Feriebolig i Isola Rossa på Sardinien

Casa Tanca della Torre

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Isola Rossa er en populær ferieby beliggende ved en dejlig sandstrand på den nordlige kyst af Sardinien. Lejlighederne er en del af et nyopført lejlighedskompleks, beliggende på 1. sal ca. 120 meter fra stranden. Alle lejligheder råder badeværelse med toilet og brusebad, en møbleret balkon med grill og (en skøn udsigt over Middelhavet fra to af dem).

Casa Tanca della Torre

Her finder du bl.a. Casa Tanca della Torre, hvor In-Italia udlejer hyggelige lejligheder, beliggende i nærheden af restauranter, caféer og andre indkøbsmuligheder. Lejlighederne er enkelt og praktisk indrettet.

Læs mere om Casa Tanca della Torre

Lejlighederne på Casa Tanca della Torre

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser (1. sal med overdækket terrasse og havudsigt)

Lejligheden ligger på første sal og består af opholdsstue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med køjeseng, badeværelse / toilet samt overdækket terrasse med bord og stole og havudsigt. Lejligheden er udstyret med opvaskemaskine og fjernsyn.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (forhøjet stueetage med overdækket terrasse)

Lejligheden ligger i forhøjet stueetage og består af opholdsstue med dobbeltsovesofa, separat køkken, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med fransk seng (halvanden soveplads), to badeværelser / toiletter samt overdækket terrasse med bord og stole. Lejligheden er udstyret med fjernsyn, der er ikke opvaskemaskine.

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser (stueetage med have)

Lejligheden ligger i stueetage og består af opholdsstue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, soveværelsemed to enkeltsenge, badeværelse / toilet og udgang til egen have med bord og stole samt grill og udendørs brus. Der er ikke opvaskemaskine i lejligheden, fjernsyn kan fås mod betaling.

Treværelseslejlighed Z1 med 4/5 sovepladser (forhøjet stueetage med overdækket terrasse)

Lejligheden ligger i forhøjet stueetage og består af opholdsstue med køkkenhjørne og sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med 2 enkeltsenge, badeværelse / toilet samt overdækket terrasse med bord og stole. Lejligheden er udstyret med fjernsyn, vaskemaskine og egen parkeringsplads, der er ikke opvaskemaskine.

Treværelseslejlighed Z2 med 4/5 sovepladser (1. sal med overdækket terrasse og havudsigt)

Lejligheden ligger på første sal og og består af opholdsstue med køkkenhjørne og sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med 2 enkeltsenge, badeværelse / toilet samt overdækket terrasse med bord og stole. Lejligheden er udstyret med fjernsyn, vaskemaskine og egen parkeringsplads, der er ikke opvaskemaskine.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map