Hotel i Isola Rossa på Sardinien

Hotel Marinedda Thalasso & SPA

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Denne lille juvel passer til dig, som vil sætte prikken over i'et på din livsnyder-ferie. Her kan du virkelig komme ned i gear og tage dagen, som den kommer. To skønne, udendørs pools, fem restauranter, barer og flere sjove aktivitetsmuligheder gør dette resort attraktivt for mange.

Alt hvad du har brug for og mere til

Uanset om du er her for at fejre hvedebrødsdage, fødselsdag eller bare ønsker kvalitetstid med familien, er Hotel Marinedda Thalasso & SPA et hotel, der passer til dig - ung som ældre. De lave bygninger ligger spredt ud over et større område, og smelter klædeligt ind i det smukke landskab. Dagene her tilbringer du enten i en af pools'ene eller på nogle af strandene - for fantastiske strande findes der mange af på Sardinien. Golfo dell' Asinara hedder bugten, du bor ved på Isola Rossa; et herligt sted med krystalklart vand og en lille sandstrand. Det perfekte sted til at nyde de stunder med sol og vand, du sikkert har længtes efter vinterhalvåret igennem. Landskabet omkring dig er smukt og typisk for øen. Her på Isola Rossa finder du et lille fiskeleje, hvor der er et par restauranter og en strand mere 1,5 km. væk. Udflugtsmulighederne er mange både til lands og til søs, og du kan enten besøge nogle af Sardiniens hyggelige landsbyer og byer eller tage en tur med båd langs kysten og ud mellem klippeskærene. Havet et ekstremt klart, og egner sig fortrinligt til dykning og snorkling. Også fiskeri er en populær sport, som mange besøgende udøver. Er du mere til tennis, minibasket, fodbold, bueskytteri, gymnastik, hiking eller trekking er mulighederne også rige. Ellers kan du blot slappe helt af i hotellets SPA, hvor du kan købe forskellige lækre terapibehandlinger. Du kan altid høre med personalet på hotellet, så hjælper de dig hellere end gerne med tips og råd. En del af de føromtalte aktiviteter findes på selve hotellets område, og en del er mod ekstra betaling.

Et sted for gourmander

På Sardinien er det nemt at spise godt, og her på Hotel Marinedda Thalasso & SPA, som hører til Delphinagruppen, spiser du mere end udsøgt! Dagen starter du på Cascata, hvor du kan nyde din morgenmad sammen med panoramaudsigt fra terrassen. Petra Ruja er hovedrestauranten, som serverer den udsøgte buffet, der indgår i prisen. En stor variation af lækkerier serveres dagligt her, og du må spise så meget, du har lyst til. Mod et mindre tillæg, som du betaler på stedet, kan du vælge nogle af de andre restauranter. Punta Caneddi med panoramaudsigt og levende lys på bordet tilbyder lækre retter, som bl.a. hummer og skaldyr fra en a la carte menu. The Tramonto (solnedgangen) har en vidunderlig udsigt over bugten og også her er stemningen i top, og du vælger fra menuen. Til glæde for ikke mindst børnene, findes her også et pizzeria, Basaricco, og til sidst har vi Orizzonte, en snackbar ud til en af pools'ene, hvor der bliver serveret gode drikkevarer og lettere frokostretter. Har du specielle ønsker som f.eks. glutenfrit, kan du sige til, når du bestiller.

Bestil med eller uden havudsigt

Der er forskellige værelsestyper med eller uden havudsigt. Alle værelserne er udstyret med aircondition, satellit-tv, minibar, pengeboks, telefon, hårtørrer, badekåber og en skøn veranda med stole og caféborde.

Læs mere om Hotel Marinedda Thalasso & SPA

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map