Anmeldelser af Appartamenti Paduledda

 
Appartamenti Paduledda er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamenti Paduledda er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Isola Rossa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Appartamenti Paduledda

Læs personlige anmeldelser af Appartamenti Paduledda som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Appartamenti Paduledda. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Appartamenti Paduledda

Isola Rossa som feriedestination

Appartamenti Paduledda
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Appartamenti Paduledda
Toværelseslejlighed med 2 sovepladser (med terrasse og havudsigt)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2016
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra fransk. Klik her for at se originalen

Ferielejlighed med horisontudvidelse

Vi havde en fantastisk udsigt, som man kan have svært ved at leve foruden bagefter. Vi var glade for at have valgt at bo lidt oppe ad bakken, da det gave et flot udblik i alle retninger. Værterne var hjælpsomme, og den ene taler engelsk. Eneste ulempe var den ellers meget lille vej, der desværre havde en del trafik i typisk italiensk tempo. Trange parkeringsforhold på dage, hvor alle lejlighederne er fuldt bookede. Vi kommer dog gerne igen trods forbeholdene.

Appartamenti Paduledda
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Appartamenti Paduledda
Toværelseslejlighed med 4 sovepladser (med terrasse og havudsigt)

slå-ud-sengen egner sig mest til børn. Vi voksne var glade for soveværelset.
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi

forbindelsen fungerer med lidt hokus pokus på udvalgte steder på grunden
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2013
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Good home for the holidays

Well maintained apartment - great service - great views - good location - recommendable.

Appartamenti Paduledda
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Appartamenti Paduledda
Toværelseslejlighed med 4 sovepladser (med terrasse og havudsigt)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Kaspar fra Gladsaxe boede på Appartamenti Paduledda i Isola Rossa fra d. 22. august til d. 5. september 2011.

Vi var i Paduledda, Isolla Rossa, fra 22 august til 5 september 2011.
Vi er ganske forelskede i stedet. Super smukke omgivelser, som klart skal opleves!
De er dog ikke til at opleve ordentligt uden bil, som stod klar til os i lufthavnen:)

Eneste minus er den manglende Aircondition i lejlighederne.

Søde mennesker med overskud og situationsfornemmelse.
Vi oplevede ikke andre turister end italienske turister. Skøn at blive tiltalt på italiensk i stedet for tysk/engelsk som ellers kan opleves.


Vi skal dertil igen:)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Klaus boede på Appartamenti Paduledda i Isola Rossa fra d. 12. til d. 19. juli 2010.

Lejlighederne var pæne og rene og med god udsigt. Dog kunne beliggenheden være bedre idet der var meget støj fra vejen lige nedenfor. Der er ingen aircondition og det er en mangel synes jeg, man kunne i det mindste have installeret nogle loft propeller så luften kunne cirkulere rundt. Heller ingen vinglas her !!?. Selve Isola Rossa er et dejligt område med gode strande og få turister. Husk at informere om at der ligger et godt vandland 300 meter borte som vi også besøgte. Lejligheden burde være incl sengetøj og tv – begge dele skulle man betale ektra for og ennda slut rengøring. Med de tillæg ender du i samme pris som i Tresnuraghes – hvor der både var aircondition og morgenmad med i prisen.

In-Italia's kommentar

Nogle af vores samarbejdspartner vælger at lægge de esktra udgifter såsom slutrengøring, sengetøj/håndklæder osv. sammen med opholdspris, andre der vil have dem særskilte fra opholdprisen. NB: I beskrivelsen fremgår at der ikke er aircondition i lejligheden.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Inge fra Aalborg boede på Appartamenti Paduledda i Isola Rossa fra d. 3. til d. 10. september 2008.

