Hotel i Isola Rossa på Sardinien

Hotel Corallo

De-luxe-værelse Comfort-værelse Superior-værelse Eksempel på terrasse i De Luxe-værelse
 
Hotel Corallo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Corallo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Isola Rossa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Corallo ligger lige ud til vandet ved den lille havn i Isola Rossa. Her er du kun få trin fra byens dejlige sandtrand og de røde klipper ved tårnet, som præger byens profil.

Hotellet har været ejet i tre generationer af den samme familie. I 2007 blev hotellet renoveret og klassificeret som et 4-stjernet hotel. Alle hotellets værelser er blevet renoveret og indrettet påny. Comfort-værelserne råder alle over egen balkon og badeværelse med karbad.

Læs mere om Hotel Corallo

På hotellet finder du reception med lounge, have, solterrasse med liggestole og parasoller, bar ved hotellets svømmebassin (12 x 6 meter) og et lille bibliotek. På hotellets restaurant kan du smage de internationalt kendte, italienske retter såvel som de lokale specialiteter. Så længe vejret tillader det, serveres aftensmaden på den udendørs terrasse, hvorfra der er en flot udsigt over havet og kysten.

- Comfort-værelserne råder alle over aircondition, minibar, satellitfjernsyn, badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer og balkon på ca. 1,5 m². På nogle af værelserne er der mulighed for en ekstra opredning.
- Superior-værelserne råder alle over aircondition, minibar, satellitfjernsyn, badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer og større balkon eller terrasse op til 10 m². På nogle af værelserne er der mulighed for en ekstra opredning.
- De Luxe-værelserne råder alle over aircondition, minibar, satellitfjernsyn, badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer og større terrasse på mindst10 m²: terrassen er delvist overdækket, så man kan vælge om man vil ligge og solbade eller sidde i skyggen. På nogle af værelserne er der mulighed for en ekstra opredning.

Læs om værelserne på Hotel Corallo

Skjul teksten
 
 
search map