Anmeldelser af Villa Serreri

 
Villa Serreri er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Serreri er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Isola Rossa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Serreri

Læs personlige anmeldelser af Villa Serreri som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Serreri. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Karen og familie fra Rønde boede på Villa Serreri i Isola Rossa fra d. 5. til d. 12. juli 2010.

Isola Rossa er en lille overskuelig by med meget dejlige strande - både sandstrande og klippestrande med gode snorkelmuligheder.
Dejlig lejlighed, tæt v strand og med en fin terrasse. Ok køkken, så man selv kan lave mad.
Baglandet er smukt. Vi kørte en aftentur til Aggius og fik en fantastisk middag på Azienda Agrituristica: Il Muto Di Gallura lidt uden for Aggius.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 5 voksne
Navn
Astrid og Jesper fra Svendborg boede på Villa Serreri i Isola Rossa fra d. 26. juli til d. 1. august 2009.

Området passede os rigtig godt. Vi var en del rundt på Nordøen, og vi blev bekræftede i, at vi boede det bedste sted.
Nordøen og i særdeleshed den vestlige del var tilpas afslappet og egentlig meget autentisk - i modsætning til Smeralda kysten, som vi også besøgte på en af vores mange opdagelsesture. Fra Isola Rossa var det også meget nemt at køre til andre udflugtsmål, som for eksempel Capo Testa, Smeralda, Porto Servo, Rotondo og Golfo Aranchi. Vi besøgte også midtøen med korkproduktion, kurveflet mm - især faldt vi for Aggius, som var fantastisk smuk med de gamle stenhuse og meget imødekommende lokalbefolkning. Vi kørte gennem Calangianus og Tempio og ud på de små veje i bjergene. Skøn skøn natur og vidunderligt klima med en frisk vind.
Isola Rossa var hyggelig, og det var skønt, at gæsterne primært var italienske. Dejligt, at øen ikke rummer den ucharmerende charterturisme, som man finder mange steder omkring Middelhavet.
Opholdet levede fuldt ud op til vores forventninger.
Vi besøgte også Bosa, hvor I har lejligheder ved Temo-floden, og vi var glade for ikke at skulle bo der. Der var langt til alting, syntes vi, og byen var ikke så charmerende. Kun køreturen mellem Alghero og Bosa var vidunderlig smuk, men tog godt en time.
> Har I tips til de næstkommende?
Vores tip går på overnatningen i Alghero, hvor vi bookede os ind på et hotel for at være i nærheden af lufthavnen - vi skulle checke ind i lufthavnen kl. 06.30.
Vi tog chancen og var heldige med det første hotel, som hed Hotel Barcelona. Hotellet lå i gåafstand til den gamle bydel, tæt på Lidoen og stranden, der var air-con på værelset, det var smagfuldt indrettet og prisen for et dobbeltværelse med morgenmad var på 90 Euro.
Det kan helt bestemt anbefales.
Billeje er en rigtig god ting. Vi tilbragte kun en hel dag hjemme i Isola Rossa, og hver dag medbragte vi badetøj og håndklæder, så vi kunne bade ved en af de utallige strande.
Især var det fantastisk også at bade fra klipper - lige nord for Bosa er der et område med flade klipper ud i vandet og ved Capo Testa kan man også bade fra klipper.
Vores lejlighed var stor - til 6 personer - men rimelig billig, og det var dejligt at bo i et rigtigt hus med skodder for vinduerne, så vi havde mulighed for at regulere temperatur og udluftning.
Køkkenet i lejligheden var gammelt, men rent. Det var blot meget sparsomt udstyret. For eksempel var der kun 2 mellemstore glas at drikke af, og dem brugte vi til vand, juice, vin og andet. Der var tre kaffekrus, og ingen redskaber til madlavning. Tørrestativet i køkkenskabet var fedtet, og vi brugte det derfor ikke.
Det betød, at vi valgte ikke at lave varm mad i køkkenet. Men der er rig lejlighed for også at spise brød, ost, pølse, tomater, pesto og drikke vin uden at skulle tilberede maden. SÅ det gik rigelig fint!!
Jeg tænker, at hvis der kom en familie eller et selskab på seks personer, så ville servicen ikke række.
Saniteten på badeværelset var i sagens natur gammelt, men toilettet lugtede fælt.
Vi var forberedte på en ringe standard for brusenichen, så vi tog bad ved gårdbruseren. Det var helt vidunderligt

Det ultimative var dog, at huset lå 50 meter fra havet. DET var helt vidunderligt. Vi morgenbadede, vi badede efter udflugterne, og vi kunne sagtens tilbringe en hel dag ved vores egen strand.

Jesper sagde da vi stod i bølgerne sammen med en masse højttalende italienere og deres børn: "Det er lidt ligesom at være med i en Fellini-film."

Vi har været særdeles tilfredse med jeres service og hjælpsomhed. Det har været en stor hjælp, når man selv skal stykke sin rejse sammen. Vi er også mget glade for, at I beder om responsOplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Lars og rejsefælle fra Egå boede på Villa Serreri i Isola Rossa fra d. 2. til d. 9. juli 2005.

