Anmeldelser af Terrazza Nonna

 
Terrazza Nonna er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Nonna er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Isola Rossa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Terrazza Nonna

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Nonna som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Nonna. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 7 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Arne og rejsefæller fra V. Skerninge boede på Terrazza Nonna i Isola Rossa fra d. 21. til d. 28. juli 2007.

Tak for jeres henvendelse. Vi var vældig glade for besøget i Isola Rossa. Det var en hyggelig by, præget af badegæster og familieliv. Vi befandt os godt i lejligheden, der lå flot og var godt indrettet. Mangler var der ikke mange af, men en udskiftning til lidt bedre madrasser i sengene ville bestemt højne standarden, de var ikke gode nok. Lidt køkkenudstyr som opvaskebørste og termokande/kaffekande kunne for os nordeuropæere måske være en god ide. Vi synes måske nok at følgeudgifterne til forbrug er høje, men det kan jo være en form for "turistskat", som vi ikke kender. Vi fandt, hvad vi søgte og havde en dejlig uge med flot vejr og skygge, når solen brændte allermest, så vi kan godt anbefale en tur til byen. Samarbejdet undervejs fungerede upåklageligt. Vi bookede lejlighed, fly fra Frankfurt/Hahn (m/hotelovernatning) og bil hjemmefra pc'eren og alt var klar og fungerede optimalt, så det kan næsten ikke være nemmere. Beskrivelsen på jeres hjemmeside er også rimelig loyal overfor stedet - der loves ikke mere end I kan stå inde for - så det må I gerne bruge i jeres markedsføring.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 4 voksne, 1 barn
Navn
Ole og rejsefælle fra Birkerød boede på Terrazza Nonna i Isola Rossa fra d. 7. til d. 14. juli 2007.

Vi har været stort set alle steder i Italien gennem mange år. Derfor var vi spændte på, hvorledes Sardinien reprænsenterede et af de få manglende rejsedestinationer i Italien. Vi havde valgt at leje en bil i Rom og kombinere vor 18-dages tur på øen med en visit hos nogle venner nord for Rom. Og selvom der skal påregnes en længere sejltur (5 timer dertil og 8 timer tilbage til fastlandet, må vi klart sige, at vi ikke blev skuffede). Øen er for langt den største del uspoleret og med en smuk og overvældende natur. Desuden var der mange små byer, som var dejligt "u-turistico". At køre tværs over øen er en oplevelse der skal prøves mere end en gang. Vilde landskaber, storslåede udsigter, caffé i en lille bjergby, hvor vi holdt rast. Den lokale befolkning er meget hjælpsom, selvom man kan noget italiensk, er det jo ikke altid man lige ved, hvor de gode steder findes. Jo vi nød virkelig at færdes på øen.

Vi ankom sent lørdag aften i Isola Rossa og blev meget venligt modtaget af den lokale repræsentant for In-Italia, skøt klokken var blevet 24:00. Han viste os hen til vor bolig hos "Nonna". Da vi havde sovet en god nats søvn i den gode lejlighed vi havde lejet, gik vi på opdagelse i byen. Den er ikke stor, men der er alt, hvad man kan få brug for. Vi var overvældet af den smukke klippekysts farver og forstår nu, hvorfor stedet hedder Isola Rossa. Den følgende uge tilbragte vi dels ved de to strande der ligger på hver side af byen. Der er altid mulighed for at finde læ. Vi havde nemlig et par dage med kraftig blæst. Dels kørte vi nogle ture på den nordlige del af øen. Det kan meget anbefales at besøge Capo Testa og følge vejen langs vestkysten. Desuden bør man også besøg Tempio P og Aggius. følg vejen fra Isola til Tempio, så kommer man gennem begge byer. Undervejs kører man gennem Valle di Luna, som er en helt speciel oplevelse. Det kan være, at man bliver tørsteg undervejs, så kan man drikke vand fra en af de mange kilder, med køligt og velsmagende vand. Alghero er en spændende by med et dejligt "Centro Storico". Her findes desuden et billigt og godt supermarked: "Eurospin". En tur til Porto Cervo kan man også satse på, hvis man er til "De riges Paradis". Men her er som et af de meget få steder meget "turistico" Vores opfattelse er, at man skal bryge sin tid på de små og ukendte steder, og så skal man selvfølgelig bade i det skønneste vand.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map