøg værd! Men på den uge vi var der, nåede vi bare at opleve en meget lille del. Det var storslået og smukt, og så var der jo ingen mennesker!
Og ingen steder har vi set så frodige grøftekanter.
Alt i alt var det en meget dejlig ferie - øen, byen, lejligheden og menneskene.
Vi har helt bestemt lyst til at komme tilbage - til Isola Rossa.

Læs mere
 
search map