Hotel i Isola Rossa på Sardinien

Hotel Relax Torreruja Thalasso & SPA

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

At Hotel Relax Torreruja Thalasso & SPA er så populært er let at forstå, og hotellet er faktisk en af In-Italias egne favoritter på Sardinien. Det skyldes ikke kun, at du fra poolen kan nyde 180 graders panoramaudsigt over Golfo dell' Asinara, at maden er fremragende eller at hotellet er skønt og roligt. Det skyldes også den ypperlige beliggenhed, med havet lige for dine fødder og gåafstand ned til det lille fiskerleje. Her er to restauranter at vælge imellem, samt to barer, hvoraf den ene ligger i poolområdet.

Fred og ro med et romantisk touch

Selvom alle er velkomne, store som små, så egner dette hotel sig lidt bedre til et voksent publikum, eftersom det - efter vores mening - er et romantisk hotel. Romantisk, fordi du her kan koble helt af og nyde solen og din rejsepartners selskab.

Her er et fint poolområde, som er vendt ud mod havet, men det bedste af alt er de små solpladser, som findes lige ved hotellet. Udvalgte pladser, hvor du finder solmadrasser og træplatforme findes nemlig placeret ude mellem klipper og buske, en del meget diskrete. Foretrækker du sandstrand, har du en almen af slagsen kun 200 m. fra hotellet, og yderligere en ca. 800 m. væk, La Marinedda. Det krystalklare havvand, som Sardinien er så berømt for, ser du, hvorend du vender blikket hen.

For dig som sætter pris på god mad

Der findes to restauranter på hotellet, Tramonto Rosso (den røde solnedgang) som serverer en buffet uden lige, og Sotto le Stelle (under stjernerne) som du finder oppe på taget, og som tilbyder a la carte. Tramonto Rossos udvalg varierer fra dag til dag, og her er noget for alle, i rigelige mængder. Mod et lille tillæg, som du betalet på stedet, kan du få serveret oppe på tagterrassen, Sotto le Stelle, med levende lys på bordene og med en vidunderlig udsigt over havet. Her kan du virkelig nyde solnedgangene. Vil vil gerne pointere, at kvaliteten af maden er den samme på begge restauranter, dvs. meget høj!

Frokost ved poolkanten

Det er ekstra bekvemt at have en bar nær poolen, som desuden serverer både gode drikkevarer og lækre måltider. Her kan du bestille pizzaer, pastaretter og kolde retter, som er typiske for Middelhavsområdet. Får du lyst til variation, kan du altid traske ned til havnen, hvor du finder et par alternativer. Om ikke andet, så er det altid skønt med en afslappende gåtur langs med havet.

En dag i vandet - en dag på land

Beliggenheden, her på øens nordlige del, gør at du ikke behøver at kede dig. Du kan bl.a. udforske flere forskellige strande, hvilket næsten er et must, eftersom Sardinien trods alt er et badeparadis. Du kan eksempelvis leje en gummibåd og selv cruise rundt langs med kysten eller følge med på en organiseret bådtur ud i den sardiske skærgård.

Hvis du får lyst til mere liv og bevægelse omkring dig, kan du besøge Santa Teresa in Gallura, som ligger ca. 47 km. væk. Her finder du en del butikker, og du kan tage færgen over til Korsika. Eller kør mod syd til Alghero, en lille perle, hvor du kan slentre i trange gyder. Der er meget at se og lave på Sardinien, så når du får lyst til nogle aktive feriedage, men ikke helt ved, hvad de skal gå med, så spørg endelig personalet på Hotel Relax Torreruja Thalasso & SPA, som gerne giver dig tips og råd. Når det er tid til fuldkommen afslapning, kan du besøge hotellets SPA, hvor du kan benytte sauna, tyrkisk bad, fitness-rum, opvarmet saltvandspool og kan bestille forskellige behandlinger.

Lidt mere om Hotel Relax Torreruja Thalasso & SPA

For dig, der ønsker glutenfrit, sig bare til, når du bestiller. Dette hotel anses nemlig som et af de bedste på øen, når det kommer til glutenfri kost. Synes du om musik, kan du, efter maden, slå dig ned ved pianobaren, som kører lidt levende underholdning nu og da. For at få gratis Wi-Fi kan du begive dig op til receptionen. For dig, der kan lide tennis, er der mulighed for at leje en bane 150 m. væk. Du har også mulighed for at leje pedalbåde, dykke og snorkle i nærheden.

Værelserne er i typisk sardisk stil

Der er i alt 124 værelser på hotellet, og vi kan tilbyde dig dobbeltværelser med en sval og behagelig indretning i sardisk stil. Alle værelser er udstyret med aircondition, tv, pengeboks, minibar, badekåber, hårtørrer og strandhåndklæder.

Læs mere om Hotel Relax Torreruja Thalasso & SPA

Læs om værelserne på Hotel Relax Torreruja Thalasso & SPA

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map