Feriebolig i Isola Rossa på Sardinien

Appartamenti Paduledda

 
Appartamenti Paduledda er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamenti Paduledda er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Isola Rossa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Appartamenti Paduledda ligger på en skråning oppe bag Isola Rossa.

Lejligheder med terrasse eller veranda

Der er mellem to og tre km til byen og til stranden - det kommer an på hvor på bakken lejlighederne befinder sig. De ligger enten i stueetagen eller på første sal og har enten terrasse eller veranda med bord og stole.

Læs mere om Appartamenti Paduledda

Lejlighederne på Appartamenti Paduledda

Toværelseslejlighed med 2 sovepladser (med terrasse og havudsigt)

består af opholdsstue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser samt terrasse eller veranda med bord og stole.

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser (med terrasse og havudsigt)

består af opholdsstue med køkkenhjørne samt dobbelt sovesofa (bedst til børn), soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser samt terrasse eller veranda med bord og stole.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Appartamenti Paduledda

Læs personlige anmeldelser af Appartamenti Paduledda som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Appartamenti Paduledda. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Appartamenti Paduledda

Ferielejlighed med horisontudvidelse

Vi havde en fantastisk udsigt, som man kan have svært ved at leve foruden bagefter. Vi var glade for at have valgt at bo lidt oppe ad bakken, da det gave et flot udblik i alle retninger. Værterne var hjælpsomme, og den ene taler engelsk. Eneste ulempe var den ellers meget lille vej, der desværre havde en del trafik i typisk italiensk tempo. Trange parkeringsforhold på dage, hvor alle lejlighederne er fuldt bookede. Vi kommer dog gerne igen trods forbeholdene.

Læs mere

Good home for the holidays

Well maintained apartment - great service - great views - good location - recommendable.

Læs mere

Bedømmelse af Appartamenti Paduledda

Læs mere

Kaspar fra Gladsaxe boede på Appartamenti Paduledda i Isola Rossa fra d. 22. august til d. 5. september 2011.

Vi var i Paduledda, Isolla Rossa, fra 22 august til 5 september 2011.
Vi er ganske forelskede i stedet. Super smukke omgivelser, som klart skal opleves!
De er dog ikke til at opleve ordentligt uden bil, som stod klar til os i lufthavnen:)

Eneste minus er den manglende Aircondition i lejlighederne.

Søde mennesker med overskud og situationsfornemmelse.
Vi oplevede ikke andre turister end italienske turister. Skøn at blive tiltalt på italiensk i stedet for tysk/engelsk som ellers kan opleves.


Vi skal dertil igen:)

Læs mere

Klaus boede på Appartamenti Paduledda i Isola Rossa fra d. 12. til d. 19. juli 2010.

Lejlighederne var pæne og rene og med god udsigt. Dog kunne beliggenheden være bedre idet der var meget støj fra vejen lige nedenfor. Der er ingen aircondition og det er en mangel synes jeg, man kunne i det mindste have installeret nogle loft propeller så luften kunne cirkulere rundt. Heller ingen vinglas her !!?. Selve Isola Rossa er et dejligt område med gode strande og få turister. Husk at informere om at der ligger et godt vandland 300 meter borte som vi også besøgte. Lejligheden burde være incl sengetøj og tv – begge dele skulle man betale ektra for og ennda slut rengøring. Med de tillæg ender du i samme pris som i Tresnuraghes – hvor der både var aircondition og morgenmad med i prisen.

Læs mere

Inge fra Aalborg boede på Appartamenti Paduledda i Isola Rossa fra d. 3. til d. 10. september 2008.

Vores tur gik rigtig fint. Sardinien er en skøn ø. Og området var også dejligt. Lejligheden er meget fin. Det er skønt med den store terasse, hvor der altid er skygge og en pragtfuld udsigt. Vi havde meget larm fra 3 italienske storfamilier i lejlighederne under os.Man bør være opmærksom på, at området er meget bakket/ bjerglandskab. Der er store stigninger eller fald ligegyldig hvilken vej man bevæger sig ud af den lille by. Det er også vigtigt at vide at lejligheden ikke ligger i Isola Rossa men i Paduledda, og at der er 4, 5 kilometer ( og ikke 2,5 som beskrevet på hjemmesiden)ned til Isola Rossa. Det er vanskeligt ( farligt og anstrængende) på grund af stigningerne og de mange sving) at gå ned til byen, der er ikke megen plads på vejen og meget trafik.Efter mørkets frembud er der meget mørkt ( ingen
gadebelysning) I Paduledda er der ikke nogen mulighed for at spise, så det betyder at man skal lave mad selv eller køre til byen. Det kan være lidt irriterende. Og vi ville ikke vælge disse lejligheder igen af den årsag.Der er dog en bar og en frugt/grøntsagsforetning, samt en lille købmand, der har lidt af hvert.
Vi kan anbefale den strand der ligger til højre for byen (La Marinedda) Det er en dejlig strand i smukke omgivelser og med mulighed for at købe både mad og drikke, leje vandcykler, både og surfudstyr.
Vi kørte op nord på, og sejlede ud til de 2 små øer La Maddalena og øen ved siden af, hvor der er bro over til. Vi lejede cykler på havnen på La Maddelena og cyklede rundt på de 2 øer. Det var en meget smuk tur, gennem pinjeskove, i lidt højder og med udsigt til skønne strande. Vi så vildsvin med unger. Også byen Tempio er værd at besøge, samt bjergene syd for Tempio ( dog meget snørklede veje op til bjergene)

Læs mere
 
search map