Feriebolig i Isola Rossa på Sardinien

Villa Serreri

 
Villa Serreri er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Serreri er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Isola Rossa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hus på to etager kun 50 meter fra stranden og i nærheden af bycentrum, hvor du finder de nødvendige indkøbsmuligheder, spisesteder (tre restauranter og et pizzeria) og caféer / isbar.

Her findes der i alt fire lejligheder, alle velmøblerede og malet i afslappede pastelfarver. Eneste ulempe ved alle lejlighederne er badeværelserne med bruserforhæng (uden kabine). Alle gæsterne kan benytte sig af husets have, hvor der er fælles barbecue og svalende bruser, hvis det bliver for varmt.

Toværelses-lejlighed med 4 sovepladser (1. sal):
- toværelses-lejlighed med fire sovepladser, ligger på første sal og består af opholdsstue med dobbelt sovesofa (bedst til børn) og køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden deler balkon / veranda med treværelseslejligheden ved siden af.

Læs mere om Villa Serreri

Treværelses-lejlighed med 4 sovepladser (stue):
- to treværelses-lejligheder med hver fire sovepladser, ligger i stueetagen. De består af opholdsstue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med køjeseng og badeværelse med toilet og bruser. Begge lejlighederne råder over egen terrasse lige udenfor indgangen / stuen.

Treværelses-lejlighed med 6 sovepladser (1. sal):
- treværelses-lejlighed med seks sovepladser bestående af opholdsstue med dobbelt sovesofa, køkken, to soveværelser med hver to sovepladser (dobbeltseng i det ene og to enkeltsenge i det andet værelse) og badeværelse. Lejligheden deler balkonen / veranda med toværelseslejligheden ved siden af.

Skjul teksten
 
 
search map