Vores tur gik rigtig fint. Sardinien er en skøn ø. Og området var også dejligt. Lejligheden er meget fin. Det er skønt med den store terasse, hvor der altid er skygge og en pragtfuld udsigt. Vi havde meget larm fra 3 italienske storfamilier i lejlighederne under os.Man bør være opmærksom på, at området er meget bakket/ bjerglandskab. Der er store stigninger eller fald ligegyldig hvilken vej man bevæger sig ud af den lille by. Det er også vigtigt at vide at lejligheden ikke ligger i Isola Rossa men i Paduledda, og at der er 4, 5 kilometer ( og ikke 2,5 som beskrevet på hjemmesiden)ned til Isola Rossa. Det er vanskeligt ( farligt og anstrængende) på grund af stigningerne og de mange sving) at gå ned til byen, der er ikke megen plads på vejen og meget trafik.Efter mørkets frembud er der meget mørkt ( ingen
gadebelysning) I Paduledda er der ikke nogen mulighed for at spise, så det betyder at man skal lave mad selv eller køre til byen. Det kan være lidt irriterende. Og vi ville ikke vælge disse lejligheder igen af den årsag.Der er dog en bar og en frugt/grøntsagsforetning, samt en lille købmand, der har lidt af hvert.
Vi kan anbefale den strand der ligger til højre for byen (La Marinedda) Det er en dejlig strand i smukke omgivelser og med mulighed for at købe både mad og drikke, leje vandcykler, både og surfudstyr.
Vi kørte op nord på, og sejlede ud til de 2 små øer La Maddalena og øen ved siden af, hvor der er bro over til. Vi lejede cykler på havnen på La Maddelena og cyklede rundt på de 2 øer. Det var en meget smuk tur, gennem pinjeskove, i lidt højder og med udsigt til skønne strande. Vi så vildsvin med unger. Også byen Tempio er værd at besøge, samt bjergene syd for Tempio ( dog meget snørklede veje op til bjergene)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Peter, Lis, Birdie og Jørgen fra Snekkersten boede på Appartamenti Paduledda i Isola Rossa fra d. 27. august til d. 10. september 2008.

Det har været en dejlig positiv oplevelse, dels med jeres interesse og hjælpsomhed for kunderne (os) og dels med de mennesker vi mødte på Sardinien i forbindelse med vores feriebolig. Ferieboligen i Paduledda, ca. 3 km fra selve byen Isola Rossa, ligger i et dejligt fredeligt område med en smuk og varieret natur. Selvom ferielejligheden var meget spartansk indrettet uden de store moderne faciliteter, var den funktionel og den havde alt det vi havde brug for, så den vare bare helt perfekt. Vi spiste morgenmad på den overdækkede terrasse. Var ude og vandre hele dagen. Kom hjem til et dejligt bad og spiste så aftensmad til solnedgangen i Middelhavet. Utrolig smukt og stemningsfyldt. Vi var også heldige med vejret. Blå himmel hver dag og temperaturer mellem 30 og 40°C i 14 dage. Det var næsten for meget. Tips: Hvis man tager til Sardinien for at opleve øen på egen hånd, finder man ud af, at det ikke altid er så nemt som det beskrives i de bøger man har investeret i. Der mangler tit skilte/information så man bruger ofte masser af tid eller helt må opgive at komme videre. En anden ting man skal være opmærksom på er at selvom der overalt er fine køreveje, så er vejnettet mange steder indrettet med smalle snoede veje, hvilket betyder at man sagtens kan bruge 2½ time for at køre 100 km.Så hvis man vil dyrke hele øen, vil det være en fordel at finde sin feriebolig midt på øen.
En sidste ting vi oplevede med folk fra Sardinien var at, uanset alder, ville de utroligt gerne hjælpe os, men vores problem var at vi ikke kan italiensk og det var de færreste som kunne engelsk. Så en god ting er at få lært noget italiensk. Tilsidst vil vi blot tilføje, at vi har haft 14 fantastiske dage med dejlige vandreture, kulturelle oplevelser og det er ikke sidste gang vi henvender os til in-italia, for at holde ferie på Sardinien.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Christian og hans bedre halvdel fra Haderslev boede på Appartamenti Paduledda i Isola Rossa fra d. 8. til d. 15. juli 2008.

Vi ankom sent til byen, men personalet vi blev mødt af (som skulle give os nøglen) var venlig og imødekommende. Lejligheden levede bestemt op til forventningerne, den var stor, pæn, ren og havde en flot udsigt. Det tog ca. 3 min i bil at køre ned til til byen og stranden (som var rigtig lækker!). Vi vil anbefale, at man lejer en bil, så man kan komme omkring i området. Vi lejede bil gennem in-italia, og også det var vi rigtig glade for.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Annette fra Skjern boede på Appartamenti Paduledda i Isola Rossa fra d. 27. april til d. 5. maj 2008.

vi havde en dejlig tur.Et skønt tidspunkt , hvor bjergene var dækket af grønne træer, og der var masser af vilde blomster.

De små veje er dejlige at køre på, ikke meget trafik i april,og det er virkelig smukt. Vi sejlede over til Maddalena, hvor vi lejede cykler,

og kørte over til Garabaldigs ø, hvor der var gode små cykelveje.Skønne vige at bade i, vandet var dog nogle steder iskoldt.

Issola Rosssa er en hyggelig lille by,dejligt miljø, venlige mennesker og en skøn strand.

Lejligheden var fin-helt ny.

Vi vender helt sikkert tilbage til denne ø.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map