Vi ankom desværre meget sent lørdag d. 2/7 (ca kl. 0,30) og kunne slet ikke finde stedet - hverken der, hvor vi skulle have nøglen og der, hvor lejligheden lå. Byen savner helt gadeskilte. Vi havde ganske vist et telefonnummer, men det ville vi ikke ringe på langt over midnat, hvorfor vi fandt et lille hotel, der havde et ledigt værelse. Søndag fandt vi så, med hotellets mellemkomst, frem til udlejer og dermed også lejligheden. Der var tale om en meget lille lejlighed, hvor specielt badeværelset havde en meget ringe standard, men også møblerne i stuen var ringe og lignede noget, der var købt på et genbrugsmarked. De elektriske installationer så meget farlige og meget hjemmelavede ud. Der var ikke nogen egentlig terrasse, men en en repos foran 2 lejligheder, der skulle gøre det ud for terrasse. I den anden lejllighed boede en familie med 4 børn, så deres badetøj m.v. fyldte hele terrassen, der også var meget spagfærdigt møbleret. Vi var derfor uden terrasse i hele ugen. Det var ikke muligt at se TV fra dem TV-antenne, der var i stuen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 6 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Anders og familie fra Charlottenlund boede på Villa Serreri i Isola Rossa fra d. 30. april til d. 5. maj 2004 og svarede som følgende til vores brev efter rejsen:

- Har I været glade for byen og området?
Ja det var et godt område. Der sker ingenting og det var hvad vi gik efter.
- Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger?
Vi kan godt lide når det er primitivt så udfra den synsvinkel ja. Vi synes I skal bekrive at lejligheden er primitiv (f.eks. er der ikke særlig meget varmt vand). Vi vil anbefale jer at finde nogen selvstændige huse i området - man bor meget tæt i Villa serreri (for tæt til en hel uge) - det er en klar fordel at leje hele huset. Der er kommet en ny bebyggelse inden byen som ser ok ud. Nok lidt mainstream men ok.
- Har I tips til de næstekommende?
En bil er godt for at se omkring.
- Har I ellers andre kommentarer om bolig, området, de lokale eller os?
Michele gav os en god service og var virkelig venlig.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2004
Antal rejsende 5 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2003
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Britt og familien fra Birkerød boede på Villa Serreri fra d. 7. til d. 14. juli 2001. Hun meddelte om turen:

Vi er lige kommet hjem, for vi har efter Isola Rossa været på Korsika og derefter midt på Sardinien bl.a. i Dorgali-området og vandret i bjergene. Også et pragtfuldt og fantastisk område, der er værd at anbefale!
Vi er meget fascinerede af Sardiniens varierede natur og befolkningens venlighed. Også at der er så mange muligheder for friluftsliv: ridning, cykling, vandring og sejlads m.v. Det var bare ærgerligt, at så få kunne engelsk og tysk, så vi ikke rigtigt kunne komme i kontakt med dem. Vi måtte klare os med de få italienske brokker, vi kunne og fagter og gebærder.
Isola Rossa er et perfekt sted til børnefamilier og hvis der rigtigt skal slappes af. Strandene er børnevenlige, der er ikke så meget strøm og der er lavt i vandkanten. Der er meget stille og roligt i byen nok for stille for unge mennesker. Der er absolut ikke noget natteliv! 
Vi var godt tilfredse med vores lejlighed, som lå perfekt og vi synes, prisen var meget rimelig. Der var nogle kloak og el-problemer, mens vi var der, men det var ikke noget, der generede os synderligt. Desuden var din ven Michele (?) meget hurtig til at følge op på tingene og i det hele taget meget serviceminded.
Vi var oven på i de 2 andre lejligheder i huset og der er nok en del forskel på standarden oppe og nede, måske er der blevet moderniseret ovenpå? Vores lejlighed virkede lidt mere slidt og knap så hyggelig, men det var kun, når man sammenlignede. Til gengæld havde vi en terrasse med overdækning helt for os selv, som vi var meget glade for. Vi havde utroligt meget køkkenudstyr, men manglede en stor kniv, den fik vi så ovenpå. Desuden skal man være opmærksom på, at man ikke kan bruge f.eks. hårtørrer uden omformer og det var der ikke i vores lejlighed! Dette hører vist til småtingsafdelingen!
Vi tog på en del ture rundt i området bl.a. ind i landet til Valle de Luna (fantastisk landskab) Tempio Pausania og Lago del Coghinas. Det var meget anderledes og spændende. Desuden selvfølgelig nogle af de steder, man bør se: Carstelsado, Capo Testa og Alghero (incl. Neptuns grotte) Det er også let at kombinere de 2 øer Korsika og Sardinien, sejlturen tager kun 50 min.!
I øvrigt havde vi også meget glæde af rejsebeskrivelserne og de mange flotte billeder på jeres hjemmeside, da der jo findes meget lidt litteratur på dansk.
Jeg tror, danskere er meget bange for, at der er alt for varmt på Sardinien, men faktisk blæser det jo næsten altid en del, så temperaturen er meget behagelig og det er en tør varme! Meget behageligere end i Toscana eller her, når det er varmt!
Vi har været meget tilfredse med jeres service undervejs og vi synes, det har været en genial måde at bestille på. Set i bagspejlet kunne vi også have lejet en lejlighed i Cala Gonone gennem jer på forhånd, da det ikke var helt let at finde noget, da vi kom dertil, fordi højsæsonen nærmede sig. Vi fik dog en privat til sidst.
Vi vil selvfølgelig bruge jer igen og anbefaler jer også til venner og bekendte.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2001
Antal rejsende 3 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map